Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Az yemekle alakası yok Cnm,metabolizman korumaya alio az yiyince bence 1300 kalorinin altına dusmemeye calis.cunku ben de aynı sorgulamayı yaşadım hiç bişey yemeyip kilo aldığım oldu
Ben de denedim 1200 uzerine cikinca veremiyorum kilo, illa ki kaloriyi dusuk tutmam gerekiyo, cok hareketsizim ondandir belki

Oo harika balimmm yaaa bende geliyorum
Hahahah kos seda kos bekliyorum
❤Sporum❤
✔1 saat yürüyüş (regli olduğum icim cok tempolu degildi kizlar ama yinede sporumu yapmis oldum❤)
Olsun kuzum bir saat yurumek candir,hem reglken spor yapmak daha fazla yag yakmayi sagliyor.
Ben de denedim 1200 uzerine cikinca veremiyorum kilo, illa ki kaloriyi dusuk tutmam gerekiyo, cok hareketsizim ondandir belki
Kuzum aslinda gunumuzde diyetisyenler dahil kalori hesabi cok yapilmiyor, onemli olan glisemik indeksi dusuk yiyecekler tercih etmek,mesela cevizin kalorisi cok fazla ama glisemik indeksi cok dusuk yani onemli olan kalori degil,istersen bir arastir.

Kahvaltim neyaizkki 11 i buluyor
Öğlen 15.30
Aksamda 19.00 kizlar yatis gece 3 u buluyor benim

Kahvaltim neyaizkki 11 i buluyor
Öğlen 15.30
Aksamda 19.00 kizlar yatis gece 3 u buluyor benim
Canim duzenin boyleyse yapacak bir sey yok en azindan yediden sonra bir sey yeme,kuzum sendeki aliskanlik mi?
Yani saglik acisindan gece uykusu cok onemli on iki gibi uyumayi denesen zor mu gelir?

Kiz nekadar cok dolma yapmissin oyle,iki gundur yiyorsun bitmiyor
Cnm çok küçükler kuru dolmalar küçük olur ya,azcik iç hazirliorum bı sürü cikio ama içi çok sağlıklı karabuğday ve kıyma var içim rahat.bide tek olunca heleki diyette yemekler bitmiyor malesef

Cnm çok küçükler kuru dolmalar küçük olur ya,azcik iç hazirliorum bı sürü cikio ama içi çok sağlıklı karabuğday ve kıyma var içim rahat.bide tek olunca heleki diyette yemekler bitmiyor malesef
Saka yaptim canim afiyet bal seker olsun gayet saglikli gorunuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…