Ayy masallah menulerin hem cok guzel hem de erken yiyorsunAkşamı biraz erken yaptım 16:00
Mantarlı tavuk sote ve salata yedim
İlerleyen saatlerde çok kötü olursan sütlü kahve içerim ya da pul biberli bir kase yoğurt yerim
Meslekci derken meslek lisesimi canim anlamadim.Meslekçiyim ben
Ya sen cok tatlisin neguzelde anlatmissin❤Kizlar benimde misafirim cikti yemege,arkadasim gelecek esime disardan yemek yaptirdim etli bir sey kasap hazirlayip firina veriyor,yanina pilav salat yaptim (tabiki ben pilav yemiycem),sut geldi onu kaynattim sogumaya biraktim yogurt icin,simdi oturdum gelmelerini bekliyorum.
Harikasin bebegim❤Akşamı biraz erken yaptım 16:00
Mantarlı tavuk sote ve salata yedim
İlerleyen saatlerde çok kötü olursan sütlü kahve içerim ya da pul biberli bir kase yoğurt yerim
İhl meslek dersleri öğretmeniyim canımMeslekci derken meslek lisesimi canim anlamadim.
Öğlen yemediğim için biraz kötü oldum canımAyy masallah menulerin hem cok guzel hem de erken yiyorsun
Olmazsa cumaya kadar tarti alirim balimCanim bilemedim ki bozulmus gibi
Sagol kuzum benimmm oda bana spor oldu kuzumOh oh mis gibi olmustur evin,gule gule kirlet
Sağolasın canım benimHarikasin bebegim❤
Canım o işaret pilin bittiğini gösteriyorOlmazsa cumaya kadar tarti alirim balim
Pil yeni almistim sanirim pilde sorun var kuzum aliyim yarin pil ozmn kuzum cok sagol canimmmCanım o işaret pilin bittiğini gösteriyor
Bizim bir saat vardı pili bitmişti eşim pil aldı çalışmadı bizde bozuldu sandık bir sene öyle bekledi sonra eşim farklı bir pil denedi çalıştı
Kiz benim herzamanki halim,bes dk yerimde duramiyorimYa sen cok tatlisin neguzelde anlatmissin❤
Ay bir an su orgu hocalari olur oyle sandim(orguye bayilirim)İhl meslek dersleri öğretmeniyim canım
Iyi yapmissin kuzum,ogle sut yogurt goturecektin okula,metabolizman yavaslamasin cokta ac kalma.Öğlen yemediğim için biraz kötü oldum canım
Bende daha fazla geciktirmiyeyim dedim
Kiz yeni aldiysan yazik gunah hemen yenisi alma olmadi esin baksin ya da garantisi falan yok mu gonder.Olmazsa cumaya kadar tarti alirim balim
Bugun benim spor isi de yatti sen enazindan temizlikte olsa sporunu yapmissin.Sagol kuzum benimmm oda bana spor oldu kuzum
Boy ,kilo kaçtı Cnm daha 1 ay var rahat verirsin.Bence dans çok iyi cardio yürüyüşten daha etkili kısa vadedeKocaman bir salata yedim sistim su an, acikirsam aksam yine yerim. Su hic icemedim ama 2 litre icmeye calisicam, dustan yeni ciktim yuruyuse su an usendim ama belki cikarim, cikmazsam youtubedan bi dans videosu acicam. Bir an once bu kilolari vermem lazim, 1 ay sonra mulakatim var eger gecersem hakim ya da savci oluyorum, ondan sonraki ay dogum gunum var erkek arkadasim buyuk bi surpriz yapar kesin, bir yerlere kacariz, ondan sonraki ay icin de bugun rezervasyon yapti tatil icin yani bir an once incelmem lazim :) ama mulakat hepsinden onemli ve son bir ay, ankaraya ince gitmek istiyorum :)
boy 1.65, kilo 67.9. 1 ayda 6-7 kg versem süper olacak, geri kalanını daha yavaş versem de olur ama bir an önce 59.9u görmek istiyorum.Boyun kaçtı Cnm
Boy ,kilo kaçtı Cnm daha 1 ay var rahat verirsin.Bence dans çok iyi cardio yürüyüşten daha etkili kısa vadede
Verirsin canım özellikle sporunu aksatmazsan ve kaçamak yapmazsan verirsinboy 1.65, kilo 67.9. 1 ayda 6-7 kg versem süper olacak, geri kalanını daha yavaş versem de olur ama bir an önce 59.9u görmek istiyorum.
Ayy masallah canim insallah mulakatin cok guzel gecer,tazecik,citircik bir hakim veya savci olursin.Kocaman bir salata yedim sistim su an, acikirsam aksam yine yerim. Su hic icemedim ama 2 litre icmeye calisicam, dustan yeni ciktim yuruyuse su an usendim ama belki cikarim, cikmazsam youtubedan bi dans videosu acicam. Bir an once bu kilolari vermem lazim, 1 ay sonra mulakatim var eger gecersem hakim ya da savci oluyorum, ondan sonraki ay dogum gunum var erkek arkadasim buyuk bi surpriz yapar kesin, bir yerlere kacariz, ondan sonraki ay icin de bugun rezervasyon yapti tatil icin yani bir an once incelmem lazim :) ama mulakat hepsinden onemli ve son bir ay, ankaraya ince gitmek istiyorum :)
Aynen canim ben de ellileri ucundan da olsa gorsem cok mutlu olacam,kilolarimiz da yakin ben de 66.7 yim,bakalim hangimiz once ellileri gorecezboy 1.65, kilo 67.9. 1 ayda 6-7 kg versem süper olacak, geri kalanını daha yavaş versem de olur ama bir an önce 59.9u görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?