Ya aslında ıspanağı arttirip köfteyi 2 de tutsan, bitterden de bı kare yesen (ki bence akşam yememelisin) daha mı iyi olurdu.Kızlar yine akşamıi dağıttım
- 3.5 yuvarlak içli köfte(haslama)
- 3 kaşık yoğurt
- 1 sıra çikolata( aslında diyetim de 25 kurusluk bitter çikolata var ama bu fazla oldu
- 2 kaşık ıspanak yemeği
Canim pazar asil kilo bildirim gunu o gun yaparsin artik,ama menulerine biraz daha dikkat etmen lazim kuzumKızlar bu arada ben nasıl tartilacagm bilmiyorum. Kendi baskulum kendi evimde bende su an annemde kalıyorum. Ara bildirimi nasıl yapacağım bilmiyorum.
Haklısın cnm ama okdr yogunumki. Teli hiç elime almıyorum inan. Skntılr falan var işim çok yogun.yakınlarımın sağlık problemi var. Belki bu hafta hep böyle olur. Haftaya daha motive olurum.Canim hic yazmiyorsun burda bu sekilde motive olamazsin
Geçmiş olsun Cnm inşallah yoğunluğun geçer düzene girersin ama o zamana kadar da fırsat buldukça yaz.aman şu yoğunluk geçsin öyle basliyim deme.aksine yogunken metabolizma daha hızlı calisir.tekrardan kolay gelsinHaklısın cnm ama okdr yogunumki. Teli hiç elime almıyorum inan. Skntılr falan var işim çok yogun.yakınlarımın sağlık problemi var. Belki bu hafta hep böyle olur. Haftaya daha motive olurum.
Bugun dunu telafi ettin cok ölçülüsün.maşallahAkşam yemeği: ıspanak, birazda etli taze fasulye,1 dilim ekmek
Super Cnm spor dengeler,ben yapamıyorum bugün maalesef misafirim varEvet kizlar bugun biraz kariştirdim bide fazla oldi gibime geldi şimdi30.40 dk spor yapicam iş güç ancak sira geldi.
Evet dikkat ediyorum bugün çok şükür :)) saol CnmBugun dunu telafi ettin cok ölçülüsün.maşallah
Gunaydin canim,menun guzel,inan az yedikce insanin mideside alisiyor bir hafta az ye bak bakalim bundan sonra tika basa yiyebiliyormusunGünaydın kızlar. günün ilk bildirimi benim galiba. Bugün dün normal yediigmden daha az yediğim için mutlu uyandım .
Şunu anladım az yeyince insan daha mutlu oluyo.
Kahvaltı. 07.00
2 dilim ekmek 1\2 kk peynir
1 salatalık
İnşallah bugün daha iyi geçecek
Suyu az içiyor olabilir misin canım.Gunaydin herkese. 1 haslanmis yumurta, 2 kucuk parca tulum peyniri, domates salatalik.
Bugun 300 gr fazla ciktim. Dun simit yemistim ama erken yedim ve aksam 1 saat yurudum, niye oyle oldu ki
2.5 litreye yakin ictim dun. Kacamak yapmayip arti cikinca deliriyorum :))Suyu az içiyor olabilir misin canım.
Moralini bozma. Yarın eksi çıkacaksin ona odaklan. Bazen tuzu fazla kaçırıyoruz. tuvalete gidiş saatlerimiz değişiyor. Suyu az içiyoruz. falan derken fazla çıkıyoruz ama önemli olan tarti günlerinde eksi çıkmak2.5 litreye yakin ictim dun. Kacamak yapmayip arti cikinca deliriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?