Bi sey yazmamistim kotu olarak ne diye banlamislar anlamadim sorcam :)))kakaovanilya canım banlanmışsın
bir derdim varda mı takılıyorsun insanın psikolojisini bozuyor ya orası ben hiç girmiyorum
seni özlicez engel kalkınca hemen yaz
Olsun canım kaldığın yerden devam et bende kaç gündür sabitimKilom sabit kaldi cunku dun 1 kutu labne yedim diyet biskuvilerlebugun de konserve bezelye yedim cok severim yarim konserve yemisimdir sozde yemek yapcaktim kardesime :))) 2 kasik da bulgur pilavi yedim sivi yagli bozmasam 60lari gorxektim kesin uzuldum valla bozduguma
Aynen oyle yapicam canim, en azindan arti cikmadim. 59.9'a son kilolar haftaya gormemiz lazimmOlsun canım kaldığın yerden devam et bende kaç gündür sabitim
Ben iki gündür sporda yapamıyorum cumartesi yolculuk var oruçluyken hiç birşey yapamadığımdan iftardan sonra hazırlıklarımı yapıyorum inşallah veririzAynen oyle yapicam canim, en azindan arti cikmadim. 59.9'a son kilolar haftaya gormemiz lazimm
Canım bende bugün patlıcan kebabı yaptım ama çok kaçırdım galiba çok güzel olmuştuKizlat misafirlerim vardi bugun hic yazamadim,menumu yazayim,
Sahur,bir kozlenmis patlican,bir kaisk lor,
Iftar,dort kasik patlican kebap,dort kasik fellah koftesi,salata ayran ve corba.
Her yavaşlama ve duraklamada 2-3 gün protein yapıcam diyip yapamadım bir türlü :)) atak çok etkili oluyo gerçekten hem direnci kırma hem motivasyon açısındanMerhaba herkese...
Dukana başlamış bir kızçe bildiriyor.
Bu hafta kilo vermem epeyce yavaştı ben de dukana başladım.
3 gün atak yapıp sonra seyire geçeceğim.
evet canım, iyi ritim yakaladık valla, allah bozmasın gitsin kilolar
amin canımevet canım, iyi ritim yakaladık valla, allah bozmasın gitsin kilolar
Tatlim uzulmenim ben neden bu hale geldim demenin bir anlami yok,kendim icin guzelligim ve sagligim icin kilo vermeye ihtiyacim var demen lazim,dusunsene bir kac ay once doksanlardaydin simdi yetmislere yaklastin,hem cok iyi gidiyirsun baskalarina bakip modunu dusurme canim.Kizlar bugun iftar yemegine davetliydik arkadaslarim 3 ude 50lerde kilolari kilo konusu acilinca cok üzüldüm ya ben onlardan 34 kilo fazlayim dusunsenizeeslerinin kilolryla ayni kilodayim hatta birinin esinden bile kiloluyum ben kendime ne yapmisim ya biri 52 kilo olmus halbuki boyuda 170 kilo aldim diye yakiniyor ben ne haldeyim bide
bu tip durumları motivasyon aracı olarak kullanacaksın canım. bu kadar kilo olarak kendine kötülük yaptığının bilincinde olman kilo verme sürecini kolaylaştıracak senin için. 92 kiloyla başlamışsın diyete, hiç başlamasaydın belki şu an 100 kilo olacaktın ama 84sün, bir de bu açıdan bak.Kizlar bugun iftar yemegine davetliydik arkadaslarim 3 ude 50lerde kilolari kilo konusu acilinca cok üzüldüm ya ben onlardan 34 kilo fazlayim dusunsenizeeslerinin kilolryla ayni kilodayim hatta birinin esinden bile kiloluyum ben kendime ne yapmisim ya biri 52 kilo olmus halbuki boyuda 170 kilo aldim diye yakiniyor ben ne haldeyim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?