Oyle deme ben de 2 kilo verdim, sen 3 kilo vermisin, ben sonucumdan cok memnunum diyete karar vermeseydim, iki kilo fazla belki daha da fazla gosteriyor olacaktim. Diyetim de asiri zor degil, biraz dikkat ederek de kilo verilebilecegini kendime gostermis oldum. Tamam diyete baslamadan once bu kadar yurumuyordum, ama bu ilk bahar ciceklerinin actigi zaman yurumek inan ruhuma da iyi geldi, yani genel olarak gayet pozitif bir deneyimdi benim icinBen grup ortalamasini dusuruyorum :))
Oyle deme ben de 2 kilo verdim, sen 3 kilo vermisin, ben sonucumdan cok memnunum diyete karar vermeseydim, iki kilo fazla belki daha da fazla gosteriyor olacaktim. Diyetim de asiri zor degil, biraz dikkat ederek de kilo verilebilecegini kendime gostermis oldum. Tamam diyete baslamadan once bu kadar yurumuyordum, ama bu ilk bahar ciceklerinin actigi zaman yurumek inan ruhuma da iyi geldi, yani genel olarak gayet pozitif bir deneyimdi benim icin
Noldu canim niye kavga ettiniz? Ben de kavga ettim benimkiyle :))Offf kizlar ya sinirlerim cok bozuk ya yuruyuse cikamiycam galiba (benim adamla kavga ettik)
Aman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.Noldu canim niye kavga ettiniz? Ben de kavga ettim benimkiyle :))
çok ayıp etmiş canım bence, sonuna kadar haklısın patlamakta. insan biraz kıymet bilir. özür dilemesini bekle bence, yemeğe falan çağırma şimdi hiçAman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.
Hayirdir canim sen niye kavga ettin?
Aman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.
Hayirdir canim sen niye kavga ettin?
Offf kizlar ya sinirlerim cok bozuk ya yuruyuse cikamiycam galiba (benim adamla kavga ettik)
Bendeeeeee...Noldu canim niye kavga ettiniz? Ben de kavga ettim benimkiyle :))
Yemege cagirsam bile gelmez inatcidir,tartistigimizda yaptigim yemegide yemez beyefendi.çok ayıp etmiş canım bence, sonuna kadar haklısın patlamakta. insan biraz kıymet bilir. özür dilemesini bekle bence, yemeğe falan çağırma şimdi hiç
Nankor demesi olmamis ama bence dusunceli davranmis,valla bu cocuk bir an once resmi bir seyler ustiyor gibi geldi,aileler falan:)bana sormadan anneler günü için plan yapmış annelerimizle çıkmak için, ben de niye sormuyorsun dedim o da nankörsün falan dedi :)
ac mi kaldi adamcagiz :))Anamm ne oluyo bugun gurupca uzerimizde nazar mi var ne
Kizlar yuruyuse ciktik ama hic konusmadan,aziick yanasmaya calisti ama hic yuz vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?