Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bilmiyorum ki K kokunhuzurmus . Senin adına çok sevindim canım,çevredekilerden böyle şeyler duymak çok motive ediyo di mi
Kesinlikle dün öyle şapşaldım ki. Doktordan sonra yüzüm gülüyordu ilk defa. Eşim de suratıma bakıp bakıp güldü. Mutluydum yani doktor kilo verdiğimi farketti diye :))

Gunaydin kizlar canim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence
Ay inşallah ağzından bal damlıyor. 6o olsam var ya uçarım havalara.

Sen cok guzel veriyorsun, en erken sen verirsin bence umitsizlige kapilma ben de kapilmistim iki kilo arti gordum ama modumu yukselttim ve su an o arti ikiden kurtuldum umitsizlik dengeyi bozuyo inanalim yapariz
Aynen canım inanmak gerek önce
Ben pazar günü kaçamak yapınca motivasyonum düştü

Gunaydin kizlar canim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence
Gunaydin canim ben de dun sabittim bugun eksiye dustum,ayy ne zaman boyle desem nazarim degiyor kendime ama bendende gyzel bir eksi gelecek gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…