Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Gunaydin kizlarbugun misafirlerim var biraz yogun gececek,insallah sorunsuz atlatirim,yemege birileri gelince cok panik oluyorum,yemeklerim guzel olacak mi begenecekler mi,her sey kusursuz olacak mi diye aksama kadar panik panik dolaniyorum.
günaydın canım bana nedense çok güzel yemek yapıyorsun gibi geliyor içime öyle doğdu

günaydın kızlar
sahur yumurtalı kaşarlı menemen
bir dilim karpuz
bir dilim kavun
bir tane gün kurusu
5 tane zeytin
peynir
5-6 tane çeri domates
bol yeşillik
akşam iftara davete gidicez iftardan sonra yediklerimi yazarım

menün de neler var canım
Tatlim cok abartmadim menumu cunku ramazanda pek yenmiyor yemekler hep kaliyor.

-guvecte et sote
-nohutlu,havuclu ve kirmizi biberli pirinc pilavi(aslinda sotenin yaninda sade daha iyi olur ama arkadaslar boyle istedi).
-icli kofte
-yogurtlu kozlenmis patlican
-salata ayran
Tatli olarakta revani yaptim.

çok güzel canım daha ne olsun

Sağlık sorunlari yasiyorum kizlar ruhsal anlamda ataklar artti kalp carpintisi sksmasi ic skntisi nefes alamiyomus hissi daralma aglama krizleri geçiriyorum ALLAHIM herkesi bu ruh halinden korusun cok zor bana ne olur dua edin olur mu

Sağlık sorunlari yasiyorum kizlar ruhsal anlamda ataklar artti kalp carpintisi sksmasi ic skntisi nefes alamiyomus hissi daralma aglama krizleri geçiriyorum ALLAHIM herkesi bu ruh halinden korusun cok zor bana ne olur dua edin olur mu
Cok gecmis olsun canim doktora gittin mi ilac falan aliyor musun

geçmiş olsun canın Allah yardımcın olsun

iftarda bir hurma
ezogelin çorbası bir kase
ana yemeği beğenmedim yemedim
2 tane çiğ köfte
salata ve ayran
eve geldiğimde de nescafe 2si bir aradanın yarısını içtim
leslie 5k 3 mile yaptım
sahura kadar 2 lt su içmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…