Yaramıyor İnan bana bunu bır kahvekolık söylüyorBol kahve içmek işe yarıyor mu acaba
Ben kahveyi pek sevmiyorum da
ben kahve delisiyim :) kahve çok tok tutuyor, o yüzden benim en büyük yardımcım. ama ben rejimde değilken bile çok kahve tüketirim, rejimdeyim diye içmiyorum yani. bence light sütlü olarak tüket kesinlikle, özellikle akşam yemeğinden sonra. ben günde 3-4 kupa filtre kahve içiyorum biraz light süt ekleyerek.Bol kahve içmek işe yarıyor mu acaba
Ben kahveyi pek sevmiyorum da
Aaa oylemi tamam canim suan yemege gidiyorum musait oldugumda mutlaka bakarimMasalım yenı takım acıyorum destegını sohbetını esırgeme olurmu
Kakaom nasılsın canım. Nasıl gidiyor diyet.hareket etmemek çok kötü gerçekten. ben de öyleyim ama birkaç ay içinde düzenli olmasa da haftada 2-3 gün birer saat yürümek bile vücuda biraz iyi geliyor. kilo vermek için yetersiz bu kadar az yürüyüş ama yine de yürürken ya da merdiven çıkarken eskisine göre daha az yoruluyorum azıcık spor yapıyorum diye.
Fena degil canim 59u gormeye ugrasiyorum ama olmuyo :)) senin nasil gidiyo veriyor musun kiloKakaom nasılsın canım. Nasıl gidiyor diyet.
Menun gayet iyi bence, aksami da cok hafif atlatmjssin yarin eksi gorursun gibi geliyo banaSelam kızlar
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 27gr siyah zeytin, 52gr pide, 102gr domates
Ara: 8gr günkurusu
Öğlen: Limonlu marul, light ton balığı 100 gr
Ara: 12gr Vişne kurusu
Akşam: 261gr yoğurt, 17gr hurma
2 litre su
Spor yok
Dünü telafi etmeye çalışıyorum geç yiyince kşlo yapıyor
Görürsün canım sen güveniyorum ben sana..Fena degil canim 59u gormeye ugrasiyorum ama olmuyo :)) senin nasil gidiyo veriyor musun kilo
İnşallah canım ya şu maakus talihimi bi yeniyim artık bu ne ya 77 lerde takıldım. Dün akşam düzgün bir şey yemedim ona rağmen iyi bir sonuç yok yani...Menun gayet iyi bence, aksami da cok hafif atlatmjssin yarin eksi gorursun gibi geliyo bana
Yarismanin kurallari kati diye gelmedim her gun menu paylasimi belli bi mesaj sayisi falan var diye canimGörürsün canım sen güveniyorum ben sana..
Ben iki ileri bir geri yerimde sayıyorum yaa.
Takım açmıştım sen neden gelmedin oraya.
Takilmalar cok kotu ya benim motivasyonum hep dusuyordu ve cogu kacamagimi da kiloda takilinca yaptim hep, gecen gun de o yuzden kacamak yaptim, 1 haftadir kilo veremiyorum diye. Insallah yarin 100-200 gr bile olsa eksi goruruz de motivasyonumuz artarİnşallah canım ya şu maakus talihimi bi yeniyim artık bu ne ya 77 lerde takıldım. Dün akşam düzgün bir şey yemedim ona rağmen iyi bir sonuç yok yani...
biz iyiyiz canım sen nasılsınKizlar netimde sorun var esimden bağlanıyorum giremedimnasilsiniz
Canım benim artık aşırı kilolar da olmadığımız için içim rahat şuan da çok kötü kiloda değiliz bundan sonra üzerine almadıktan sonra yavaşta olsa veriririzTakilmalar cok kotu ya benim motivasyonum hep dusuyordu ve cogu kacamagimi da kiloda takilinca yaptim hep, gecen gun de o yuzden kacamak yaptim, 1 haftadir kilo veremiyorum diye. Insallah yarin 100-200 gr bile olsa eksi goruruz de motivasyonumuz artar
Iyi canim sen nasilsin yolunda mi her seyKizlar netimde sorun var esimden bağlanıyorum giremedimnasilsiniz
Evet canim dogru soyluyosun, ben de uzun sure 57-60 araliginda kaldim, saniRim o yuzden takiliyorum bu aralar.Canım benim artık aşırı kilolar da olmadığımız için içim rahat şuan da çok kötü kiloda değiliz bundan sonra üzerine almadıktan sonra yavaşta olsa veriririz
Hamd olsun canim bende iyiyimmmbiz iyiyiz canım sen nasılsın
Hersey yolunda kuzum cok şükür rejime.alistim yola devamIyi canim sen nasilsin yolunda mi her sey
Evet canim dogru soyluyosun, ben de uzun sure 57-60 araliginda kaldim, saniRim o yuzden takiliyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?