- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Supersin kuzum ❤Kizlar gecen hafta hatirlamiyorum ama sabittim galiba yani 65.4
Bu hafta:64.6
Fark:-800
Sporsuz buna da sukur:)
Sagol balimmm ucundanda olsa gördüm ❤supersin canim gozunaydın
Sagol kuzum samada alkışlar gelsinHarikasin bebegim tebrikler
Bende oldum sonunda ama iyice sinirimi bozdu,sadece sancim var baska hicbisey yokahur
Omlet
Salatalik
Cay
2 dilim yulaf ekmekcim
Iftar
1tabak sulu tavuk
1 bardak ayran
Lahana salatasi
1 dilum yulaf kepekcim
Spor
30 dk yürüyüş
Su 2 litre
Kizlar regli oldum biraz agrim var uyucam öpüyorum sizleri ❤
Oyyy kuzummm yaaaa supersinSelam kizlar, nasilsiniz?
Suveybe13 canim 61.9'u gordum bu sabah 59lara 2 kilo kaldi resmen :) keske 1 hafta icinde verebilsek iki kiloyu
Çok güzel canımSelam kizlar, nasilsiniz?
Suveybe13 canim 61.9'u gordum bu sabah 59lara 2 kilo kaldi resmen :) keske 1 hafta icinde verebilsek iki kiloyu
Sagol canimOyyy kuzummm yaaaa supersin
Bence bir kepcedeki pirincten bir sey olmaz, zaten cok uzun saatler ac kaliyorsun, onun kalorisinden ne olacak ama icin rahat etmicekse Pirinclerin birazini bir kasikla alsan?Kızlar tavuk çorbasında pirinçte var içsem mi içmesem mi kararsızım bana fikir verir misiniz
Bir kepçeden ne olur diyorum ama içindeki pirinç beni düşündürüyor
Evet canım mantıklı mümkün olduğu kadar ayırayım pirinçli kısmınıBence bir kepcedeki pirincten bir sey olmaz, zaten cok uzun saatler ac kaliyorsun, onun kalorisinden ne olacak ama icin rahat etmicekse Pirinclerin birazini bir kasikla alsan?
Harikasin canim tebrik ediyorum seni:)Selam kizlar, nasilsiniz?
Baska alternatifler varsa corba icme canim,ama icindeki pirinc azsa bence icebilirsinKızlar tavuk çorbasında pirinçte var içsem mi içmesem mi kararsızım bana fikir verir misiniz
Canim oruc musun?oyleysen bence corba ic bir kepceden bir sey olmazKızlar tavuk çorbasında pirinçte var içsem mi içmesem mi kararsızım bana fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?