- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Kajuyu cok severim ama cok kalorili. Bir oturusta tadimin buyuk paketini bitiriyordum :))Bende sporumu yaptım
1 büyük fincan yeşil çay içtim
Arada 1 avuç kadar kaju,ceviz karışımı yedim. Biraz fazla oldu sankim çerez
Bemde kajuya bayılırım brnde dayanamam diye eve almiyorumKajuyu cok severim ama cok kalorili. Bir oturusta tadimin buyuk paketini bitiriyordum :))
Oy oy oy bende severim amaçlar sürmüyorum 2-3 tane kadar ancak yemeye çalış.Kajuyu cok severim ama cok kalorili. Bir oturusta tadimin buyuk paketini bitiriyordum :))
Hadi bakalim yarin eksi gorursun insallah:)Merhaba herkese bu perşembe tartıda 63.2 gördüm haliyle moralim bozuldu. +400 Yani.
Pazar gününü iple çekiyorum rejime ve spora devam.
Ben de bayiliyorum kajuya,antep fistigda favorimdir ama pek almiyorum cok yiyorum diyeKajuyu cok severim ama cok kalorili. Bir oturusta tadimin buyuk paketini bitiriyordum :))
Canim bunun icin spor yapmak sart,bolgesel incelmei iicn diyet yeterli degil malesefAslinda 8 kilo verdim,artik duzene girse diye bekliyorum ama yok. Karnim sis,kocaman. Bi de ust karnimin polikstikten oldugunu soylemisti doktorum. Insulin direncinin isaretiymis.bacak basen duzene gorse de karnim kocaman duruyo
Hadi masallah yetmislere gel artik tez zamanda:)Kuzum pazara bakalim suan 85.2 olmus ❤❤❤❤ gecen pazar 85.7ydim bakalim yola devam
YOk canim hala 62ler, sanirim yine duraklamaya girdim, bu hafta bir sey gitmedi, haftaya insallah. Sen gordun mukakaovanilya gördün mü canım 61 i
İftardan önce tartıldım 61,6 çıktım canımYOk canim hala 62ler, sanirim yine duraklamaya girdim, bu hafta bir sey gitmedi, haftaya insallah. Sen gordun mu
Cok sevindim canim hayirli olsun bi de oruc tutarken vermen cok cok guzel, ramazanda cogu kisi kilo aliyo benim tutan arkadaslar simdiden almislar kilo :))) aynen canim ben de o gunlerde gorurum diye dusunuyorumİftardan önce tartıldım 61,6 çıktım canım
En geç haftaya pazartesi Salı'dan görürsün canın 61
Ben 2 kilo verdim senin de gider insallahSagol Kuzum hergun en az 1bucuk saat yürüyorum kuzum sporumula ozen gosterdim guzelde besleniyorum ama ramazanda cok gitmez gibi kuzum
Ben Allah tan cok sevmiyorumKajuyu cok severim ama cok kalorili. Bir oturusta tadimin buyuk paketini bitiriyordum :))
Maşallah yaaaa ,hemen hemen 12 kilo verdin hemde çok güzel. Darısı başımızaİftardan önce tartıldım 61,6 çıktım canım
En geç haftaya pazartesi Salı'dan görürsün canın 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?