Canım boya göre kilon iyi sporla ancak daha ince ve daha fit gözükebilirsin onun dışında şuan ki durumun gayet iyigünaydın kızlar. dün biraz kıyafet kombini yaptım ama moralim bozuldu, kot içine gömlek ya da bluz falan soktuğumda ya da kısa bluz giydiğimde üst baldırlarım hala aralık değil, çok az da olsa değiyor birbirine, thigh gapim yok halao yüzden hala çok fazla kilom varmış hissinden bir türlü kurtulamıyorum. bi de popom yeterince küçülmedi gibi. annem kilolu görünmüyorsun normal görünüyorsun diyo, düşündüğün kadar kilolu olsan 36 bedene nasıl girecektin diyor ama ne biliyim psikolojim bozuldu sanırım acaba benim zayıflık anlayışım boyuma göre 48-49 olmak diye mi kendimi çok şişman görüyorum yoksa 1.65 boy 61 kilo gerçekten şişman kategorisine mi giriyor. gün içinde foto atarım kızlar fikirlerinizi almak için
Canım ben hiç ayırt etmedim o gün ne yaptıysam benim için uygun olanlarının hepsinden yedim bence sağlıklısı da bu kızartma,pilav ve tatlıdan uzak durduğun takdirde herşeyden yemelisinKizlar size bisi daniscam iftarlari sadece ya sebze yemegi yogurt yada 1 kase corba salata düşünüyorum ne diyorsunuz?
Ben de 61den kurtulamadim bir turlu, yarin 60lari gormezsem sinirden cildiricam :))Merhaba herkese!
perşembe tartıda 62.3 görüp sonra gene almayı başardım 63.0 ım şu an.
62-63 ikilemini kırar da 60 a düşersem sevinçten çıldırabilirim.
Canim duzenli guruba yazmiyorsun amaMerhaba herkese!
perşembe tartıda 62.3 görüp sonra gene almayı başardım 63.0 ım şu an.
62-63 ikilemini kırar da 60 a düşersem sevinçten çıldırabilirim.
Şehir dışına çok gidiyorum iş olarak da çok yoğunum ama fırsat buldukça yazıyorum.Canim duzenli guruba yazmiyorsun ama
Herkesin dönüm noktası var demek ki :)Ben de 61den kurtulamadim bir turlu, yarin 60lari gormezsem sinirden cildiricam :))
Anladim tatlim yogunsun ama menulerini yazsan biz de yorum yapsak daha iyi olur.Şehir dışına çok gidiyorum iş olarak da çok yoğunum ama fırsat buldukça yazıyorum.
Evet doğru diyorsun. Bugün sabah peynir 1 dilim ekmek biraz domates yedim. Öğlen biraz salata yedim. Şimdi de tavuk yiyorum.Anladim tatlim yogunsun ama menulerini yazsan biz de yorum yapsak daha iyi olur.
Fena degil canim sen nasilsin. Nasil gidiyor her sey, daha iyi mjsinNasilsiniz kuzulat
Merhaba tabiki katilabilirsin?oncelikle kendini tanitirmisin?ve umarim aktif katilim gosterirsin.Merhaba bende katılabilir miyim aranıza? Tek başıma mümkün değil kilo veremiyorum.
Iyidir canim davetler misafirler yogun geciyor sen nasilsin?Nasilsiniz kuzulat
Bendr hamd olsun daha iyiyim kuzum bugun kendimi yollara vurdum 18bin adim attimFena degil canim sen nasilsin. Nasil gidiyor her sey, daha iyi mjsin
Kuzum ramazanda biraz zorlaniyorum bende davetler oluyor persmebe davetim var bakalim nasil geciciek sinavIyidir canim davetler misafirler yogun geciyor sen nasilsin?
COk iyi yapmissin canim, enerji harcamak rahatlatiyor insani hem ruhen hem bedenen.Bendr hamd olsun daha iyiyim kuzum bugun kendimi yollara vurdum 18bin adim attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?