Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aman peyniri bitirmekle cok iyi yapmisisnaksam cok iyi olmus afiyet olsun.

Kuzum spor yapmadan kilo vermek zor,hem bak mulakatin varmis,dogum gunun geliyor hadi kaldir totonu biraz spor yap

Aman peyniri bitirmekle cok iyi yapmisisnaksam cok iyi olmus afiyet olsun.

Kuzum spor yapmadan kilo vermek zor,hem bak mulakatin varmis,dogum gunun geliyor hadi kaldir totonu biraz spor yap
youtubedan bi dans videosu açıcam, zumba mı yapsam oryantal mi hangisi daha çok kalori yakar acaba

Kokovanilya sen peynirden bahsettikce gidip dolaptan peynir yiyesim geliyor beyaz peyniri bende severim.diyetlerimde aciktica 2 catal atarim arada .tuzlu tuzlu canim ceker ama simdi yarim yagli aliyirum oda hosuma gidiyor.sevdigim icin

Kokovanilya sen peynirden bahsettikce gidip dolaptan peynir yiyesim geliyor beyaz peyniri bende severim.diyetlerimde aciktica 2 catal atarim arada .tuzlu tuzlu canim ceker ama simdi yarim yagli aliyirum oda hosuma gidiyor.sevdigim icin
ben beyaz peynir delisiyim, özellikle ezineye bayılırım, yarım kg yiyebilirim bi oturuşta, o kadar yani :)) bugün neyse ki bitirdim peyniri, bir daha almıcam :) lor alıcam artık, maydanozla karıştırıp yicem, ezine peyniri çok kalorili valla, benim bir oturuşta yediğim 300-350 kalori vardır kesin :)

Canim aksama bol salata ya da yogurt yanina corba icebilirsin,ya da bir parca et tuketebilirsin normalden daha az,sebze yemeginden dort kasik kadar ya da.

Ya da salata icine biraz lor peyniri at inan cok tok tutuyo.
Dediğin gibi yaptım
Çok az sebze yemeği çok az yoğurt ve bolca salata yedim saat 17:30 da

Kahvalti (12.00)
Sucuklu yumurta ( sucuk ev yapimi )
Yulaf kerebim
Domates salatalik

Akşam (17.00)
1 tabak esmer bulgur (nisasta günüm)
1 kase cacık

Ara öğün 8 gibi
Turk kahvesi( sekersiz )
2 dilim portakal

Sporum yok kizlar regli normal regli degil biraz agir atlatiyorum dinlenmeyi tercih ettim

Su 2.5 litre

masal3487 kuzum benim nacizane bisey diyebilir miyim ♥

Kuzum mesala pazardan pazara eksi 1100 olsam oo cok vermisim oluyor

Ama mesala persembe 500gr verip perşembeden pazarada bi 600gr gitmis olsa pazar gunu sadece 600 gr mi verdim gibi oluyor kuzum

Yada perşembe günü kilo veremessek moral bozulup pazarada kadar motivemiz düşebilir kuzum

Anlatabildimmi acaba

Yani haftada 1 kere tartilsak mi ki
Eğer musade ederseniz ben haftada 1 gun pazar tartilcam nasil olsa ana tarti günümüz pazar günü bildirimimi yaparım ♥

ben de hiç kaçamak yapmadım, o yüzden sinir oluyorum ve motivasyonum düşüyor
Kuzim ama sen bizim yarismamizda en cok kiloyu berenlerdendir yani gene hafta cok guzel bi kilo verdiğin için bu hafta oyle olmus olabilir moralini bozma ki daha pazara var eminim eksi görürsün

Haklisin canim vücudumuza gore hareket etmemiz lazim herseyden kiymetli sagligimiz gecmis olsun canim

Kuzim ama sen bizim yarismamizda en cok kiloyu berenlerdendir yani gene hafta cok guzel bi kilo verdiğin için bu hafta oyle olmus olabilir moralini bozma ki daha pazara var eminim eksi görürsün
inat ettim vericem valla inşallah hepimiz bol bol eksi görürüz bu arada ben de 1 hafta dukan sırf protein mi yapsam diyorum takıldığım kilodan kurtulmak için. 67-68lerde çok takıldım, 1 hafta-10 günlük bir proteinle 2-3 kg verebilirim aslında.

Ya sen bilirsin tabi ama ben böle şeylerden korkarim .Metabolizma hizimi bozarmisim gibi gelio Cnm, kilo vermişsin şuan diyete ek bişey yapman gerekiyor. maalesef ama spor en iyi çözüm. profesyonel bisiy yapmana gerek yok yarım saat oryantal yap tartıda -300 u gör :))

_ Masalim_ saol teşekkurler.sende güzel vermişsin.hepimiz pazara kadar daha fazla eksi görürüz İnşallah

Dediğin gibi yaptım
Çok az sebze yemeği çok az yoğurt ve bolca salata yedim saat 17:30 da
Afiyet olsun canim dengelemissin:)
Menun guzel gorunuyor canim afiyet olsun,gec uyuyorsun dayanabilecek misin erken yemissin.
dans edicektim güya çok iradesizim ya
Ne oldu kuzum guzel bir video atmistin ben yaparsin diye dusunmustum
Canim pazardan pazara verilen kilo gecerli tabiki,kiloyu kontrol altina almak icin ara tarti yapalim dedim ama morali bozulan motivasyonu dusen haftada bir de tartilabilir tabi.

Ah kuzum bi 8leri gorsemm cok sagolasin ❤
Tatlim seninde seksenlere bir sey kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…