kardesim de cok beyaz bacaklara sahip, ama otobronzanla hallediyor genelde isiNapiyorsunuz kizlar ne var ne yok kacamak yapmayin yaz geldii herkes mini sortlarla gezmeye baslamis ufaktan, ben hala kot :)) haziran basi 3-4 kez solaryuma gireyim diyorum, tatile bembeyaz gitmeyeyim. Daha once hic girmedim solaryuma, bi onyargim vardi, sitedeki havuzda guneslenip tatile gidiyordum ama rengimin donmesi cok uzun suruyor o yuzden bu sene giricem artik solaryuma. Aranizda daha once giren var mi beyaz tenli?
Valla ben azicik gunese cikayim kapkara oluyorum,benim vucudum cok esmer degil bugday tenli ama haklisin acik bayanlarda bacaklarin yanmis olmasi guzel duruyoCok beyazim canim ya, yuzum neyse de bacaklar guzel durmuyor :)) bacaklar icin istiyorum esas, cok zor karariyo cunku. Denicem artik haziran basi :)
Yok anacim ben d3 bu hafta da hayir yok hafta sonu cok abarttim ancak toparlarimTeşekkür ederim canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben zaten 43 kiloyum deli gibi kilo almaya çalışıyorum o yüzden bu topikten hemen kaçayımYok anacim ben d3 bu hafta da hayir yok hafta sonu cok abarttim ancak toparlarim
Seni çok hırslı gördüm canımSabah kahve + 1 tane eti form bitter cikolatali.
Ogle semizotu, yogurt, 1 yumurta, 1 paket altinbasak
Aksam semizotu maydanoz yogurt
1.5 litre su. Yumurta hasladim iki tane, cok acikirsam yicem. 62yi gorebilmek icin yemek yemicem sanirim bu hafta :))
Canım bak birden alınanlar dikkat edersen hemen veriliyor toparlarsın sen bu haftaYok anacim ben d3 bu hafta da hayir yok hafta sonu cok abarttim ancak toparlarim
50leri ozledim canim ya burnumda tutuyor valla :))Seni çok hırslı gördüm canım
Ben en son pzt yaptim. Kimseden ses seda yok, borek corek goturmuyorlardir insallah :))Kızlar 2 gündür kimler spor yapıyor
Spor görmüyorum sanki
İnşallah ne kaldı şurda bayramaBen en son pzt yaptim. Kimseden ses seda yok, borek corek goturmuyorlardir insallah :))
Hadi bakalim ise yarar umarim:)Diyetim dış etkilerden dolayı can çelişiyor resmen,spor da yapamiorum.esim geldi evde misafirler var tüm düzen gitti.o yüzden bugün Detoksa basladim,pazardan beri çok bozdum cunku.su çilek ve yulaf yenilen günü yapiorum.
Kuzum hamd olsun iyiyim ramazan hazırlığı basladi_Masalim_ canim nerelerdesin nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?