Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Mulakattan elenmisim kizlar zaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum
Hadiyaa hakkinda hayirlisi olsun canim malesef ulkemizde oyle
Isin gucun bir duzenin var enazindan canim ama tabiki uzulmektede haklisin

Hadiyaa hakkinda hayirlisi olsun canim malesef ulkemizde oyle
Isin gucun bir duzenin var enazindan canim ama tabiki uzulmektede haklisin
Aynen canim cok sukur isim gucum var maddi durumum iyi ama insan yine de uzuluyor bir emek var sonucta, uc dort kere ankaraya git gel yaptim araliktan beri devam eden bir surec, bu kadar zamandan sonra da her sey cope gidince uzuluyor insan. Her seyin hayirlisi ne diyeyim

Valla ne desen haklisin canim bir de oncesinde yazili sinav oluyorsunuz degilmi sonucta onuda gecince daha bir umutlanir insan, insan emegine uzuluyor yoksa dedigin gibi sukur isin gucun duzenin var

Valla ne desen haklisin canim bir de oncesinde yazili sinav oluyorsunuz degilmi sonucta onuda gecince daha bir umutlanir insan, insan emegine uzuluyor yoksa dedigin gibi sukur isin gucun duzenin var
Evet yazili sinav + mulakat. Her kotu seyin ardindan guzel bir sey olur derler oyle olur insallah, kendimi boyle avutucam artik :)

Benimde menüm belli
Tarhana çorbası eşim Ramazan'da tarhanadan başka çorba istemez o olmazsa olmazıdır
Barbunya pilaki
Pilav
Salata
Cacık
Ben tabi tarhana ve pilavdan yemicem
Kızlar avuç içi kadar pide yedim sıcak diye yiyesim geldi sorun olacağını düşünmüyorum

Sabah 1 haslanmis yumurta yedim, oglen bir kase yogurt ve salatalik. Hic istahim yok ama yemezsem bayilirim nerdeyse hicbir sey yemedim kendimi biraz zorlayip taze fasulye yemeye calisicam ama midem alir mi bilmiyorum canim istemiyorken

Kizz nerelerdesin sentatlim doktorlarda demistir sana polikistigin en guzel tedavisi kilo vermek,cogu kiside cok ise yariyor sende ayrilma artik bizden bir an once istedigin kiloya in insallah.
Ne bileyim,iki hafta kadar hic kilo veremedim,yemege dikkat ettigim halde. Moralim bozuldu sanirim
Geldim insallah

Kizz nerelerdesin sentatlim doktorlarda demistir sana polikistigin en guzel tedavisi kilo vermek,cogu kiside cok ise yariyor sende ayrilma artik bizden bir an once istedigin kiloya in insallah.
Aslinda 8 kilo verdim,artik duzene girse diye bekliyorum ama yok. Karnim sis,kocaman. Bi de ust karnimin polikstikten oldugunu soylemisti doktorum. Insulin direncinin isaretiymis. bacak basen duzene gorse de karnim kocaman duruyo

Mulakattan elenmisim kizlar zaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum
Üzüldüm canım. Ama vardır herşeyde bi hayır. Dediğin gibi bu kadar gayret etmiş,gidip gelmişken sırf akraban olmadığı için "başarısız" yazısını görmen hem üzücü hem sinir bozucu.
Ne yapalım,Allah'tan tek ümidin tek kapın değildi mülakat

Sahurda;
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Peynir
1 kase çorba içmiştim

İftarda 1 kase tavuk çorbası
Bol yeşil salata
3 hurma
1 minik parça haşlanmış et
1 brd ev yapımı portakal suyu
1 y.k ev yapımı esmer unlu erişte yedim

Yazınca çok gözüktü gözüme ama az yedim

Bende sporumu yaptım
1 büyük fincan yeşil çay içtim
Arada 1 avuç kadar kaju,ceviz karışımı yedim. Biraz fazla oldu sankim çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…