Canim gecmis olsun dikkat et bu havalara da hic guven olmuyor,tarhanayi icemekled2 cok iyi yapmissin,ben de aksama yapayim tarhana.günaydın kızlar
gece çok feci bir boğaz ağrısıyla uyandım
o yüzden kahvaltıda bir kase tarhana çorbası içtim
2 haşlanmış yumurta,peynir ve zeytin yedim
tabi ki en başta limonlu suyumu içtim
pazar günü tartı günü için çok uygun bencede
Super olmus canim afiyet olsun.Kahvaltım, 2 yumurta,süt,keten tohumu,yulaf kepegi ve tereyağlı omlet, 1 greyfurt, peynir.simdi koca kupa tarçınlı,limonlu yeşil cay
Kalorili evet ama yağ yakimina faydasi var bı belgeselde izLemistim.yani tatlı vs.sevmenden iyidir,lor mantıklı ama ben pek yiyemiorum bende köy peyniri kullanıyorum.zaten kahvaltında da kalorili hiç bişey yok,tartildin mı dün farketmiş mıselam kızlar. migrosa gitmiştim şimdi eve geldim lor alıcaktım unutmuşumsabah 3 kibrit kutusu ezine peyniri yedim, şimdi 1 haşlanmış yumurta yedim, kahvem bitince büyük bir salata hazırlayıp akşama kadar onu yicem. beyaz peynirden bir türlü vazgeçemiyorum, bi oturuşta yarım kg bile yiyebilirim ama çok kalorili ya
Hadiyaaa ayy masallah ben de cok severimde yarim kiloda yiyemem haniselam kızlar. migrosa gitmiştim şimdi eve geldim lor alıcaktım unutmuşumsabah 3 kibrit kutusu ezine peyniri yedim, şimdi 1 haşlanmış yumurta yedim, kahvem bitince büyük bir salata hazırlayıp akşama kadar onu yicem. beyaz peynirden bir türlü vazgeçemiyorum, bi oturuşta yarım kg bile yiyebilirim ama çok kalorili ya
Benim tam aksine en sevdigim ogundyr kahvalti:)kahvaltıyı sağlam yapayım diyorum ama hiç sevmiyorum sabah bir şeyler yemeyi, zoraki yiyorum
Sağolasın canımCanim gecmis olsun dikkat et bu havalara da hic guven olmuyor,tarhanayi icemekled2 cok iyi yapmissin,ben de aksama yapayim tarhana.
Afiyet olsun canımAksama yemegimide yaptim,tarhana corbasi ve kiymali pirasa yenegi(pirinc koymadim iki yemek kasigi bulgur koydum)
Uyar tabiki, bide şöyle herkes boyunu ve kilosunu yazsa.aralarda yazdık ama topluca gozuksun.liste de yapabiliriz.Kizlar size de uyarsa persembe gunleride ara tarti yapalim,pazar gunude asil tarti gunumuz olur.
Oyle ama ben farkli yaoiyirum tereyagini kovuruyirum sonra ayran ekliyorum dort bes bardak,uc dort kasikta tarhana ekleyip yaoiyorim hem cok guzel oluyor hem de saglikli bence,bir kaseyi gecmemek ve ekmek yememk kaydiyla hicbir zarari yok bence.Sağolasın canım
Tarhanayı seviyorum ama diyete biraz ters
İçinde un varya
Ama iyi geldi boğazıma
Kuzum ilk sayfaya ekledim ben,boyunuzuda ekleyeyim ozaman,haftalik zaten liste olustururm pazar gunu kilo yuzdeliklerinizi de hesaplar paylasirim canim.Uyar tabiki, bide şöyle herkes boyunu ve kilosunu yazsa.aralarda yazdık ama topluca gozuksun.liste de yapabiliriz.
tartıldım sabit çıktım üzüldüm vallaKalorili evet ama yağ yakimina faydasi var bı belgeselde izLemistim.yani tatlı vs.sevmenden iyidir,lor mantıklı ama ben pek yiyemiorum bende köy peyniri kullanıyorum.zaten kahvaltında da kalorili hiç bişey yok,tartildin mı dün farketmiş mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?