- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
çok iyi bir sürede vermişsin kilonu, umarım aynı hızda devam edip iki ayda hedefine ulaşırsın. ben de senin gibi her gün tartılıyorum, 100 gram fazla görsem hemen dikkat ediyorum o gün. ben de takıntı haline getirdim aynı şekilde. kafaya takmazsam bir süre sonra bozuyorum diyeti çünkü. 3 gün yapıp sonra bıraktığım çok oldu ama şimdi kafama taktım diye ilk defa bir seferde bu kadar çok kilo verdim. pazar günleri tartı günümüz bu arada.Tamam canım. Ben de hergün yazarım, içtiğim su yaptığım yürüyüşü de yazarım.
Bugün tam 71 gün oldu rejime başlayalı. 71 günde verdim yani. Ara sıra yürüyüş yaptım ama benim yürüyüşler çocuğuma bağlı, hava serin yağışlıysa çıkartmıyorum. Bebek arabasını ittire ittire gidiyorum yani yavaş bir yürüyüş oluyor aslında.
Su içmeye çalışıyorum günde 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Her sabah tartılıyorum. Bazen moralim bozuluyor tabi hergün tartılmak yanlışmış ama takıntı yapmazsam kilo veremiyorum.
canım kilo verimimin durmasını istemiyorum bu yeme şekline de alışmışken inşallah direnicemcanım çok güzel verdin,59a da çok az kaldı, yememeye çalışsan çok iyi olur. tartıda gördüğün artı da tartı değişikliğindendir bence.
diren canım, biri 59'u görsün ki biz de gaza gelelim şu an en yakın aday sensincanım kilo verimimin durmasını istemiyorum bu yeme şekline de alışmışken inşallah direnicem
İlk zamanlar çok daha şişko olduğum için hızlıca verdim ama artık veremiyorum neyse kalıcı olsun da yeter ki bir daha kilo almıyımçok iyi bir sürede vermişsin kilonu, umarım aynı hızda devam edip iki ayda hedefine ulaşırsın. ben de senin gibi her gün tartılıyorum, 100 gram fazla görsem hemen dikkat ediyorum o gün. ben de takıntı haline getirdim aynı şekilde. kafaya takmazsam bir süre sonra bozuyorum diyeti çünkü. 3 gün yapıp sonra bıraktığım çok oldu ama şimdi kafama taktım diye ilk defa bir seferde bu kadar çok kilo verdim. pazar günleri tartı günümüz bu arada.
Yürüyüşle kaçamak sıfırlanacak çok güzelben yine kaçamak yaptımpide arası 3 dilim salam yedim, bir tabak da ev yapımı muzlu pasta. kardeşim bende kalıyor bu hafta, normalde pide falan almam, pasta hiç yapmam tek avuntum erken saatte yapılmış bir kaçamak olması. yürüyüş yapıcam 1 saat kadar.
Hiç belli olmaz canım inşallah 60 sınırında olanlar olarak biran önce 50 leri görürüzdiren canım, biri 59'u görsün ki biz de gaza gelelim şu an en yakın aday sensin
o yüzden hiç almıyorum zaten çünkü gerçekten bir yerden sonra dayanamıyor insan.Yürüyüşle kaçamak sıfırlanacak çok güzel
Bir kitap okudum geçenlerde, orda da habire iradenizle savaşamazsınız o yüzden böyle şeyleri eve hiç sokmayın görünce 10 kere görsebiz 11.de yersiniz diyordu. Ama misafir olunca mecbur işte...
Biz de akşama iftara davetliyiz. Hem geç saatte yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye istemediğim şeyleri yicem diye korkuyorum
Canim pazar gunu kahvaltisindan korkma kizartma disinda istedigin seylerden hazirlayip yiyebilirsin cunku o gun tarti gunu kahvaltidan once tartilirsan sorun olmaz.İlk zamanlar çok daha şişko olduğum için hızlıca verdim ama artık veremiyorum neyse kalıcı olsun da yeter ki bir daha kilo almıyım
Pazarları da eşimin tek evde olduğu ve kahvaltı ettiğimiz gün kaçamak yapma olasılığım yükseliyor pazar günlerinden çok korkuyorum
Tamam pazarları bildirim yaparım canım
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için benimle
Tatlim yuruyusle insallah eritirsin,niye boyle oldun iyi gidiyordun,hadi kendine gel bak bayrama bir sey kalmadi.ben yine kaçamak yaptımpide arası 3 dilim salam yedim, bir tabak da ev yapımı muzlu pasta. kardeşim bende kalıyor bu hafta, normalde pide falan almam, pasta hiç yapmam tek avuntum erken saatte yapılmış bir kaçamak olması. yürüyüş yapıcam 1 saat kadar.
bir anda 1 kilo falan eksi görsek de kendimize gelsek ya. gitsin şu kara bulutlar artık :))Selam kizlar bugun regl den dolayi oruc tutmadim ama bir sey de yemek istemedim,sadece su ictim bir kase visne yedim bir de,hala eksiye dusemedim yainsallah regl den dir.
Iftari cok iyi atlatmissin. Karpuz az yiyince bi sorun olmamasi lazim aslinda, su orani cok yuksek cunku. Su icince nasil sisiyorsak onun siskinligidir benceSelamlar
İftara davetliydik ya biraz ayıp oldu onlara ama yiyemedim napiyim diyet yaptığımı biliyorlardı aslında ama alınsalar da yapacak bir şey yok artık
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Ara: 20 gr günkurusu, 20 gr çiğ iç badem
Öğlen: Karpuz
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünüm böyle geçti
Yalnız şunu farkettim ki karpuzun kalorisi düşük sanki ama yiyince de kilo verilmiyor vallaha yarıyor şişiriyor yaa
Ayy nerde o gunler valla bu haftada eksi gormesem cok sinir olurum herhaldebir anda 1 kilo falan eksi görsek de kendimize gelsek ya. gitsin şu kara bulutlar artık :))
Afiyet olsun canim guzel gecirmisin gunu:)Selamlar
İftara davetliydik ya biraz ayıp oldu onlara ama yiyemedim napiyim diyet yaptığımı biliyorlardı aslında ama alınsalar da yapacak bir şey yok artık
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Ara: 20 gr günkurusu, 20 gr çiğ iç badem
Öğlen: Karpuz
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünüm böyle geçti
Yalnız şunu farkettim ki karpuzun kalorisi düşük sanki ama yiyince de kilo verilmiyor vallaha yarıyor şişiriyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?