Afedersin ama hic mi cikamadin tuvalete 4-5 gun uuzn sure,gerci tatile baska yere gidince ben de kabiz oluyorum,bolbol bitki caylari ic canimKızlar kv min tartısında 60.8 geldim sanırım bunlar artı ama bunda 4 5 gündür kabız olmamın etkisi var
Evet canım maalesef aynen öyleAfedersin ama hic mi cikamadin tuvalete 4-5 gun uuzn sure,gerci tatile baska yere gidince ben de kabiz oluyorum,bolbol bitki caylari ic canim
Aynen oyle canim,bayram tatlilar,ikramlar israrlar insallah guzel atlatiriz.Kızlar şu bayram ve tatilleri iyi atlatırsak bizden iyisi yok direnin kızlar
Benim kvde de var o huylar maalesef bir türlü rejim yaptığımı anlamadıKızlar sahurda tehlikesiz bir şekilde atlatılmıştır kv yine ısrar etti cıslardan yemem için ama yemedim
Sahur da
1,5 haşlanmış yumurta
12 zeytin
5 ceviz
Bir dilim karpuz
Peynir
Söğüş salata
Bahçemizden organik bol yeşillik yedim
Kızlar tartıda artı gözüküyorum ama böyle devam edersem bağırsaklardaki sıkıntım giderse birden düşeceğime inanıyorum
4-5 gundur kabizsan 1 kilo falan fark edebilir canim, bence sen 59lara dustun de kabizliktan dolayi tartiya yansimadiKızlar kv min tartısında 60.8 geldim sanırım bunlar artı ama bunda 4 5 gündür kabız olmamın etkisi var
İnşallah öyle umuyorum bende canım4-5 gundur kabizsan 1 kilo falan fark edebilir canim, bence sen 59lara dustun de kabizliktan dolayi tartiya yansimadi
Benimki biliyor ama içi rahat etmiyor kadınınGünaydın hepinizeee
Benim kvde de var o huylar maalesef bir türlü rejim yaptığımı anlamadı
Bol kahve içmek işe yarıyor mu acabakızlar nasılsınız ne var ne yok? yarın 60'ı görmem lazım, 1 hafta oldu sanırım 61de takılalı.
sabah 1 çay bardağı süt, 2 haşlanmış yumurta, az sütlü filtre kahve
ara az sütlü filtre kahve, 1 salatalık
öğle 1 kase yoğurt, 2 haşlanmış kabak
ara az sütlü fitre kahve, 1 salatalık, 1 çay bardağı süt
akşam 1 kase yoğurt 1 haşlanmış kabak, biraz semizotu.
1.5 litre su. 3'e tamamlamaya çalışıcam. güneş batınca yürüyüşe çıkarım belki.
hareket etmemek çok kötü gerçekten. ben de öyleyim ama birkaç ay içinde düzenli olmasa da haftada 2-3 gün birer saat yürümek bile vücuda biraz iyi geliyor. kilo vermek için yetersiz bu kadar az yürüyüş ama yine de yürürken ya da merdiven çıkarken eskisine göre daha az yoruluyorum azıcık spor yapıyorum diye.Ya vücut o kadar ham ki inanamazsınız
2 gün önce kedimiz kaçtı diye apartmanda 5 kat indim çıktım hala bacaklarım kaslarım ağrıyor
Spor yapmaya yapmaya ne olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?