Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar eşim paçanga böreği istedi hazırlayıp dolaba koydum
iftardan hemen önce kızartıcam tabi ki ben yiyemicem

Kizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah ben de es durumundan gidebilirim:)
Hayirli olsun canim, hem buyuk sehir hem esinle hem de tek gezme acisindan alisveris spor salonu parkta yuruyus vs. acisindan elazigdan sonra cok iyi gelecek bence bursa. Insallah en kisa zamanda gidersin sen de

Yeme tabii canim, sunun surasinda ne kaldi 59a :)) ama cok canim cekti. Erkek arkadasim geldiginde 2-3 gun bozucam valla ben ay sonu, kacamak listemde pacanga da var :))

hayırlı olsun canım çıkar inşallah
Ayy cok sagol bebegim:)
Masallah iradene tatlim:) ben kizartmadan yapiyorum oylede cok guzel oluyor.
Hayirli olsun canim, hem buyuk sehir hem esinle hem de tek gezme acisindan alisveris spor salonu parkta yuruyus vs. acisindan elazigdan sonra cok iyi gelecek bence bursa. Insallah en kisa zamanda gidersin sen de
Aynen oyle tatlim,dort yil koyde uc yilda koy gibi bir ilceden sonra bursa iyi gelecek insallah:)
canım siz malatyalı değil miydiniz uzak istemişsiniz
Aslen Elazigliyim ama Malatya da buyudum ailem orda,ben ordan cikali yillar oldu canim zaten pek sevmiyorum Malatya yi Hem Istanbulda ablamlar,erkek kardesim,teyzemler falan var en azindan onlara yakin olucam insallah.

midem kazındı birden, iki tane diyet bisküvi yedim. suyu 2 litreye tamamlicam. üst baldırlarım hala istediğim kıvama gelmedi, sanırım en az 5-6 kilo daha vermem lazım bacak arası boşluğumun belirginleşmesi için. bugün bir tane havuç pantolon aldım, small beden ve içine gömlek, tişört falan sokarak denediğim halde rahat olduşimdiki hedefim lycrasız, kalın kumaş kot pantolonda 36 bedenin belimi sıkmaması

masal3487 canım inşallah eş durumun olur sen hep doğuda görev yapmışsın puanında yüksektir
ama olmasa bile sıkıntı olmaz ücretsiz izin alırsın
inşallah bende bu ağustosta seninle aynı heyecanı yaşarım
biz eşimle üniversiteden beri istanbuldayız daha da çıkmadık
öğrenciyken çok güzeldi ama insan evlendikten sonra daha sakin bir yerde yaşamak istiyor

Yok canim ne puani,koy okulum 22 puan veriyordu suanki yer 20 puan toplanda 142 puanim var,az degil ama sinif ogretmenleri cok zor yer degistiriyorlar ondan dolayi korkuyorum
Siz nereleri tercih edersiniz?

Gunaydin kizlarbugun misafirlerim var biraz yogun gececek,insallah sorunsuz atlatirim,yemege birileri gelince cok panik oluyorum,yemeklerim guzel olacak mi begenecekler mi,her sey kusursuz olacak mi diye aksama kadar panik panik dolaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…