Bende cok merak ediyorum kuzum❤ kuzum burada eksi gormussun tebrik.ederim balim❤Anladim canim zaten bir bucuk yil koruduysan gayet iyiymis.
Bakalim dukan ekpresle ne kadar kilo vereceksin:)
Tesekkur ederim tatlim:)Bende cok merak ediyorum kuzum❤ kuzum burada eksi gormussun tebrik.ederim balim❤
Afiyet olsun canim,sporunu,suyunu ve saatleri de yazarsan daha guzel yorum yapariz
Tek kelimeyle harika canim70 dk pilates 21 günde yağlarınizdan kurtulun 23.gun, 2 buçuk litre su, akşam yemeği hep 6 -7 arası cnm.haklisin bundan sonra yazarım hep
Spor candır benim 4 kilo verdigime kimse inanmiyor, daha fazla duruo diolar.ki olabilir iç bacağım 5 cm inceldi nirvana resmen :)))1 saat yuruyusumu yaptim geldim kizlar. Iki gundur yurumuyordum, bugun de yurumesem uc gun olacakti, sporu sevmesem de iki gunden fazla ara vermemeye calisiyorum.
5 cm super bi incelme valla :)) az once paylastigin egzersizleri mi yaptin sadece yoksa ek bir seyler de yaptin mjSpor candır benim 4 kilo verdigime kimse inanmiyor, daha fazla duruo diolar.ki olabilir iç bacağım 5 cm inceldi nirvana resmen :)))
Ben gobek ve popoyu kucultmek istiyorun, bi de yan yaglar, bacaklarim ince ama thigh gap dediklerinden olsa fena olmaz :))kakaovanilya sen nereni inceltmek istiyosun cnm
Yarin bir bakiyim, denicemCilek gibi karın videosu var bide kol karin kalça 3 k videosunda kol atlayarak yapabilirsin bunlar benim yaptığımdan kisa hem
Uykunu iyi aliomusun Cnm yada daha önce kilo verdiysen duraklamada olabilirsinBen anlamadım neden veremedim
Hiç olmadı günde 30 dk yürüyorum
100 200 de olsa gitmesi lazım
Hiç kendime ayıracak vaktim yok
Sürekli yorgunum
Belkide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?