- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Yataktan kalkmaya usendim daha tartilmadim ama kalkiyorum simdi :))Kakao sen kacsin varmı eksi,gevherbanu ,@Suveybe13, masal3487 kızlar sizde durum ne ve diğer arkadaşlar kalabaliklastik aklımda tutamadım için ozur dilerim hepinizi yazdım varsayin
canım sen kaç verdinKakao sen kacsin varmı eksi,gevherbanu ,@Suveybe13, masal3487 kızlar sizde durum ne ve diğer arkadaşlar kalabaliklastik aklımda tutamadım için ozur dilerim hepinizi yazdım varsayin
Ortalama 1 kilo gidio senden 2 aya 50lerdesin uhuuuu :)))sabah 9 da tartıldım
kahvaltı falan derken şimdi girebildim
geçen hafta 68,4 güncel 67,6
800 gr az ama en azından 67 i gördüm
Cnm 53.8 200 gramcik ama dün 53.5 tu ben de haftaya 52 görcem insallahcanım sen kaç verdin
ay canım ağzından bal damlıyor inşallahOrtalama 1 kilo gidio senden 2 aya 50lerdesin uhuuuu :)))
Ohaaa süpersin masallah, iccamasiriyla tartil ben öyle yaoiorum :)))Gecen hafta 67.1 bu hafta 65.5.
1.6 kg vermisim, 500 grami falan kiyafet kizlar, gecen hafta biraz kalin seylerle tartilmistim, ama geri kalan eksiler kendi eserim
maşallah canım çok güzelGecen hafta 67.1 bu hafta 65.5.
1.6 kg vermisim, 500 grami falan kiyafet kizlar, gecen hafta biraz kalin seylerle tartilmistim, ama geri kalan eksiler kendi eserim
Olmazmi ya kesin olur 2 kilo kaldı daha 10 gün varay canım ağzından bal damlıyor inşallah
nisan 3 de başladım mayıs 3 65 görmek istiyordum ama olmayacak galiba
inşallahOlmazmi ya kesin olur 2 kilo kaldı daha 10 gün var
senin şuan ki kilon bile güzel canımCnm 53.8 200 gramcik ama dün 53.5 tu ben de haftaya 52 görcem insallah
Ayy masallah ya beni gectin,cok pis gaza geldim haftaya rakibim sensinGecen hafta 67.1 bu hafta 65.5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?