- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
İnşallah canim bu azimle verirsin.seninle hedeflerimiz ayni .Canlar esimin ailesinin evine gecen kurbanda izini vardi esimin oyle gitmiştik ve ben 88 kiloydum ve eşimin annesi kardeşleri cok kilo aldığımi söylediler çok üzülmüstum evlenir evlenmez bianda cok kilo aldimama INŞALLAH bu bayramda iznimiz var gidicez 5 ay sonra bu sefer ben 67 olursam herkes beni 20 kilo eksik görecekler veeeee başarımı kutlamis olcam önce sagligim icin kilomu veriyorum ama tabiki basarimlada övünürüm
Kahvaltı çok başarılıGunaydin kizlarr
Kahvaltim iki kasik cokelek(2 ceviz,corekotu,kirmizi pul biber,dere otu),1 has yum,6 yesil zeytin ve bir kupa yesil cay.
Ha soyle kuzum,ben de cok guzel elbiseler aldim yaza degisik degisik giymek istiyorummm,zaten varolan ama giyemedigim okadar guzel kiyafetlerim varki insallah yaza hepsini giycem↪Kurban bayrami harika bi kiyafet giycem nasipse esimin ailesinin yanina gidicez ogün cok guzel olmak istiyorum hesaplarına göre kizlar eger 25 kilo verirsem 67 kg oluyorum↩ Tabi gönülden 65 olmak isterim ama eger 67 olsamda bin şükür 67 olup sporla 63 64 göstersem oh mis❤ renkli birşeyler giycemmm eski seda yeniden geliyor kilolarla savasip basaricam evelALLAH ⛿
Ben de evlendikten sonra hep kilo aldimCanlar esimin ailesinin evine gecen kurbanda izini vardi esimin oyle gitmiştik ve ben 88 kiloydum ve eşimin annesi kardeşleri cok kilo aldığımi söylediler çok üzülmüstum evlenir evlenmez bianda cok kilo aldimama INŞALLAH bu bayramda iznimiz var gidicez 5 ay sonra bu sefer ben 67 olursam herkes beni 20 kilo eksik görecekler veeeee başarımı kutlamis olcam önce sagligim icin kilomu veriyorum ama tabiki basarimlada övünürüm
Afiyet olsun canim,zeytin neden eklemiyorsun kahvaltina daha doyurucu olur ve saglikli.Günaydın kahvaltım 2 yumurta,1 greyfurt, 1 avuç badem
Sagol tatlimKahvaltı çok başarılı
Ya işte onların güzellik anlayışı ile şimdiki çok farkli. Bide bu ısrar nie yani hiç anlamam,zaten kararlı bı şekilde reddedince veya konuyu kapatınca kimse tekrar aynı şeyleri soyleyemior.Bana artık kimse yemek konusunda ısrar etmio çok sukurBen de evlendikten sonra hep kilo aldim
Bana da tam tersi biraz zayiflasam aman kizim yuzun cokmus, kara olmussun daha zayiflama yeter gibi seyler soyluyorlar,sinirime dokunuyor benim iyiligimi istiyorsaniz kilo vermeme karismayin diyorum,suan onlara gore tam yerinde kilom,ama onemli olan benim kendimi nasil gordugum ve esimin nasil gordugu,zaten onlar oyle deyince ben de oglunuz zayiflamami istiyor diyorum susturuyorum:)
Zeytinim bitti yoksa 10-20 tane yerim normaldeAfiyet olsun canim,zeytin neden eklemiyorsun kahvaltina daha doyurucu olur ve saglikli.
Sagol tatlim
Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0Ya işte onların güzellik anlayışı ile şimdiki çok farkli. Bide bu ısrar nie yani hiç anlamam,zaten kararlı bı şekilde reddedince veya konuyu kapatınca kimse tekrar aynı şeyleri soyleyemior.Bana artık kimse yemek konusunda ısrar etmio çok sukur
Himm anladim canim,ben de cok severim hele yesil zeytin favorimdir:)Zeytinim bitti yoksa 10-20 tane yerim normalde
Çok komikmis arkadaşın gercekten.Hic de alakası yok ayrıca ezberden konusanlara sinir oluorum.sok diyet vs yapınca cidden göz altlarin çöküp,sağlıksız duruosun çünkü su kaybediyorsun ama yavaş yavaş yağlardan verince vucudun biçimlenir sağlıksız da gozukmessin.boyle bı kilo vermenin çirkin durma ihtimali yok.Kendimizi aynada beğeninceye kadar devamValla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0
Yok canım onlar fesatlığından öyle diyor inanmaBen de evlendikten sonra hep kilo aldim
Bana da tam tersi biraz zayiflasam aman kizim yuzun cokmus, kara olmussun daha zayiflama yeter gibi seyler soyluyorlar,sinirime dokunuyor benim iyiligimi istiyorsaniz kilo vermeme karismayin diyorum,suan onlara gore tam yerinde kilom,ama onemli olan benim kendimi nasil gordugum ve esimin nasil gordugu,zaten onlar oyle deyince ben de oglunuz zayiflamami istiyor diyorum susturuyorum:)
Aynen oyle kuzum,zaten ben 12 kiloyu araliktan mayisa kadar vermistimyani 6 ayda:) ki yuzumde yuvarlaktir zayiflayinca bile sukur cokmuyor.Inan yuzum biraz da olsa cokse bile cok uzulmem kremler makyaj bir sekilde kapatirim ama kilolari kapatamiyor insan,neden hayal ettigim kiyafetler ustumde durmasinki.Çok komikmis arkadaşın gercekten.Hic de alakası yok ayrıca ezberden konusanlara sinir oluorum.sok diyet vs yapınca cidden göz altlarin çöküp,sağlıksız duruosun çünkü su kaybediyorsun ama yavaş yavaş yağlardan verince vucudun biçimlenir sağlıksız da gozukmessin.boyle bı kilo vermenin çirkin durma ihtimali yok.Kendimizi aynada beğeninceye kadar devam
Aynen canim artik bende oyle dusunuyorum aileler de fesatlik olmaz ama bazi arkadaslar fesatliklarindan,artik buna eminim yani.Yok canım onlar fesatlığından öyle diyor inanma
↪Kurban bayrami harika bi kiyafet giycem nasipse esimin ailesinin yanina gidicez ogün cok guzel olmak istiyorum hesaplarına göre kizlar eger 25 kilo verirsem 67 kg oluyorum↩ Tabi gönülden 65 olmak isterim ama eger 67 olsamda bin şükür 67 olup sporla 63 64 göstersem oh mis❤ renkli birşeyler giycemmm eski seda yeniden geliyor kilolarla savasip basaricam evelALLAH ⛿
Afiyet olsun canim:)kahvaltı aynı
saat 11:00 şekersiz kahve
Saat 12:40 da bir kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?