- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
millet pasta çikolata falan yer ben peynir yiyorum ya :)) evet yarın irade durumumu ölçücem, şu an kesin olarak yememe kararı verdim yarın için, bakalım başarabilecek miyimAyy masallah senin peynir askinaaman atma kiz cope iradeni denemek icin sana bir firsat,sonucta diyet esnasinda sevdigimiz her seyi evden uzaklastirsak bile bunun sonrasida var.
Ayyy kizlar bu sozleriniz beni kamçıladı mutlu etti azimim artti hadi INŞALLAHben zor verdiğim halde 4.5-5 kg verdim 1 ayda, bence en kötü ihtimalle 25 verirsin 5 ayda
kan testi yaptırmıştım geçen sene falan ama her şey normal çıktı. benim metabolizmam çok yavaş, başka sebep gelmiyor aklıma. çok da haksızlık etmiyim metabolizmama, 5 kg verdim sonuçta ama benim yediklerimi yiyen kesin 7-8 verirdi yani, biraz yavaş gidiyor ama olsun gidiyor sonuçtaKilona fark etmese bile kan değerlerine mutlaka etkisi olmuştur.b12 ,d vitamini ve tiroid değerlerine baktirdin mı Cnm kilo vermeye olumsuz etkileri olabilir bunların,belki İnsülin direncin fln vardır
Kuzum bence bu ay super olcak senin icininşallah canım
geçen ay kaçamaklarla 22 günde sadece 2 kilo vermişim aşırı moralim bozuldu hızlı kilo verip motive olmaya ihtiyacım var
her ay en az 6 kilo versen 5 ayda 30 gider canımKizlar sizce 5 aya kac kilo gider hem en iyi ihtimal ? en kötü ihtimal? Sizce
Hadi bakalim biz de heyecanla bekliyoruzmillet pasta çikolata falan yer ben peynir yiyorum ya :)) evet yarın irade durumumu ölçücem, şu an kesin olarak yememe kararı verdim yarın için, bakalım başarabilecek miyim
Aslında yazistigimiz kadarıyla gayet pozitif duruosun.Acin çok büyük tabi ama insanın her turlu kötü durumun üstesinden gelebilme gibi bı meziyeti var neyseki. Stres durumunu azaltacak şeyler yapmaya çalış bu kilo vermeye calisma durumu da dikkatini diğer konunun üzerinden dagitacaktir. Bol bol gül cnm, farklı şeyler düşün kafanı dagit yapabildigin kadar. Ben çok üzgünken vücudumu hirpalarim spor yaparım,dans ederim,yorulurum ama cok iyi gelir.Biz de bu süreçte yanında oluruz hep destek tam destekKuzum 70 sukur su halimdeyseah 65 olsam daha mutlu olurum tabii kuzular bide ben spora devamli yapınca 65sen 60 gözukiyorum bunu tecrube ettim
Oyy masallah kuzuya okadar kucukte degilmis,kiz mi erkek mi?sanirim ilk bebek@Masal34 canım 18 aylık oldu okuldan geldikten sonra emziriyorum
okuldan 16.30 gibi dönüyorum
Kuzu 30 verirsem 62yimmm ya agzindan bal damlıyor cok sagolher ay en az 6 kilo versen 5 ayda 30 gider canım
ALLAHIM nazarlardan korusun kuzucugunu MAŞALLAH kuzum❤@Masal34 canım 18 aylık oldu okuldan geldikten sonra emziriyorum
okuldan 16.30 gibi dönüyorum
Ben de oldum olasi ramazanda kilo durumumu koruyamiyorum malesef.Kizlar ramazanda napicazzz guzel bi duzen olusturmamiz lazimki ben grcen sene çok mucadele etsemde 3 4 kilo gtmisti ramazanda ?
ay canım ağzından bal damlıyorKuzum bence bu ay super olcak senin icin
amin canımALLAHIM nazarlardan korusun kuzucugunu MAŞALLAH kuzum❤
en çok korktuğum ayBen de oldum olasi ramazanda kilo durumumu koruyamiyorum malesef.
Ramazan bir gelsin insallah bir plan program yapariz.
ALLAH razı olsun canim benim❤ Mesajinla beni cok mutlu ettinAslında yazistigimiz kadarıyla gayet pozitif duruosun.Acin çok büyük tabi ama insanın her turlu kötü durumun üstesinden gelebilme gibi bı meziyeti var neyseki. Stres durumunu azaltacak şeyler yapmaya çalış bu kilo vermeye calisma durumu da dikkatini diğer konunun üzerinden dagitacaktir. Bol bol gül cnm, farklı şeyler düşün kafanı dagit yapabildigin kadar. Ben çok üzgünken vücudumu hirpalarim spor yaparım,dans ederim,yorulurum ama cok iyi gelir.Biz de bu süreçte yanında oluruz hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?