- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
pek tüketmediğim bir şey zeytin o yüzden markete gidince hiç aklıma gelmiyor almak ama kırmızı biberli yeşil zeytinden alıcamHadiyaaa ayy masallah ben de cok severimde yarim kiloda yiyemem hani
Ben marketlerden satilan lor peynirini hic sevmiyorim kendim evde yaoiyorum cok kolay oluyor,cokelekte oye hem cok basit hem de kalsiyum miktari peynirden daha fazla.Daha oncede sormusumdur ama cevabinj hatirlayamadim,neden zeytin yemiyorsun?
bana uyar her gün tartılıyorum zaten hahah:)Kizlar size de uyarsa persembe gunleride ara tarti yapalim,pazar gunude asil tarti gunumuz olur.
Niye oyle olduki kuzum,afedersin ama kabizlik falan yok degil mi?tartıldım sabit çıktım üzüldüm vallaen azından bi 300 gr fark falan bekliyodum
Eline sağlık Cnm supersinKuzum ilk sayfaya ekledim ben,boyunuzuda ekleyeyim ozaman,haftalik zaten liste olustururm pazar gunu kilo yuzdeliklerinizi de hesaplar paylasirim canim.
hayır, yok. dün 67.9 çıktım ama dün sadece 1 haşlanmış yumurta ve bol salata yedim bi de yürüyüş yaptım diye eksi bekliyodum ama bugün yine 67.9Niye oyle olduki kuzum,afedersin ama kabizlik falan yok degil mi?
Az yemekle alakası yok Cnm,metabolizman korumaya alio az yiyince bence 1300 kalorinin altına dusmemeye calis.cunku ben de aynı sorgulamayı yaşadım hiç bişey yemeyip kilo aldığım olduhayır, yok. dün 67.9 çıktım ama dün sadece 1 haşlanmış yumurta ve bol salata yedim bi de yürüyüş yaptım diye eksi bekliyodum ama bugün yine 67.9salatayı çok abarttım, ondan mı acaba dicem ama alt tarafı 1 küçük boy kırmızı lahana, bol marul, 1 çarliston biber, beyaz peynir, salatalık, domates vs koydum bi de sirke ve limon, yağ tuz da yoktu.
Sagol tatlimEline sağlık Cnm supersin
Yok canim salata kilo yapmaz ondan degildir,ama kirimizi lahana siskinlik yapmis olabilir.hayır, yok. dün 67.9 çıktım ama dün sadece 1 haşlanmış yumurta ve bol salata yedim bi de yürüyüş yaptım diye eksi bekliyodum ama bugün yine 67.9salatayı çok abarttım, ondan mı acaba dicem ama alt tarafı 1 küçük boy kırmızı lahana, bol marul, 1 çarliston biber, beyaz peynir, salatalık, domates vs koydum bi de sirke ve limon, yağ tuz da yoktu.
INŞALLAH canim moral verdin cok sagol canim❤İçini karartma olana çare yok sonuçta.hem iyi tarafından bak 1 hafta sağlam diyetle 8leri göçen,sonra 1 ay da 85 in altına duseceksin.zaman hızlı gecio sonuçta bı bakmışsın 60 o mutluluğu düşün sürekli
Canim bende var onlar bende yapsammi yoksa biraz zayflayimcami yapsam ?Kızlar ebru şallı ile 21 günde yağlarınizdan kurtulun bahsettiğim.pilates top,cember,lastik gerekio yapmak icin.agirlik da var ama ben kullanmiorum.onu bitirdim 21 günü inceldim baya.simdi yeniden basladim 2.etap diyorum ona da
Aynen kuzum bende soyle dusuneyim 8 lere 3 var neguzel demissinSedacim kilonu tam ogrendiysen simdi yeni baslangiclar yapma zamani,olan oldu hem zor surecler atlattin,listeye ekledim simdilik hedef kilona 70 yazdim sonra dusururuz insallah.
Beynine olumsuz sinyaller gonderme lutfen o kilolar kalici degil gidici.
Aaa sabah sabah bu ne olumsuzluk,pozitif ol gulum 100 e 7 kilo kaldi diyecegine seksene 3 kilo kaldi desen cok daha anlamli olur.
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin ?günaydın kızlar
gece çok feci bir boğaz ağrısıyla uyandım
o yüzden kahvaltıda bir kase tarhana çorbası içtim
2 haşlanmış yumurta,peynir ve zeytin yedim
tabi ki en başta limonlu suyumu içtim
pazar günü tartı günü için çok uygun bencede
Bana uyar kuzum sen istersen basa yaz tarti gunumuzu sana zahmet olmassa duzenimiz oldu cok sevindimKizlar size de uyarsa persembe gunleride ara tarti yapalim,pazar gunude asil tarti gunumuz olur.
Benim diyetisyenim tarhana corbasi önermişti canimSağolasın canım
Tarhanayı seviyorum ama diyete biraz ters
İçinde un varya
Ama iyi geldi boğazıma
Ellerine saglik masalim❤Kuzum ilk sayfaya ekledim ben,boyunuzuda ekleyeyim ozaman,haftalik zaten liste olustururm pazar gunu kilo yuzdeliklerinizi de hesaplar paylasirim canim.
Tamam canim yazayim.Bana uyar kuzum sen istersen basa yaz tarti gunumuzu sana zahmet olmassa duzenimiz oldu cok sevindim
Tesekkur ederim tatlim:) eee sen neler yedin bugun bakimEllerine saglik masalim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?