- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Bence normal yemissin. Haftada iki kilo versen super olurSahurda 1 tane kepek unlu peynirli gözleme,1 haşlanmış yumurta,1 tk kadarda bal yedim çay eşliğinde
İftarda da 1 kase buğday çorbası
Yarım gözleme
2 dilim pancar
3 hurma yedim
İftardan 1 saat kadar sonra 1 küçük kase artan haşlanmış buğday vardı,onu yedim
İftarda daha çok yedim gibi hissediyodum ama şimdi yazınca gördüm ki o kadar da çok değilmiş
Mi? Yoksa çok mu yemişim? Haftada 2 şer kilo versem ne süper olur Ramazan da
Bakalım canım bu daha ilkti ilerleyen günlerde ne olur belli olmazCok sevindim canim hayirli olsun bi de oruc tutarken vermen cok cok guzel, ramazanda cogu kisi kilo aliyo benim tutan arkadaslar simdiden almislar kilo :))) aynen canim ben de o gunlerde gorurum diye dusunuyorum
Az kaldı canım hayalimde memlekete gitmeden 59 görmek vardı erken gidecek olunca ümidimi kesmiştim ama belki bedenim bana süpriz yaparResmen 59a yaklastik yaaa 60.9'u gordukten sonrasi cok heyecanli olacak :))Suveybe13
Aaa canım sen öyle diyince diyete başladığım tarih geldi aklıma bugün itibari ile 2 ay olmuş 3 Nisa'nda başlamıştımMaşallah yaaaa ,hemen hemen 12 kilo verdin hemde çok güzel. Darısı başımıza
Cok iyi vermissin canim iki ayda 12 super ben ayda 4 kiloyu gecemedim. Ne zaman gidiyordun memlekete? Iki kiloyu 1 haftada bile verebilirsin belli olmazAaa canım sen öyle diyince diyete başladığım tarih geldi aklıma bugün itibari ile 2 ay olmuş 3 Nisa'nda başlamıştım
İnşallah vericez hepimiz
Bu cumartesi gidiyorum canımCok iyi vermissin canim iki ayda 12 super ben ayda 4 kiloyu gecemedim. Ne zaman gidiyordun memlekete? Iki kiloyu 1 haftada bile verebilirsin belli olmaz
Harikasin canim ya tebrikler,bana neden yaramiyor su orucKızlar iftardan önce tartıldım 61,6 çıktım
Oruç yaradı mı ne
Canım merak etme vücudun bu Yen'i düzene alışmaya çalışıyor sona doğru hızlı bir şekilde kilo vericeksinHarikasin canim ya tebrikler,bana neden yaramiyor su oruc
Canım sahur menün çok az değil mi meyve ya da kuru meyve yiyebilirsin o günlük şeker ihtiyacını karşılarGunaydin kizlar umarim bugun hepimiz guzel eksiler goruruz tartida:)
Sahurda iki haslanmis yumurta ve bir avuc ceviz yedim kizlar.
Canim bence spor yapamadigim icin hizl8 veremiyorum,cidden spor cok onemliCanım merak etme vücudun bu Yen'i düzene alışmaya çalışıyor sona doğru hızlı bir şekilde kilo vericeksin
Canim bu duzene alistim cok acikmiyorum ama meyve konusunda cok haklisin bundan sonra bir porsiyon mevsim meyvesi ekleyeyim sahurda.Canım sahur menün çok az değil mi meyve ya da kuru meyve yiyebilirsin o günlük şeker ihtiyacını karşılar
Gordum canim ama istedigim kadar degilEksi gördün mü canım bu haftamasal3487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?