Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

İnşallah canim bu azimle verirsin.seninle hedeflerimiz ayni .

Ha soyle kuzum,ben de cok guzel elbiseler aldim yaza degisik degisik giymek istiyorummm,zaten varolan ama giyemedigim okadar guzel kiyafetlerim varki insallah yaza hepsini giycem

Ben de evlendikten sonra hep kilo aldim
Bana da tam tersi biraz zayiflasam aman kizim yuzun cokmus, kara olmussun daha zayiflama yeter gibi seyler soyluyorlar,sinirime dokunuyor benim iyiligimi istiyorsaniz kilo vermeme karismayin diyorum,suan onlara gore tam yerinde kilom,ama onemli olan benim kendimi nasil gordugum ve esimin nasil gordugu,zaten onlar oyle deyince ben de oglunuz zayiflamami istiyor diyorum susturuyorum:)

Ya işte onların güzellik anlayışı ile şimdiki çok farkli. Bide bu ısrar nie yani hiç anlamam,zaten kararlı bı şekilde reddedince veya konuyu kapatınca kimse tekrar aynı şeyleri soyleyemior.Bana artık kimse yemek konusunda ısrar etmio çok sukur

Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0

Çok komikmis arkadaşın gercekten.Hic de alakası yok ayrıca ezberden konusanlara sinir oluorum.sok diyet vs yapınca cidden göz altlarin çöküp,sağlıksız duruosun çünkü su kaybediyorsun ama yavaş yavaş yağlardan verince vucudun biçimlenir sağlıksız da gozukmessin.boyle bı kilo vermenin çirkin durma ihtimali yok.Kendimizi aynada beğeninceye kadar devam

Yok canım onlar fesatlığından öyle diyor inanma

Aynen oyle kuzum,zaten ben 12 kiloyu araliktan mayisa kadar vermistimyani 6 ayda:) ki yuzumde yuvarlaktir zayiflayinca bile sukur cokmuyor.Inan yuzum biraz da olsa cokse bile cok uzulmem kremler makyaj bir sekilde kapatirim ama kilolari kapatamiyor insan,neden hayal ettigim kiyafetler ustumde durmasinki.

Hedefimiz kendimiz olmaliyiz,baskalarinin dediklerini takarsak bu is olmaz cunku onlar biraz kilolu olsan aman gencsin zayifla zayiflarsin aman yuzun cokmus daha kilo verme, yani onlarda ne dedikleirni bilmiyorlar.

Canim 67 olsan cevrendekilerinin gozune sanki 67den daha zayifmissin gibi gelecek eminim, 15 bile versen ne guzel zayiflamissin derler bir suru iltifat ederler. Bir de vucut yapin nasil? mesela bacaklarin ince mi? 67 kotu bi kilo degil yani, 50li kilolara tek hane kalmis oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…