bayrama 60 mıBen ekimden beri kilo vermeye calisiyorum 74 le basladim ama bu topigi actigimda 68 kusurdum suan 65 arada duraksamalar oldu tatillere falan gidilince son haftalarda pek veremedim ama bayrama 60 olsam da simdilik yeter.
Aslinda dikkat edilirse cok rahat verilir,ben soyle yapmayi dusunuyorumbayrama 60 mı
çok değil mi?
yani ramazanda kilo vermek extra zor değil mi
walla süpermişAslinda dikkat edilirse cok rahat verilir,ben soyle yapmayi dusunuyorum
-once corba icip namaz arasi vermeyi dusunuyorum.
-sabahtan hazirladigim detoks sularini sahura kadar tuketmeyi dusunuyorum.
-sagurda yumurta,lor yesillik ve yesil zeytin yemeyi dusunuyorum.
- yapabilirsem 30 dk yuruyuse devam edicem.
Bence bu sekilde bir istikrar yakalarsam cok rahat veririm benim meto hizli calisiyor
Eger tatli krizlerin olmazsa rahatlikla yaparsin,mesela ben tatli normaldede pek sevmem ramazan da da aramam.walla süpermiş
işe de geldiğim için akşmalrı çook yorugun oluyorum ben,
spor olarak yürüme yapabilirm ramazanda havuza gidemeyeceğim maalesef...
yazdığın beslenme stili güzel bakalım yapabilecekmiyim
Gecmis olsun cok, diyet yaparken insan gribe daha yatkin oluyor, c vitamini takviyesi al.Kizlar ya grip oldum geberiyorum resmen bir de oruc tuttum bugun bozmayayim dedim bogazim sis basim cok agriyor ve burnum akiyor ayy cok fenayim ya
Sagol canim,ben oyle dusunmuyorum canim aksine daha saglikli besleniyoruz mesela kisin hemen hemen hic yakalanmadim sanirim havalara aldandim benGecmis olsun cok, diyet yaparken insan gribe daha yatkin oluyor, c vitamini takviyesi al.
Oy kuzum cok gecmis olsunKizlar ya grip oldum geberiyorum resmen bir de oruc tuttum bugun bozmayayim dedim bogazim sis basim cok agriyor ve burnum akiyor ayy cok fenayim ya
Canim iftardan sonra hemen uyudum cok kotu oldummasal3487 canım menülerini göremedim
Amin canim sagolasinOy kuzum cok gecmis olsunALLAH orucunu kabul etsin acil sifalar kuzum ❤
Tuzlu su gargarası yapabilirsin Cnm boğazın içinKizlar ya uyku tutmadi uyandim evde ilacta kalmamis,bir tane bogaz spreyi vardi onunda tarihi gecmis sanirim yarin bana doktor yolu gorunuyor
Bak aklima gelmedi hemen yapayim sagol canim:)Tuzlu su gargarası yapabilirsin Cnm boğazın için
Hayirli ramazanlar canim.
Maşallah canım durdun durdun iyi atak yaptin,bu gidişle 7 lere gelcen daha düne kadar 8 Ler diodun bak :))Bugün 86yi gordum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?