Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar çok başım dönüyor hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum
iftardan sonra bir sıkıntı yok öğlenden itibaren ayakta duramıyorum çok fena başım dönüyor

Kizlat misafirlerim vardi bugun hic yazamadim,menumu yazayim,

Sahur,bir kozlenmis patlican,bir kaisk lor,

Iftar,dort kasik patlican kebap,dort kasik fellah koftesi,salata ayran ve corba.

Kilom sabit kaldi cunku dun 1 kutu labne yedim diyet biskuvilerle bugun de konserve bezelye yedim cok severim yarim konserve yemisimdir sozde yemek yapcaktim kardesime :))) 2 kasik da bulgur pilavi yedim sivi yagli bozmasam 60lari gorxektim kesin uzuldum valla bozduguma

Olsun canım kaldığın yerden devam et bende kaç gündür sabitim

Kizlat misafirlerim vardi bugun hic yazamadim,menumu yazayim,

Sahur,bir kozlenmis patlican,bir kaisk lor,

Iftar,dort kasik patlican kebap,dort kasik fellah koftesi,salata ayran ve corba.
Canım bende bugün patlıcan kebabı yaptım ama çok kaçırdım galiba çok güzel olmuştu

Merhaba herkese...
Dukana başlamış bir kızçe bildiriyor.
Bu hafta kilo vermem epeyce yavaştı ben de dukana başladım.
3 gün atak yapıp sonra seyire geçeceğim.
Her yavaşlama ve duraklamada 2-3 gün protein yapıcam diyip yapamadım bir türlü :)) atak çok etkili oluyo gerçekten hem direnci kırma hem motivasyon açısından

selam kızlar. menüm; sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve. öğle haşlanmış 2 kabak, 1 brüksel lahanası, yoğurt. akşam limonlu ve azıcık tuzlu 1.5 havuç, 1 salatalık, maydanoz, semizotu, yoğurt. 2-3 kupa kahve, 1.5 litre su.

sahurda acılı peynirli omlet,4 tane zeytin ve bir elma
iftar çorba,zeytin yağlı fasulye,bol salata ve cacık
şimdide nescafe 2 si bir arada içiyorum

Kizlar bugun iftar yemegine davetliydik arkadaslarim 3 ude 50lerde kilolari kilo konusu acilinca cok üzüldüm ya ben onlardan 34 kilo fazlayim dusunsenize eslerinin kilolryla ayni kilodayim hatta birinin esinden bile kiloluyum ben kendime ne yapmisim ya biri 52 kilo olmus halbuki boyuda 170 kilo aldim diye yakiniyor ben ne haldeyim bide

Tatlim uzulmenim ben neden bu hale geldim demenin bir anlami yok,kendim icin guzelligim ve sagligim icin kilo vermeye ihtiyacim var demen lazim,dusunsene bir kac ay once doksanlardaydin simdi yetmislere yaklastin,hem cok iyi gidiyirsun baskalarina bakip modunu dusurme canim.

Kizlar son gunlerde misafir agirlama davetler derken hem yogun hem de malesef kilo veremedim bir iki gune regl de olmam lazim onunda siskinligi var,sanirim bu hafta savit olucam cunku bugunde davetliyiz.

bu tip durumları motivasyon aracı olarak kullanacaksın canım. bu kadar kilo olarak kendine kötülük yaptığının bilincinde olman kilo verme sürecini kolaylaştıracak senin için. 92 kiloyla başlamışsın diyete, hiç başlamasaydın belki şu an 100 kilo olacaktın ama 84sün, bir de bu açıdan bak.

60ları görürüm diye umut etmiştim ama dün çok dikkat etmeme ve çok az yememe rağmen vere vere 100 gr vermişim, 61.0 çıktım bu sabah Suveybe13 yarınki kilo bildirimim 60lı bir rakam olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…