Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar sahurda tehlikesiz bir şekilde atlatılmıştır kv yine ısrar etti cıslardan yemem için ama yemedim
Sahur da
1,5 haşlanmış yumurta
12 zeytin
5 ceviz
Bir dilim karpuz
Peynir
Söğüş salata
Bahçemizden organik bol yeşillik yedim
Kızlar tartıda artı gözüküyorum ama böyle devam edersem bağırsaklardaki sıkıntım giderse birden düşeceğime inanıyorum

Günaydın hepinizeee
Benim kvde de var o huylar maalesef bir türlü rejim yaptığımı anlamadı

Gunaydin kizlar. Pasta kacamagimdan sonra bugun sabit ciktim cok sukur :)) yuruyusle yaktim demek ki aksam. Sabah ac karnina 20dk kopegimle dolandim, bir cay bardagi sut iki haslanmis yumurta ve filtre kahve ictim kahvalti olarak. Yarin 60lari gormeyi umuyorum, bugun hic bozmayip 100 gram bile versem yeter

Ya vücut o kadar ham ki inanamazsınız
2 gün önce kedimiz kaçtı diye apartmanda 5 kat indim çıktım hala bacaklarım kaslarım ağrıyor
Spor yapmaya yapmaya ne olmuşum

kızlar nasılsınız ne var ne yok? yarın 60'ı görmem lazım, 1 hafta oldu sanırım 61de takılalı.

sabah 1 çay bardağı süt, 2 haşlanmış yumurta, az sütlü filtre kahve
ara az sütlü filtre kahve, 1 salatalık
öğle 1 kase yoğurt, 2 haşlanmış kabak
ara az sütlü fitre kahve, 1 salatalık, 1 çay bardağı süt
akşam 1 kase yoğurt 1 haşlanmış kabak, biraz semizotu.

1.5 litre su. 3'e tamamlamaya çalışıcam. güneş batınca yürüyüşe çıkarım belki.

Bol kahve içmek işe yarıyor mu acaba
Ben kahveyi pek sevmiyorum da

Ya vücut o kadar ham ki inanamazsınız
2 gün önce kedimiz kaçtı diye apartmanda 5 kat indim çıktım hala bacaklarım kaslarım ağrıyor
Spor yapmaya yapmaya ne olmuşum
hareket etmemek çok kötü gerçekten. ben de öyleyim ama birkaç ay içinde düzenli olmasa da haftada 2-3 gün birer saat yürümek bile vücuda biraz iyi geliyor. kilo vermek için yetersiz bu kadar az yürüyüş ama yine de yürürken ya da merdiven çıkarken eskisine göre daha az yoruluyorum azıcık spor yapıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…