Gunaydin canim,iyi yapmissin en azindan gun icinde eritme ihtimalin cok yuksek afiyet olsun:)Gunaydin kizlar sabahin 6sinda 1 tabak bulgur pilavi yedim :)) gece cok canim cekmisti o saatte yersem arti cikarim diye sabah yedim
Gunaydin kizlar sabahin 6sinda 1 tabak bulgur pilavi yedim :)) gece cok canim cekmisti o saatte yersem arti cikarim diye sabah yedim
süpersin canımKizlar saat 10nda tartilmisim 83.2 cikmistim ama ramazandan dolayi 4 gibi tartilmak uygunnus bende simdi tartildum ne göreyim 82.9 yubbbiiiiiii
Oyle kuzum asla bozmam ekmeklerimi bile yanimda götürürüm corba icerim sebze tavuk ne varsa onlari yerim salata tamamdir baska bisi yoksüpersin canımakşamki iftarda 79a ne kadar az kaldığını düşün, ona göre beslen
Dukan sagolsun kuzummm ama hic zararli bisi yemedim kuzum su 2 gun haric hergun 10bini askin yürüdüm_Masalim_ şaka maka 10 kilo gitmiş valla, çok hızlı verdin
10 kilo verdin canım, tabii ki mutlu olacaksın. bu kadar azmetmesen şu an 100 kilolarda olabilirdin ama şimdi 79a birkaç kilon kaldıMutluluktan agladim kizlar ya daha cok kiloluyum biliyorum ama yinede cok mutluyum
bu azimle 6ları da kutlarsın sen :) 75 kilo barajını geçince de kendine üzerine oturan kotlar almaya başlarsınkakaovanilya kuzum cok tesekkur ederim pes ettgimde hep beni destekledin hala cok kiloluyum ama iNŞALLAH belki bigun 6lari kutlarim
Ay agzindan bal damliyor kuzum ayy heyecan yaptım simdibu azimle 6ları da kutlarsın sen :) 75 kilo barajını geçince de kendine üzerine oturan kotlar almaya başlarsın
yok canım abartmadın, en büyük hakkın bol bol sevin 10 kilo az değilBana dicekki okuyan 82kgya nasil cok sevindi dicek abarttim biraz sanki sevincimi
Masallah tatlim cok iyi gidiyorsun tebriklerBirde size mujdem var 83.2 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?