Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ayy masallah senin peynir askinaaman atma kiz cope iradeni denemek icin sana bir firsat,sonucta diyet esnasinda sevdigimiz her seyi evden uzaklastirsak bile bunun sonrasida var.
millet pasta çikolata falan yer ben peynir yiyorum ya :)) evet yarın irade durumumu ölçücem, şu an kesin olarak yememe kararı verdim yarın için, bakalım başarabilecek miyim

Kilona fark etmese bile kan değerlerine mutlaka etkisi olmuştur.b12 ,d vitamini ve tiroid değerlerine baktirdin mı Cnm kilo vermeye olumsuz etkileri olabilir bunların,belki İnsülin direncin fln vardır
kan testi yaptırmıştım geçen sene falan ama her şey normal çıktı. benim metabolizmam çok yavaş, başka sebep gelmiyor aklıma. çok da haksızlık etmiyim metabolizmama, 5 kg verdim sonuçta ama benim yediklerimi yiyen kesin 7-8 verirdi yani, biraz yavaş gidiyor ama olsun gidiyor sonuçta

millet pasta çikolata falan yer ben peynir yiyorum ya :)) evet yarın irade durumumu ölçücem, şu an kesin olarak yememe kararı verdim yarın için, bakalım başarabilecek miyim
Hadi bakalim biz de heyecanla bekliyoruzben de yogurt delisiyim,boyle bir tat lezzet olamaz ya peynir cesitlerini de severim ama cok tuzlu oluyor market penirleri pek yiyemiyorum.

Kuzum 70 sukur su halimdeyse ah 65 olsam daha mutlu olurum tabii kuzular bide ben spora devamli yapınca 65sen 60 gözukiyorum bunu tecrube ettim
Aslında yazistigimiz kadarıyla gayet pozitif duruosun.Acin çok büyük tabi ama insanın her turlu kötü durumun üstesinden gelebilme gibi bı meziyeti var neyseki. Stres durumunu azaltacak şeyler yapmaya çalış bu kilo vermeye calisma durumu da dikkatini diğer konunun üzerinden dagitacaktir. Bol bol gül cnm, farklı şeyler düşün kafanı dagit yapabildigin kadar. Ben çok üzgünken vücudumu hirpalarim spor yaparım,dans ederim,yorulurum ama cok iyi gelir.Biz de bu süreçte yanında oluruz hep destek tam destek

Kizlar ramazanda napicazzz guzel bi duzen olusturmamiz lazimki ben grcen sene çok mucadele etsemde 3 4 kilo gtmisti ramazanda ?

ALLAH razı olsun canim benim❤ Mesajinla beni cok mutlu ettin kuzum evet cok zor ALLAHIN izniyle dualarla ailemle sizin gibi degerli arkadaslarla atlamaya çalışıyorum kendimi dedigin gibi kitap okumaya bide bu saglikli beslenmeye spora adadim kilo verdikçe kendimi guzel gorucem aynada çünkü kilo insanin yürüyüşünu bile etkiliyor hayirlisyla dediginiz gibi 20 25 gitse benden buyuk bi yükü sirtimdan aticam iNŞALLAH sizlerle beraber bu yolda olmaktan cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…