- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Iki haftadir ben de oyleyim 67-68 arasi gidip geliyorum bi gun eksi ciksam sonra arti cikiyorum falan ama dun bes bucuktan sonra bir sey yemedim, sut ictim sadece biraz ve bugun eksi gordum.Ben anlamadım neden veremedim
Hiç olmadı günde 30 dk yürüyorum
100 200 de olsa gitmesi lazım
Hiç kendime ayıracak vaktim yok
Sürekli yorgunum
Belkide ondan
Torku nunki cok guzelKizlar bana yagsiz tuzsuz lor peyniri markasi onerebilir misiniz? Az yagli da olabilir ama tuzsuz istiyorum. Internette bakindim cogu kisi yorsan demis, ne alsam sizce? Ya da cokelek mi alsam hangisinin kalorisi daha aZdir
Valla canim lor peyniri de cokelegide kendim yaptigim icin herhangi bir marka oneremem ama peynirin mi cokelegin mi kalorisi az dersen tabiki cokelegin kalorisi cok daha az.peynir sutten yapiliyor,cokelek ayrandan yapiliyor o nedenlw peynir daha yagli ve kaloriliKizlar bana yagsiz tuzsuz lor peyniri markasi onerebilir misiniz? Az yagli da olabilir ama tuzsuz istiyorum. Internette bakindim cogu kisi yorsan demis, ne alsam sizce? Ya da cokelek mi alsam hangisinin kalorisi daha aZdir
Bende ispanak almaya korkuyom yikama sikintisina ama marulda okadar bişey olmazbenim de akşam yemeği için salata yapmam lazım ama çok üşendim :) şimdi yıkamaya başlasam beş buçuğa kadar anca hazırlarım, kırk saat yıkıyıp çitiliyorum marulları :))
Ohh ne güzel erken yemişsin.ayrica seninle yüruyen bi eşin oldugu için şanslisin maşallahAksam yemegimi yedim simdi esimin gelmesini bekliyorum yuruyus icin,cok sukur hava bozmadi gayet guzel:)
Aksam 16.30 soganli yumurta(1 yunurta ve 1 sogandan) salata 1 dilim tb ekmegi.
Benim de yapmak isteyip hiç yapamadigim bisey aslinda çalişan bir bayan için topluca yikayip kaldirmak büyuk kolaylik.Ben toplu alıp yikayip,kurutup,dogruorum yesillikleri.hava aldırmayan koca bı kap var ondan gün gün alıyorum.Çok pratik ,:).Daha işteyim,sebze çorbası yaparim ben de
Ben de yeni yapmaya başladım.hergun salata yiorum o sayede çünkü hep usenirdim çok sevmeme rağmen. tavsiye ederimBenim de yapmak isteyip hiç yapamadigim bisey aslinda çalişan bir bayan için topluca yikayip kaldirmak büyuk kolaylik.
Sagolsun benden daha cok sever sporu,isten gelir gelmez cikariz yuruyuseOhh ne güzel erken yemişsin.ayrica seninle yüruyen bi eşin oldugu için şanslisin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?