Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kahvaltım, 2 yumurta,süt,keten tohumu,yulaf kepegi ve tereyağlı omlet, 1 greyfurt, peynir.simdi koca kupa tarçınlı,limonlu yeşil cay

günaydın kızlar
gece çok feci bir boğaz ağrısıyla uyandım
o yüzden kahvaltıda bir kase tarhana çorbası içtim
2 haşlanmış yumurta,peynir ve zeytin yedim
tabi ki en başta limonlu suyumu içtim
pazar günü tartı günü için çok uygun bencede

Canim gecmis olsun dikkat et bu havalara da hic guven olmuyor,tarhanayi icemekled2 cok iyi yapmissin,ben de aksama yapayim tarhana.

selam kızlar. migrosa gitmiştim şimdi eve geldim lor alıcaktım unutmuşum sabah 3 kibrit kutusu ezine peyniri yedim, şimdi 1 haşlanmış yumurta yedim, kahvem bitince büyük bir salata hazırlayıp akşama kadar onu yicem. beyaz peynirden bir türlü vazgeçemiyorum, bi oturuşta yarım kg bile yiyebilirim ama çok kalorili ya

Kalorili evet ama yağ yakimina faydasi var bı belgeselde izLemistim.yani tatlı vs.sevmenden iyidir,lor mantıklı ama ben pek yiyemiorum bende köy peyniri kullanıyorum.zaten kahvaltında da kalorili hiç bişey yok,tartildin mı dün farketmiş mı

Hadiyaaa ayy masallah ben de cok severimde yarim kiloda yiyemem hani

Ben marketlerden satilan lor peynirini hic sevmiyorim kendim evde yaoiyorum cok kolay oluyor,cokelekte oye hem cok basit hem de kalsiyum miktari peynirden daha fazla.Daha oncede sormusumdur ama cevabinj hatirlayamadim,neden zeytin yemiyorsun?

Kizlar size de uyarsa persembe gunleride ara tarti yapalim,pazar gunude asil tarti gunumuz olur.
Uyar tabiki, bide şöyle herkes boyunu ve kilosunu yazsa.aralarda yazdık ama topluca gozuksun.liste de yapabiliriz.

Buarada öğle yemeğim dünkü gibi 2 adet karabugdayli,kıymalı dolma,4 adet lahana sarma ve bol yeşil salata.saat 4 gibi 200 Gr yoğurt yerim.

Sağolasın canım
Tarhanayı seviyorum ama diyete biraz ters
İçinde un varya
Ama iyi geldi boğazıma
Oyle ama ben farkli yaoiyirum tereyagini kovuruyirum sonra ayran ekliyorum dort bes bardak,uc dort kasikta tarhana ekleyip yaoiyorim hem cok guzel oluyor hem de saglikli bence,bir kaseyi gecmemek ve ekmek yememk kaydiyla hicbir zarari yok bence.

Uyar tabiki, bide şöyle herkes boyunu ve kilosunu yazsa.aralarda yazdık ama topluca gozuksun.liste de yapabiliriz.
Kuzum ilk sayfaya ekledim ben,boyunuzuda ekleyeyim ozaman,haftalik zaten liste olustururm pazar gunu kilo yuzdeliklerinizi de hesaplar paylasirim canim.

tartıldım sabit çıktım üzüldüm valla en azından bi 300 gr fark falan bekliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…