Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kardesim de cok beyaz bacaklara sahip, ama otobronzanla hallediyor genelde isi

Cok beyazim canim ya, yuzum neyse de bacaklar guzel durmuyor :)) bacaklar icin istiyorum esas, cok zor karariyo cunku. Denicem artik haziran basi :)
Valla ben azicik gunese cikayim kapkara oluyorum,benim vucudum cok esmer degil bugday tenli ama haklisin acik bayanlarda bacaklarin yanmis olmasi guzel duruyo

Sabah kahve + 1 tane eti form bitter cikolatali.
Ogle semizotu, yogurt, 1 yumurta, 1 paket altinbasak
Aksam semizotu maydanoz yogurt

1.5 litre su. Yumurta hasladim iki tane, cok acikirsam yicem. 62yi gorebilmek icin yemek yemicem sanirim bu hafta :))

Gunaydin kizlar aksam cok erken uyudum ya sekizde sabah zor uyandim.
Kizlar burda hava kosullarindan dolayi yuruyus yapamadim ama bugun acik gorunuyir insallah aksama kadar bozmazsa mutlaka cikariz

Diyetim dış etkilerden dolayı can çelişiyor resmen,spor da yapamiorum.esim geldi evde misafirler var tüm düzen gitti.o yüzden bugün Detoksa basladim,pazardan beri çok bozdum cunku.su çilek ve yulaf yenilen günü yapiorum.

1.5 haslanmis kabak ve 1 kase yogurt yedim, ortalama 615 kalori aldim su ana kadar. Aksam da kalan kabagi yicem yogurtla. 2kupa filtre kahve ictim, yatana kadar iki kupa daha icerim muhtemelen. Sabah eti form bitter cikolatali yedim yine dayanamadim :)) bir de haslanmis yumurta

Hadi bakalim ise yarar umarim:)

Merhaba reglin en ağrili günü bugün.
Bugün maalesef pek diyet yapamadım. Dondurma canım istedi ve yedim maalesef.
Yarın tartilmak istemiyorum malum reglin yüzünden sis cikcam ne olsa.
Pazara kadar sabretmek istiyorum.
O zamana kadar reglim biter. Kilo almamisimdir umarım.

Sabah 10.0o
Lor peynirli omlet
1 bardak sekersiz cay

Öğlen 140o
Kiyma sote
Yulaf krebim
Cacık

Akşam 18.0o
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma

Spor
2 saat yürüyüş

Su
2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…