Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar arkadasim gitti esinden bosandigi icin kotuydu,bende etkilendim,kotu oldum ya Allah herkese hayirli esler nasip etsin,kimseyi de kotu eslerle imtihan etmesin.
amin. ben de bugüne kadar hep kendime bahaneler uydurarak evlilikten kaçtım, küçücük bir şey yüzünden bile içime sinmediği oldu ve 2 farklı kişinin evlilik teklifini de reddettim, çok büyük bir karar gerçekten, çok iyi tanımak lazım dicem ama yıllar sonra bile değişenler oluyor. şu anki erkek arkadaşımla üç aydır beraberiz ve ikinci ayımızda evlilik konusunu açtı ve ilk defa rahatsız olmadım evlilikten konuşmaya :) sanırım ağustos gibi teklif edecek :) ya da doğum günümde :)

ben salatamın kalanını az önce bitirdim, 1.5 litre suyum da bitti, şekersiz nescafe yaptım, 6 buçuk ya da max 7den sonra bir şey yememeyi düşünüyorum ama çok midem kazınırsa yumurta haşlıcam. 1 aylık hedef 7 kilo koydum kendime, çıtayı yüksek tuttum :)

Ben de işten çıkmadan yedim,ıspanak kavurma ve cacık.simdi kursum var eve geç giderim dolayısıyla yemek olayını kapadım.pilates yapcam inşallah gidince usenmessem

Canim cok iyi tanimaklada olmuyor,evlilik icin kesilmemis karpuz derler nasilki karpuzu kesmeden kelek mi,degil mi bilinmiyor evlilikte oyle

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ve sana tavsiyem sadece duygusal karar verme mantigin devreden cikmasin, anladigim kadariyla erkek arkadasin seni heyecanlandiriyor ve evlilik fikri seni germiyorsa olumlu yoldasiniz,benimde esimden once gorustuklerim oldu ama hep evlilik fikri bana uzak geldi taki esimle karsilasana kadar uc dort ay icinde evlendik,ilk yil disinda sukur oyle ciddi problemlerimizde olmadi.

Hadi hayirli haberlerini paylasirsin insallah tabi oncelikle guzel bir mulakat arkasindan romantik bir evlilik teklifi

Ben de işten çıkmadan yedim,ıspanak kavurma ve cacık.simdi kursum var eve geç giderim dolayısıyla yemek olayını kapadım.pilates yapcam inşallah gidince usenmessem
Afiyet olsun kuzum gayet guzel bir menu?sen memur degilmiydin ne kursu canim?

Ohhh masallah yuksek bir hedef ama tutturacagina inaniyorum masallah cok iyi gidiyorsun,yinede kendini cok zorlama ve sok diyetlerden uzak dur sonrasinda misliyle alirsin Allah korusun.

Kuzum dans ettim bideee oh miss pil takcaz simdi kuzum bakalim olmazsa garantiye vercem balim

Aynen canim ben de ellileri ucundan da olsa gorsem cok mutlu olacam,kilolarimiz da yakin ben de 66.7 yim,bakalim hangimiz once ellileri gorecez
Tabiki ben sakaa şaka mümkün muuu kuzummm ya ben kendimi 5li sayilarda hayal bile etmeyeli cok olmus

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza pul biber limon ve yoğurt karışımı kürü ile zayiflayaniniz var mı ben doğum yaptım Sekiz ay oldu ve 30 kilo fazlam var bugünden itibaren başlıyorum diyete beni gaza getirirseniz çok sevinirim

Kuzum dans ettim bideee oh miss pil takcaz simdi kuzum bakalim olmazsa garantiye vercem balim
Super canim dans etmekte cok ise yariyor bir ara bende cok dans ediyordum,bayagi ise yaramisti:)
Ayy hadi insallah pil takinca olur,simdi garantiye gitse bir kac hafta gelmeme ihtimali var
Tabiki ben sakaa şaka mümkün muuu kuzummm ya ben kendimi 5li sayilarda hayal bile etmeyeli cok olmus
Canim altili rakamlara insen de cok guzel durur eminim,sen su doksanlardan kurtul gerisi corap sokugu gibi gelir.
Kuzum ben hem cuma.hem.pazar tartilcam cumalari buraya yazarim balim
Tamam canim cuma bildirim yaparsin olmadi.

Kizlar tarti gununu biz de pazartesi mi yapsak ne diyosunuz,haftasonu kacamaklarindan kurtulmus oluruz hadi hepiniz fikirlerinizi soyleyin ona gorw bir gun belirleyelim?

Merhaba canim hosgeldin,benim mide sorunum oldugu icin malesef yapamiyorum,bu tur seyler ancak diyet yapilinca ise yarar canim,istedigimizi yiyip bu kuru uygulayalim desek hicbir ise yaramaz.

Burda istedigin zaman yazabilirsin eger daha disiplinli bir yerde yarismak istiyorum dersen diyet guruplari var oralara da takilabilirsin burayada yazarsin.

Ben de katılmak istiyorum bdv de aktif varım ama burası destek Olur diye düşünüyorum. ..73 lerdeyim boyum 1.70 ...abartılı bir kilom yok ama ben rahatsızım...şişlik hissi rahatsız ediyor beni...nasıl katılabilirim aranıza? Şimdiden teşekkür ediyorum destek olana olmayana...8-10 kilo versem ohhhh :))

Ah kuzum agzindan bal damlıyor 6larada razıyım ❤

Bir ara bende cok takiliyordum bdv de ama suaralar pek bakmiyorum,okuduklarimdan etkileniyorum ondan girmiyorum.

Canim gunluk menulerini yazarsin karsilikli yorumlasiriz,burayi cok ihmal etmezsen iyi olur.

Profildeki sen ve ailen sanirim masallah gayet hossun,boyunda cok iyi umarim yaza kadar istedigin kiloya dusersin,guncel kilon tam olarak 73 mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…