Aman peyniri bitirmekle cok iyi yapmisisnsabah: bol beyaz peynir (peyniri bitirdim, bir daha almıcam:)), yarım paket altınbaşak, salatalık
öğle 1 paket altınbaşak (adliyede işim vardı, mecburen böyle yedim)
akşam: az önce 1 büyük tabak haşlanmış kabak ve bol yoğurt
su şimdilik 1,5. 3 litreye tamamlarım, iki şekersiz nescafe içtim light sutlu. spor yine yokyürüyüşe çıkabilirim ama belli olmaz, bazen gaza geliyorum.
youtubedan bi dans videosu açıcam, zumba mı yapsam oryantal mi hangisi daha çok kalori yakar acabaAman peyniri bitirmekle cok iyi yapmisisnaksam cok iyi olmus afiyet olsun.
Kuzum spor yapmadan kilo vermek zor,hem bak mulakatin varmis,dogum gunun geliyor hadi kaldir totonu biraz spor yap
Canim bence cok fark etmiyordur ikiside dans sonucta,ac bir mezdeke kivir kivirabildigin kadaryoutubedan bi dans videosu açıcam, zumba mı yapsam oryantal mi hangisi daha çok kalori yakar acaba
ben beyaz peynir delisiyim, özellikle ezineye bayılırım, yarım kg yiyebilirim bi oturuşta, o kadar yani :)) bugün neyse ki bitirdim peyniri, bir daha almıcam :) lor alıcam artık, maydanozla karıştırıp yicem, ezine peyniri çok kalorili valla, benim bir oturuşta yediğim 300-350 kalori vardır kesin :)Kokovanilya sen peynirden bahsettikce gidip dolaptan peynir yiyesim geliyor beyaz peyniri bende severim.diyetlerimde aciktica 2 catal atarim arada .tuzlu tuzlu canim ceker ama simdi yarim yagli aliyirum oda hosuma gidiyor.sevdigim icin
Dediğin gibi yaptımCanim aksama bol salata ya da yogurt yanina corba icebilirsin,ya da bir parca et tuketebilirsin normalden daha az,sebze yemeginden dort kasik kadar ya da.
Ya da salata icine biraz lor peyniri at inan cok tok tutuyo.
Ah kuzum bi 8leri gorsemm cok sagolasin ❤çok iyi bir sonuç canım bence de, tebrik ederim
INŞALLAH balimmm benim cok sagol beni cok motive ediyosun bi 8leri gorsem harika olcakMasallah canim tebrik ediyorum ve pazara daha guzel bir eksi bekliyorum:)
Super kuzum 8leri gormusssun cok sevindimMerhaba kizlar
Benimde 89.5
700 gr eksi
Su dokuzlardan hizla uzaklasirim ins.
Kuzim ama sen bizim yarismamizda en cok kiloyu berenlerdendir yani gene hafta cok guzel bi kilo verdiğin için bu hafta oyle olmus olabilir moralini bozma ki daha pazara var eminim eksi görürsünben de hiç kaçamak yapmadım, o yüzden sinir oluyorum ve motivasyonum düşüyor
Haklisin canim vücudumuza gore hareket etmemiz lazim herseyden kiymetli sagligimiz gecmis olsun canimBende gün asiri yuruycem benim diz eklemlerim biraz problemli bir gun evde dize yuk bindirmeyen göbek eriten haretlerle falan kendimce birseyler yapcam vidyolara gore.bir gunde yururum.dizlerimin durumuna gore .asri yuklenip sakatlamayin arkadaslar dizlerinizi benimki kosu bandini ilk aldigim zaman bilincsiz yuksek hizda uzun sure yurumekten oldu.
inat ettim vericem vallaKuzim ama sen bizim yarismamizda en cok kiloyu berenlerdendir yani gene hafta cok guzel bi kilo verdiğin için bu hafta oyle olmus olabilir moralini bozma ki daha pazara var eminim eksi görürsün
Ya sen bilirsin tabi ama ben böle şeylerden korkarim .Metabolizma hizimi bozarmisim gibi gelio Cnm, kilo vermişsin şuan diyete ek bişey yapman gerekiyor. maalesef ama spor en iyi çözüm. profesyonel bisiy yapmana gerek yok yarım saat oryantal yap tartıda -300 u gör :))inat ettim vericem vallainşallah hepimiz bol bol eksi görürüz bu arada ben de 1 hafta dukan sırf protein mi yapsam diyorum takıldığım kilodan kurtulmak için. 67-68lerde çok takıldım, 1 hafta-10 günlük bir proteinle 2-3 kg verebilirim aslında.
Afiyet olsun canim dengelemissin:)Dediğin gibi yaptım
Çok az sebze yemeği çok az yoğurt ve bolca salata yedim saat 17:30 da
Menun guzel gorunuyor canim afiyet olsun,gec uyuyorsun dayanabilecek misin erken yemissin.Kahvalti (12.00)
Sucuklu yumurta ( sucuk ev yapimi )
Yulaf kerebim
Domates salatalik
Akşam (17.00)
1 tabak esmer bulgur (nisasta günüm)
1 kase cacık
Ara öğün 8 gibi
Turk kahvesi( sekersiz )
2 dilim portakal
Sporum yok kizlar regli normal regli degil biraz agir atlatiyorum dinlenmeyi tercih ettim
Su 2.5 litre
Ne oldu kuzum guzel bir video atmistin ben yaparsin diye dusunmustumdans edicektim güya çok iradesizim ya
Canim pazardan pazara verilen kilo gecerli tabiki,kiloyu kontrol altina almak icin ara tarti yapalim dedim ama morali bozulan motivasyonu dusen haftada bir de tartilabilir tabi.masal3487 kuzum benim nacizane bisey diyebilir miyim ♥
Kuzum mesala pazardan pazara eksi 1100 olsam oo cok vermisim oluyor
Ama mesala persembe 500gr verip perşembeden pazarada bi 600gr gitmis olsa pazar gunu sadece 600 gr mi verdim gibi oluyor kuzum
Yada perşembe günü kilo veremessek moral bozulup pazarada kadar motivemiz düşebilir kuzum
Anlatabildimmi acaba
Yani haftada 1 kere tartilsak mi ki
Eğer musade ederseniz ben haftada 1 gun pazar tartilcam nasil olsa ana tarti günümüz pazar günü bildirimimi yaparım ♥
Tatlim seninde seksenlere bir sey kalmadi.Ah kuzum bi 8leri gorsemm cok sagolasin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?