Anladım Cnm inşallah işe yararHayir ama gecen haftadan beri bozmadigim halde kilo veremedim, 200 gr falan fazla ciktigim gunler bile oldu o yuzden vucudu sasirtmak adina daha once tuketmedigim bir seyler tuketeyim dedim. Bi de motivasyonum cok dustu o yuZden az kalori almak istiyorum,
Salatanin icine lor koyunca tok tutuyor,yesik mercimekte ekleyebilirsin canim.Hem daha tok tutar hem de daha saglikli olur bence hatta salataya cevizde ekleyebilirsin tadindan yenmez:)Evet marul salatalik domates lahana koyucam ve bi de lor almayi dusunuyorum. Elma sirkesi ve limon eklicem sadece
Oyle canim sukur cok iyi oluyor ama bizde tayin istedik,gidecegim yerde yakin olacagini sanmiyorum bakalim hayirlisi.masal3487 ev ile işinin yakın olması hayalim çok güzel,menü super herşey var
kakaovanilya arada şok diyet fln mı uyguluosun Cnm
Kuzum insallah ise yarar,cokta ac kalma ama ozamanda leptin salgilanmiyor,enerjin dusmesin,metabolizman yavaslamasin dikkat.Hayir ama gecen haftadan beri bozmadigim halde kilo veremedim, 200 gr falan fazla ciktigim gunler bile oldu o yuzden vucudu sasirtmak adina daha once tuketmedigim bir seyler tuketeyim dedim. Bi de motivasyonum cok dustu o yuZden az kalori almak istiyorum,
Bir gun lor, bir gun haslanmis yesil mercimek ekleyebilirim, mercimek aklima gelmemisti, cok severimKuzum insallah ise yarar,cokta ac kalma ama ozamanda leptin salgilanmiyor,enerjin dusmesin,metabolizman yavaslamasin dikkat.
Aynen canim oyle yap,yesil mercimegin faydalarida saymakla bitmez tokta tutar.Bir gun lor, bir gun haslanmis yesil mercimek ekleyebilirim, mercimek aklima gelmemisti, cok severim
Kuzum simdi gelebilidim temizlik yaptım
Dhaa yeni aldim canim piliniPili bitio olabilir mi
Canim bilemedim ki bozulmus gibi
Meslekçiyim benHahaha ben de de oyle oluyir ama sinifci oldugum icin pek bos saatim olmuyor.
Senin brans ne?
Cok guzel canim menun afiyet olsun,turp cok faydali ama bende cok siskinlik yapiyir oyuzden pek yiyemiyorum.
Oh oh mis gibi olmustur evin,gule gule kirletKuzum simdi gelebilidim temizlik yaptım
Yok canım pili bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?