Oo harika balimmm yaaa bende geliyorum
Ben de denedim 1200 uzerine cikinca veremiyorum kilo, illa ki kaloriyi dusuk tutmam gerekiyo, cok hareketsizim ondandir belkiAz yemekle alakası yok Cnm,metabolizman korumaya alio az yiyince bence 1300 kalorinin altına dusmemeye calis.cunku ben de aynı sorgulamayı yaşadım hiç bişey yemeyip kilo aldığım oldu
Tatli bir de saatleri ,su ve sporuda yazsan super olacak.menun guzel gorunuyor afiywt olsun
Merhaba↪Ara ögun↩
2 adet ceviz
1 yesil elma
Hahahah kos seda kos bekliyorumOo harika balimmm yaaa bende geliyorum
Olsun kuzum bir saat yurumek candir,hem reglken spor yapmak daha fazla yag yakmayi sagliyor.❤Sporum❤
✔1 saat yürüyüş (regli olduğum icim cok tempolu degildi kizlar ama yinede sporumu yapmis oldum❤)
Kuzum aslinda gunumuzde diyetisyenler dahil kalori hesabi cok yapilmiyor, onemli olan glisemik indeksi dusuk yiyecekler tercih etmek,mesela cevizin kalorisi cok fazla ama glisemik indeksi cok dusuk yani onemli olan kalori degil,istersen bir arastir.Ben de denedim 1200 uzerine cikinca veremiyorum kilo, illa ki kaloriyi dusuk tutmam gerekiyo, cok hareketsizim ondandir belki
Merhaba kuzum buraya yapalim istersen❤Merhaba@_masalim_ şimdi öteki gurubami kilo veme menu bildirimi yapcaz burayami kafam karişti
Canim saatleride yazarim sporu ayri yazdim kuzum suda 3litre hergun rahat oluyor su benim vazgecilmesimdir❤Tatli bir de saatleri ,su ve sporuda yazsan super olacak.menun guzel gorunuyor afiywt olsun
Kilo bildirimi gunu nezamanMerhaba kuzum buraya yapalim istersen❤
Canim duzenin boyleyse yapacak bir sey yok en azindan yediden sonra bir sey yeme,kuzum sendeki aliskanlik mi?Kahvaltim neyaizkki 11 i buluyor
Öğlen 15.30
Aksamda 19.00 kizlar yatis gece 3 u buluyor benim
Perşembe ara tartılma,pazar asıl kilo bildirimi die konustukKilo bildirimi gunu nezaman
Canim persembe ara bildirim yapicaz,pazar gunu asil kilo bildirimi olacak.Kilo bildirimi gunu nezaman
Saol canimCanim persembe ara bildirim yapicaz,pazar gunu asil kilo bildirimi olacak.
Kiz nekadar cok dolma yapmissin oyle,iki gundur yiyorsun bitmiyorAkşam yemeği 2 adet oglenki dolmadan maksat bitsin,peynir
Cnm çok küçükler kuru dolmalar küçük olur ya,azcik iç hazirliorum bı sürü cikio ama içi çok sağlıklı karabuğday ve kıyma var içim rahat.bide tek olunca heleki diyette yemekler bitmiyor malesefKiz nekadar cok dolma yapmissin oyle,iki gundur yiyorsun bitmiyor
Saka yaptim canim afiyet bal seker olsun gayet saglikli gorunuyor:)Cnm çok küçükler kuru dolmalar küçük olur ya,azcik iç hazirliorum bı sürü cikio ama içi çok sağlıklı karabuğday ve kıyma var içim rahat.bide tek olunca heleki diyette yemekler bitmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?