Ben de sevmiyorum pirinc pilavini ama aksam baska alternatif yoktuSirf bosbogazliktan yedim, pirinc pilavini pek sevmemcok savastim kendimle, kirk kere mutfaga gidip geldim sonunda dayanamadim :)) vucudum cok bunaldı ya, her şeyi yemeyi özledim, kalan 10 kiloyu nasıl vericem nasıl dayanıcam bilmiyorum bugün çok sıkı tutup 500 gramı vericem inşallah
ben de öyle düşündüm canım, bugün saat çok geç olmadan canımın istediği birkaç şeyi yiyiyim dedim kendi kendime ama bu saate kadar hiç canım istemedi allah bozmasınBen de sevmiyorum pirinc pilavini ama aksam baska alternatif yoktu
Canim hepimiz donem donem ayni skimtilari yasiyoruz,her seyi yemeyi ben de cok ozledimama guzel guyinmeyi saglikli olmayi fit olmayi daha cok ozledim.
Sen olmadi bugun bir kacamak hakkini kullan canim tekrar toparlarsin zaten arada vucuda suprizde lazim:)
Canım pilavı yemeseymişsin daha iyi olurmuş ama sen dengelersin onuYa kizlar menude kavurma,pirinc pilavi,sarma ve pirincten yapilmis yayla corbasi vardicorba ictim uc dort sarma,uc kasik pilav ve kavurma.
Bu arada bu ramazanda ilk defa pirinc pilavi yedim
Sahur da da uc kasik lor ve uc ceviz yemistim
Bencede canım sağlıklı olan şeylerden yemelisin mesela ben sofrada kızartma,pilav, tatlının dışında herşeyden doyana kadar yiyorumSirf bosbogazliktan yedim, pirinc pilavini pek sevmemcok savastim kendimle, kirk kere mutfaga gidip geldim sonunda dayanamadim :)) vucudum cok bunaldı ya, her şeyi yemeyi özledim, kalan 10 kiloyu nasıl vericem nasıl dayanıcam bilmiyorum bugün çok sıkı tutup 500 gramı vericem inşallah
Merak etme canım dikkat edersen hemen gider onlar hem vücuda şok vermişsin iyi olmuşGunaydin kizlar. Kilom 61.5
500 gram artidayim cunku dun gece iki tabak pirinc pilavi ve 1 buyuk kase ay cekirdegi yedim
Aynen oyle canim da baska bir sey yoktu bir de pilavin ustune kavurmayi koymuslardi etleri yiyip pilavi birakmak ayip olur dedim.Canım pilavı yemeseymişsin daha iyi olurmuş ama sen dengelersin onu
Canim senin kilon kac?Merak etme canım dikkat edersen hemen gider onlar hem vücuda şok vermişsin iyi olmuş
inşallah tutarsın kendini canım ama bir yandan da oraya kadar gidip yememek de kötü, bilemedimKizlar esimle Diyarbakira gezmeye ve iftara gidiyoruz donunce menumu de yazarim,bu artinin ustune diyarbakir kadayifi yemem umarim
Kiz beni gaza getirme bakinşallah tutarsın kendini canım ama bir yandan da oraya kadar gidip yememek de kötü, bilemedim
yok canım yemedim. kendimi frenlemedim ama, canım bir şey çekmedi. erik yedim sadece, normalde 2-3 tane yiyip bırakıyordum diyetteyim diye ama bugün 20 tane falan yemişimdir :))Kiz beni gaza getirme bakzaten dunden raziyim yarim porsiyon yerim belki cidden cok guzel yapiyorlar:)
Sen kacamak olarak yedin mi bir seyler?
Esimden bir kac catal alirim, zaten tatliyla aram cok yok,iftarimi actiktan sonra canim pek bir sey cekmiyor.yok canım yemedim. kendimi frenlemedim ama, canım bir şey çekmedi. erik yedim sadece, normalde 2-3 tane yiyip bırakıyordum diyetteyim diye ama bugün 20 tane falan yemişimdir :))
güzel bir eksi görsen ye gitsin derdim de artıdasın diye emin olamadım. kalorisine baktım, 1 porsiyon 244 kalori diyor, yarım porsiyon yenebilir bence, 122 kalori abartılacak bir kalori değil. yemeden önce bir düşün taşın baktın dayanamicaksın, o zaman yersin :))
Canım annemlerdeyim tartılmadım ama dünkü sıcak sandwich çok kaloriliydi artı bile olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?