Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Akşam evde oryantal yapmanı oneririm,çok harika bi cardio saçma sapan sallansan yeter,dışarı cikamiosan hem yarım saat yeterli

Öğle yemegim, kocaman köz patlicanli yeşil salata,haşlanmış et 150 Gr kadar, 3 köy biberi,1 kabak.evet çiğ sebze yemeyi seviyorum :))

Selam kizlar,telimin bataryasi bozulmus galiba ha bire sarjim bitiyor ondan gelemedim.

Kizlar bismillah yeni basladik lutfen toparlayin kendinizi, sonucta arti olan kimse yok,yolun basinda daha pes edersek o zaman yola cikmanin bir anlami yok.

Suveybe13 tatlim aksami tutmalisin dengelemek icin.

ben de hiç kaçamak yapmadım, o yüzden sinir oluyorum ve motivasyonum düşüyor
Canim kacamak yoksa uzulmeye de gerek yok vucudun direnci illaki kirilacak.

Beslenmende ufak degisiklikler yapabilirsin,detoks sulari hazirlayabilirsin ve spora baslayabilirsin,kilo azaldikca spor yapmadan sadece diyetle verilmiyir malesef.

Nasıl dengeleyebilirim canım

sabah: bol beyaz peynir (peyniri bitirdim, bir daha almıcam:)), yarım paket altınbaşak, salatalık
öğle 1 paket altınbaşak (adliyede işim vardı, mecburen böyle yedim)
akşam: az önce 1 büyük tabak haşlanmış kabak ve bol yoğurt

su şimdilik 1,5. 3 litreye tamamlarım, iki şekersiz nescafe içtim light sutlu. spor yine yok yürüyüşe çıkabilirim ama belli olmaz, bazen gaza geliyorum.

Bende gün asiri yuruycem benim diz eklemlerim biraz problemli bir gun evde dize yuk bindirmeyen göbek eriten haretlerle falan kendimce birseyler yapcam vidyolara gore.bir gunde yururum.dizlerimin durumuna gore .asri yuklenip sakatlamayin arkadaslar dizlerinizi benimki kosu bandini ilk aldigim zaman bilincsiz yuksek hizda uzun sure yurumekten oldu.

Canim normal tempoda yurumenin hic bir sakincasi olmaz,aksine her anlamda yuruyus faydali.
Ama evde videolara bakip spor yapinca daha dikkatli hareket etmek lazim,boyun,bel ozellikle cok dikkat etmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…