Olsun tatlim gayet iyi gidiyorsunuz bence.60ları görürüm diye umut etmiştim ama dün çok dikkat etmeme ve çok az yememe rağmen vere vere 100 gr vermişim, 61.0 çıktım bu sabahSuveybe13 yarınki kilo bildirimim 60lı bir rakam olur umarım
yok canım çok yapmıyorum aslında, her yaptığımda banlandım amaOlsun tatlim gayet iyi gidiyorsunuz bence.
Tatlim bdv de cok mu yorum yapiyorsun arada banlaniyorsunda.
İnşallah görürüz canım ben yine iftara doğru tartılırım60ları görürüm diye umut etmiştim ama dün çok dikkat etmeme ve çok az yememe rağmen vere vere 100 gr vermişim, 61.0 çıktım bu sabahSuveybe13 yarınki kilo bildirimim 60lı bir rakam olur umarım
Berillimm ya cok mutlu oldum cok kibarsinMasalım nasılsın annemmm
Görünce selam vermek ıstedım
Ben daha kıdemlıyım kıBerillimm ya cok mutlu oldum cok kibarsinNe olsun canim ben de bu bogaz oldukca diyet topiklerinden cikmiyorum iste sen de devam mi diyete?Nefes nasil iyidir insallah?
Supersin canim resmen 400 gram kalmiss 59a, azicikkakaovanilya canım 60.3 olmuşum
Iyi masallah saglikla buyusun kuzucuk:)Ben daha kıdemlıyım kı
Iyı teyzesı büyüyor büyütüyor ısı zor
Ben döndüm takıma gel ıstersen
Ayy cok kiskandim ki:))kakaovanilya canım 60.3 olmuşum
Uzulme canim uc kasikla atlatmissin en azindan, ben iki tabak yedim dun, hem de gece :))Ya kizlar menude kavurma,pirinc pilavi,sarma ve pirincten yapilmis yayla corbasi vardicorba ictim uc dort sarma,uc kasik pilav ve kavurma.
Bu arada bu ramazanda ilk defa pirinc pilavi yedim
Sahur da da uc kasik lor ve uc ceviz yemistim
Neee 2 tabak pilav miGunaydin kizlar. Kilom 61.5
500 gram artidayim cunku dun gece iki tabak pirinc pilavi ve 1 buyuk kase ay cekirdegi yedim
Sirf bosbogazliktan yedim, pirinc pilavini pek sevmemNeee 2 tabak pilav mihemde pirinc,ben yeseydim en az +1 olurdum +500 cok degil ama keske bir gun dayansaydin da bugun yeseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?