Akşam evde oryantal yapmanı oneririm,çok harika bi cardio saçma sapan sallansan yeter,dışarı cikamiosan hem yarım saat yeterli1 aylık diyet sürecinde anladım ki akşam 6dan sonra ağzıma çok hafif bir şey atsam bile tartıda artı görüyorum, o yüzden akşam 6dan sonra hiçbir şey yememem lazım ama çok geç uyuyorum, o yüzden zor oluyor. tabii bir de spor sorunu var, yürüyüş yapma konusunda bir türlü istikrar sağlayamadım, iki gündür köpeği tuvalete çıkarma dışında hiç hareketim olmadı. köpeğim çok agresif diğer köpek ve kedilere karşı, görünce adeta sürüklüyor beni o yüzden onunla da yürüme şansım yok
Hadi ya tüh ama sakın bugün bozdum battı balık yapma, aksamla dengelersin bişeycik olmazEvet kızlar benim motive yerlerde
Öğlen bir kurabiye ve yarım poğaça yedim
Biraz verseydim kesinlikle yemezdim
bugün deneyeyim bariAkşam evde oryantal yapmanı oneririm,çok harika bi cardio saçma sapan sallansan yeter,dışarı cikamiosan hem yarım saat yeterli
benim de yerlerde valla, toparlanmak lazım acilennnEvet kızlar benim motive yerlerde
Öğlen bir kurabiye ve yarım poğaça yedim
Biraz verseydim kesinlikle yemezdim
Ben hiç kaçamak yapmamıştımbenim de yerlerde valla, toparlanmak lazım acilennn
ben de hiç kaçamak yapmadım, o yüzden sinir oluyorum ve motivasyonum düşüyorBen hiç kaçamak yapmamıştım
Ama yinede veremedim ama bugün öğlen bozdum
Bakalım akşam yine devam
Tatlim tebrik ederim guzel bir eksiMerhaba kizlar
Benimde 89.5
700 gr eksi
Su dokuzlardan hizla uzaklasirim ins.
Canim kacamak yoksa uzulmeye de gerek yok vucudun direnci illaki kirilacak.ben de hiç kaçamak yapmadım, o yüzden sinir oluyorum ve motivasyonum düşüyor
Nasıl dengeleyebilirim canımSelam kizlar,telimin bataryasi bozulmus galiba ha bire sarjim bitiyor ondan gelemedim.
Kizlar bismillah yeni basladik lutfen toparlayin kendinizi, sonucta arti olan kimse yok,yolun basinda daha pes edersek o zaman yola cikmanin bir anlami yok.
Suveybe13 tatlim aksami tutmalisin dengelemek icin.
Canim aksama bol salata ya da yogurt yanina corba icebilirsin,ya da bir parca et tuketebilirsin normalden daha az,sebze yemeginden dort kasik kadar ya da.Nasıl dengeleyebilirim canım
Saol canim.Tatlim tebrik ederim guzel bir eksi
Canim normal tempoda yurumenin hic bir sakincasi olmaz,aksine her anlamda yuruyus faydali.Bende gün asiri yuruycem benim diz eklemlerim biraz problemli bir gun evde dize yuk bindirmeyen göbek eriten haretlerle falan kendimce birseyler yapcam vidyolara gore.bir gunde yururum.dizlerimin durumuna gore .asri yuklenip sakatlamayin arkadaslar dizlerinizi benimki kosu bandini ilk aldigim zaman bilincsiz yuksek hizda uzun sure yurumekten oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?