HadiyaaMulakattan elenmisim kizlarzaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum
Aynen canim cok sukur isim gucum var maddi durumum iyi ama insan yine de uzuluyor bir emek var sonucta, uc dort kere ankaraya git gel yaptim araliktan beri devam eden bir surec, bu kadar zamandan sonra da her sey cope gidince uzuluyor insan. Her seyin hayirlisi ne diyeyimHadiyaahakkinda hayirlisi olsun canim malesef ulkemizde oyle
Isin gucun bir duzenin var enazindan canim ama tabiki uzulmektede haklisin
Valla ne desen haklisin canim bir de oncesinde yazili sinav oluyorsunuz degilmi sonucta onuda gecince daha bir umutlanir insan, insan emegine uzuluyor yoksa dedigin gibi sukur isin gucun duzenin varAynen canim cok sukur isim gucum var maddi durumum iyi ama insan yine de uzuluyor bir emek var sonucta, uc dort kere ankaraya git gel yaptim araliktan beri devam eden bir surec, bu kadar zamandan sonra da her sey cope gidince uzuluyor insan. Her seyin hayirlisi ne diyeyim
Evet yazili sinav + mulakat. Her kotu seyin ardindan guzel bir sey olur derler oyle olur insallah, kendimi boyle avutucam artik :)Valla ne desen haklisin canim bir de oncesinde yazili sinav oluyorsunuz degilmi sonucta onuda gecince daha bir umutlanir insan, insan emegine uzuluyor yoksa dedigin gibi sukur isin gucun duzenin var
Hayırlısı olsun canım hakkında bu ilk miydiMulakattan elenmisim kizlarzaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum
Guzel gunler tatlim neden olmasin,tatile gidersin kafa dagitirsin iyi gelir insallahEvet yazili sinav + mulakat. Her kotu seyin ardindan guzel bir sey olur derler oyle olur insallah, kendimi boyle avutucam artik :)
Ikinciydi canim. Aslinda ikinciye girmicektkm ama malum olaylardan bircok kisi gorevden atilinca sansimi deneyeyim dedim. Bir daha girmem artikHayırlısı olsun canım hakkında bu ilk miydi
Ne bileyim,iki hafta kadar hic kilo veremedim,yemege dikkat ettigim halde. Moralim bozuldu sanirimKizz nerelerdesin sentatlim doktorlarda demistir sana polikistigin en guzel tedavisi kilo vermek,cogu kiside cok ise yariyor sende ayrilma artik bizden bir an once istedigin kiloya in insallah.
Canim ben de iki haftadir veremiyorum bu mazeret degil,menulerini yaz en azindanNe bileyim,iki hafta kadar hic kilo veremedim,yemege dikkat ettigim halde. Moralim bozuldu sanirim
Geldim insallah
Tamam insallahCanim ben de iki haftadir veremiyorum bu mazeret degil,menulerini yaz en azindan
Aslinda 8 kilo verdim,artik duzene girse diye bekliyorum ama yok. Karnim sis,kocaman. Bi de ust karnimin polikstikten oldugunu soylemisti doktorum. Insulin direncinin isaretiymis.Kizz nerelerdesin sentatlim doktorlarda demistir sana polikistigin en guzel tedavisi kilo vermek,cogu kiside cok ise yariyor sende ayrilma artik bizden bir an once istedigin kiloya in insallah.
Üzüldüm canım. Ama vardır herşeyde bi hayır. Dediğin gibi bu kadar gayret etmiş,gidip gelmişken sırf akraban olmadığı için "başarısız" yazısını görmen hem üzücü hem sinir bozucu.Mulakattan elenmisim kizlarzaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum
Kuzum pazara bakalim suan 85.2 olmus ❤❤❤❤ gecen pazar 85.7ydim bakalim yola devamSeninde tatlim cuman hayirli olsun:)
Var mi bu hafta guzel eksi?
MaşallahKuzum pazara bakalim suan 85.2 olmus ❤❤❤❤ gecen pazar 85.7ydim bakalim yola devam
Sagol Kuzum hergun en az 1bucuk saat yürüyorum kuzum sporumula ozen gosterdim guzelde besleniyorum ama ramazanda cok gitmez gibi kuzumMaşallah_Masalim_ , birden ne guzel dustun. Masallah Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?