Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ya sen cok tatlisin neguzelde anlatmissin❤

Canım o işaret pilin bittiğini gösteriyor
Bizim bir saat vardı pili bitmişti eşim pil aldı çalışmadı bizde bozuldu sandık bir sene öyle bekledi sonra eşim farklı bir pil denedi çalıştı
Pil yeni almistim sanirim pilde sorun var kuzum aliyim yarin pil ozmn kuzum cok sagol canimmm

Ya sen cok tatlisin neguzelde anlatmissin❤
Kiz benim herzamanki halim,bes dk yerimde duramiyorim
İhl meslek dersleri öğretmeniyim canım
Ay bir an su orgu hocalari olur oyle sandim(orguye bayilirim)
Öğlen yemediğim için biraz kötü oldum canım
Bende daha fazla geciktirmiyeyim dedim
Iyi yapmissin kuzum,ogle sut yogurt goturecektin okula,metabolizman yavaslamasin cokta ac kalma.
Olmazsa cumaya kadar tarti alirim balim
Kiz yeni aldiysan yazik gunah hemen yenisi alma olmadi esin baksin ya da garantisi falan yok mu gonder.
Sagol kuzum benimmm oda bana spor oldu kuzum
Bugun benim spor isi de yatti sen enazindan temizlikte olsa sporunu yapmissin.

Kocaman bir salata yedim sistim su an, acikirsam aksam yine yerim. Su hic icemedim ama 2 litre icmeye calisicam, dustan yeni ciktim yuruyuse su an usendim ama belki cikarim, cikmazsam youtubedan bi dans videosu acicam. Bir an once bu kilolari vermem lazim, 1 ay sonra mulakatim var eger gecersem hakim ya da savci oluyorum, ondan sonraki ay dogum gunum var erkek arkadasim buyuk bi surpriz yapar kesin, bir yerlere kacariz, ondan sonraki ay icin de bugun rezervasyon yapti tatil icin yani bir an once incelmem lazim :) ama mulakat hepsinden onemli ve son bir ay, ankaraya ince gitmek istiyorum :)

Boyun kaçtı Cnm
Boy ,kilo kaçtı Cnm daha 1 ay var rahat verirsin.Bence dans çok iyi cardio yürüyüşten daha etkili kısa vadede

Ayy masallah canim insallah mulakatin cok guzel gecer,tazecik,citircik bir hakim veya savci olursin.

Ne romantik Allah muhabbetinizi arttirsin,heyecanli guzel duygularin oldugu donemler tadini cikarin

Canim sen de bir hedef koy ozaman mayis bir de ki hedef kilon kac bakalim tutturabilecekmiyiz

boy 1.65, kilo 67.9. 1 ayda 6-7 kg versem süper olacak, geri kalanını daha yavaş versem de olur ama bir an önce 59.9u görmek istiyorum.
Aynen canim ben de ellileri ucundan da olsa gorsem cok mutlu olacam,kilolarimiz da yakin ben de 66.7 yim,bakalim hangimiz once ellileri gorecez

Kizlar arkadasim gitti esinden bosandigi icin kotuydu,bende etkilendim,kotu oldum ya Allah herkese hayirli esler nasip etsin,kimseyi de kotu eslerle imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…