Yiyince mutsuz olacağımı biliyorum canım o yüzden yiyemiyorumİrade tavan oldu sende alkışlıyorum. o baklavayı affetmezdim
Aynen oyle canim hirslanmak ve kendimiz ne zaman dur dersek o zaman durmamiz lazim:)Ha işte canım ben onlara inanmıyorum o yüzden onlar öyle dedikçe daha da hırslanmak Laz'ım
Benim gormek istedigim ulkelerden bir tanesi,dogasi cok guzel ve soguk bir ulke ozellikle yaz aylari icin mukemmel bir yer:)Anlatırım Cnm Norveçin doğası guzel gibi duruo,eğlenceden ziyade.bilet ordan geçince ucuzdu bizde gitmisken kalıp gezelim dedik.
KuzummmmBen yatayim malum sahura da kalkacam iyi geceler kizlar
_Masalim_ tatlim foruma girersen bir ses ver
Ballilokmam cok ugrayamadim orucluykrn evi temizzledim sanirim cok abarttim yorgun dustum geldim balimmm❤_Masalim_ tatlim nasilsin?kac gundur sen de yoksun.
Orucken cokta abartmasaydin canim,Ballilokmam cok ugrayamadim orucluykrn evi temizzledim sanirim cok abarttim yorgun dustum geldim balimmm❤
Afiyet olsun Cnm hadi bakalım pazara nolcak acabaSelam kizlar kimsecikler ugramamis bugun nerelerdesiniz bakim:)
Kizlar sahurda iki haslanmis yumurta yedim.
Iftar bir kase tarhana corbasi,kiymali menemen bugday corbasi ve salata
Su yatana kadar 1.5 litre olur spor malesef yok.Ayrica bugun tartilmak istemedim bana da supriz olsun pazara
Afiyet olsun tatlim:)Selam kızlar sabah : çeyrek yumurtalı pide, bolca peynir,2 yumurta,söğüş domates
Öğlen kuru fasulye ve ayran
Akşam: 2 yumurtalı menemen ve 5 tane domate soslu yağsız sosis
Eksi gormeyi bekliyorum canim ama insallah en az bir kilo olur.Afiyet olsun Cnm hadi bakalım pazara nolcak acaba
Canim neden oyle oldu yemek yapmak istemedin mi yoksa acikip ara ogunlerde miyedin?Ben bugun yine bir suru eti form yedim 3 paketve yarim kutu labne yedim. Kesin yarin arti gorucem protein yapicam iki gun kismetse ama ne zaman oyle desem yapamiyorum :))
Yapamicam deme yaparsin, balik fln ye hatta daha iyi oluo diodun.en kötü ton balikli salata dışarda olsan bile yersin :))Ben bugun yine bir suru eti form yedim 3 paketve yarim kutu labne yedim. Kesin yarin arti gorucem protein yapicam iki gun kismetse ama ne zaman oyle desem yapamiyorum :))
Yemek yapmistim ama canim yemek istemedi, biskuvilere bol bol labne surup yedim :))Canim neden oyle oldu yemek yapmak istemedin mi yoksa acikip ara ogunlerde miyedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?