Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve
ara 5 kaşık yoğurt
öğle 1 paket altınbaşak bisküvi, 1 paket eti form limon lifli, filtre kahve, 1 adet eti burçak kakaolu biskivü.

yarın 60ları görmem yalan oldu, diyet diye bisküvileri yiyip duruyorum ama kalori olarak pek bir farkları yok normal bisküvilerden iki paket bisküviden 400 kalori falan aldım boşu boşuna yürüyüşe çıkıcam kısmetse :))

Berillimm ya cok mutlu oldum cok kibarsinNe olsun canim ben de bu bogaz oldukca diyet topiklerinden cikmiyorum iste sen de devam mi diyete?Nefes nasil iyidir insallah?
Ben daha kıdemlıyım kı
Iyı teyzesı büyüyor büyütüyor ısı zor
Ben döndüm takıma gel ıstersen

Ben daha kıdemlıyım kı
Iyı teyzesı büyüyor büyütüyor ısı zor
Ben döndüm takıma gel ıstersen
Iyi masallah saglikla buyusun kuzucuk:)

Muhtemelen listeye giremem (hedef kiloma 6-7 kilo kaldi cunku) ama bi bakayim kimler kaldi kimler mezun oldu:)

Ya kizlar menude kavurma,pirinc pilavi,sarma ve pirincten yapilmis yayla corbasi vardi corba ictim uc dort sarma,uc kasik pilav ve kavurma.

Bu arada bu ramazanda ilk defa pirinc pilavi yedim

Sahur da da uc kasik lor ve uc ceviz yemistim

Ya kizlar menude kavurma,pirinc pilavi,sarma ve pirincten yapilmis yayla corbasi vardi corba ictim uc dort sarma,uc kasik pilav ve kavurma.

Bu arada bu ramazanda ilk defa pirinc pilavi yedim

Sahur da da uc kasik lor ve uc ceviz yemistim
Uzulme canim uc kasikla atlatmissin en azindan, ben iki tabak yedim dun, hem de gece :))

Neee 2 tabak pilav mi hemde pirinc,ben yeseydim en az +1 olurdum +500 cok degil ama keske bir gun dayansaydin da bugun yeseydin.
Sirf bosbogazliktan yedim, pirinc pilavini pek sevmem cok savastim kendimle, kirk kere mutfaga gidip geldim sonunda dayanamadim :)) vucudum cok bunaldı ya, her şeyi yemeyi özledim, kalan 10 kiloyu nasıl vericem nasıl dayanıcam bilmiyorum bugün çok sıkı tutup 500 gramı vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…