Canim senin kilon bize gore az biraz fazla oldugu icin sen bizden cok daha iyi verirsin mesela biz bir kilo verirsek sen dikkat edersen iki kilo da verirsin,yeterki iradeli ol pes etme ben inaniyorum sana,sende inan.Ah kuzum agzindan bal damlıyor 6larada razıyım ❤
Ben seda canimmm❤Kizlar sakincasi yoksa isimlerinizi soyler misiniz benim adim zeynep?bazen nasil hitap edecegimi bilmiyorum da
Tamam canim diger kizlarda cevap yazsinlar ona gore pazartesi ya da pazar kilo bildirimi yapalim bence, haftasonlarini kontrol altina almak icin boylesi daha iyi olur.Kuzum pazartesi olabilir benim için
❤ INŞALLAH kuzum benim inancini boşa cikarmicam ❤Canim senin kilon bize gore az biraz fazla oldugu icin sen bizden cok daha iyi verirsin mesela biz bir kilo verirsek sen dikkat edersen iki kilo da verirsin,yeterki iradeli ol pes etme ben inaniyorum sana,sende inan.
Aslinda bana pazar cok uyar balim diyetimden dolayı ama nedersenizTamam canim diger kizlarda cevap yazsinlar ona gore pazartesi ya da pazar kilo bildirimi yapalim bence, haftasonlarini kontrol altina almak icin boylesi daha iyi olur.
Tamam sedacim memnun oldum:)Ben seda canimmm❤
Canim onemli olan kendine olan inancini bosa cikarmaman ve kendine inanman,hayatimizin en guzel yillari istedigimiz kiyafetlere uzaktan bakarak,iki merdiven cikarken nefes nefese kalarak,aynaya bakarken kendimizi begenmeyerek gecmesin tam tersi olsun.❤ INŞALLAH kuzum benim inancini boşa cikarmicam ❤
Aynen ya hem pazar evde oluyorum sabah erkenden tartilmak zorunda kalmam ogleye dogru tartilmak daha iyi olur:)Aslinda bana pazar cok uyar balim diyetimden dolayı ama nederseniz
Bende memnun oldum Zeynepcim ❤Tamam sedacim memnun oldum:)
Canim onemli olan kendine olan inancini bosa cikarmaman ve kendine inanman,hayatimizin en guzel yillari istedigimiz kiyafetlere uzaktan bakarak,iki merdiven cikarken nefes nefese kalarak,aynaya bakarken kendimizi begenmeyerek gecmesin tam tersi olsun.
Evet Canim bence cok uygun banada eger arkadaşlarda kabul ederse pazar olsun kuzum ❤ ugur getrsnnn tartilar yüzümüze gülsün ❤Aynen ya hem pazar evde oluyorum sabah erkenden tartilmak zorunda kalmam ogleye dogru tartilmak daha iyi olur:)
İkisinede gelirim .sen burda aktif yaziyosun galibagevherbanu canim buraya gelebilrsin sende ?
Aynen oyle tatlim,o guzelim elbiseler icimizde kalmasin disimizi suslesin:)Bende memnun oldum Zeynepcim ❤
Haklisin kuzum o kadar kıyafet icimde kaliyor ki genciz guzeliz neden giynmeyelim hersey yasinda guzel kuzum kuzum hen zayfladiktan hamislik olursa bile INŞALLAH yine kilo almicam saglikli beslencem hersey yemek yemek degil ki basaricagima inaniyorum gelinlik icin ben 18 kilo vermiştim kuzum başarmıştım bidaha basaricam iNŞALLAH ❤
Yok kuzum hem ordayim hem burdayım sensiz burasi icime sinmedi cagrym dedimİkisinede gelirim .sen burda aktif yaziyosun galiba
Tamam canim bakalim kizlar ne diyecekler ona gore belirleriz.Evet Canim bence cok uygun banada eger arkadaşlarda kabul ederse pazar olsun kuzum ❤ ugur getrsnnn tartilar yüzümüze gülsün ❤
Patlicak gibiym bi gorsen kuzum 38.gun yarin olmadim kuetajdan sonra uzun olurmus olamsi beklemedeyim ellerim sis yuzugum bile zor giriyor parmagimaAynen oyle tatlim,o guzelim elbiseler icimizde kalmasin disimizi suslesin:)
18 kiloyu ne kadar surede vermistin canim?
Sen regl olsan iki uc kilo kesin gider o da sislik yapiyor sende.
Oy oy arkadasinida dusunurmus:)cok tatlisinizYok kuzum hem ordayim hem burdayım sensiz burasi icime sinmedi cagrym dedim
Gel gel canim:)oncelikle kendini tanitirsan seviniriz:)İkisinede gelirim .sen burda aktif yaziyosun galiba
Kuzum benim topigimde var ordaki arkaslarda burdaki arkdslar hem brdayiz hem ordayizOy oy arkasinida dusunurmus:)cok tatlisiniz
3 ayda 18 kilo cok iyi,yine basarirsin eski tecrubelerinden de faydalanirsin bizi de bilgilendirirsin insallah.Aslinda hedeflenen kiloya ulasincada sporu birakmamak lazim ben ozellikle yuruyusu hayatima koydum bundan sonra en az haftada 3-4 gun 45 dk yuruyusumu hep yapmayi dusunuyorum.Patlicak gibiym bi gorsen kuzum 38.gun yarin olmadim kuetajdan sonra uzun olurmus olamsi beklemedeyim ellerim sis yuzugum bile zor giriyor parmagimakuzum 3 ayda 18 kilo vermiştim ve kuzum harika istedigm gelinlge kavusmustum cok şükür bide spor yapmistim kuzum 5 kilo daha az duruoudum kilomdan sklasmastm...
Aaaa oylemi senin de mi diyet gunlugun var bakayim bir ara:)canim kilolardan kurtulalim da insallah orasi burasi hic fark etmez yeterki motivasyonumuz hep ust seviyelerde kalsin:)Kuzum benim topigimde var ordaki arkaslarda burdaki arkdslar hem brdayiz hem ordayizama burda bi duzen olusturduk senin topigin bize ugur getrcek bence ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?