- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
OyleCnm hemen hissetmemen normal başta su kaybı vs oluo yaglardan yakınca hissedeceksin belki sen farketmiosundur hem.yakinda kıyafetlerinden anlarsin.Belli olmuo ben 55 ten 54 e indiğim hafta karnimda 1 cm incelme oldu ve bariz hissettim üstteki inatçı yağlar gitti aynada farkedilecek şekilde sadece 1 kiloda.yilma devam et vucut degisik bı yapı
7 kilo mu?M mirayhanim canim benim 1.5 ay oldu 7 kg verdim ama hala cok bariz bir degisiklik hissetmedim acikcasi. sabirli olmak gerekiyor
TebrikleeeeeerrrrrrGecen hafta 67.1 bu hafta 65.5.
1.6 kg vermisim, 500 grami falan kiyafet kizlar, gecen hafta biraz kalin seylerle tartilmistim, ama geri kalan eksiler kendi eserim
50 Cnm boyum kısa benim 1.58 bide accik kaslarım çıksın istiyorum sole karında dik çizgi düz bacak fln.az kaldı bakalim
Cnm hiç boş kalamadim ki bugün yapcam süt dolapta beklio kaynattim koydum
teşekkür ederim canımSuveybe13 tatlim sende cok guzel vermissin tebrik ederim.
Tebrikler Cnm haftaya 86 yı görursunGunaydin
Bende hafta başinda çok siki tuttum.ama iki gundur annemdeyim ve tabi biraz esnedik.
Kilom 88. 3
1 kilo kadar gitmiş
Kilo veren herkezi tebrik ediyorum.
Aynenteşekkür ederim canım
seninkini de merak ediyoruz
ben yedim oglen bezelye.kızlar diyette bezelye yasak di mi
tavuklu bezelye yapayım diyorum
ama kaç gündür erteliyorum
İnşallah canim saolTebrikler Cnm haftaya 86 yı görursun
Ayy masallah ya beni gectin,cok pis gaza geldim haftaya rakibim sensin
kakaovanilya tatlim mulakata kadar 62 leri gorursun insallah:)
7 kilo mu?
Ne güzel maşallah
Polikistik çöktürdü beni sanki,eskiden normal bi diyetle hafta 1-2 kilo veriyordum. Dediğim gibi ben salata ağırlıklı diyet tercih ediyorum.süt yoğurt ceviz yumurta ihmal etmem. Ama bu sefer zorlanıyorum
50 Cnm boyum kısa benim 1.58 bide accik kaslarım çıksın istiyorum sole karında dik çizgi düz bacak fln.az kaldı bakalim
ben yedim oglen bezelye.
karbonhidrati ck diye biliyorum, ama patates kadar cok degil
bunu da internetten buldum
http://www.milliyet.com.tr/diyet-efsanelerine-kanmayin-pembenar-detay-sagliklibeslenme-1062066/
Kilo bildirimi
Sabah tartildim 83 kiloymusum, bir suredir tartilmiyordum da bu kadar olmusumdur diye tahmin etmediydim
Yemek bildirimi
Sabah
chia pudingi, 3 ceviz, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
ogle 1 kase bezelye, bir dilim ekmek, bir yogurt
kalori sayimi biraz yuksek gidiyor bugun,
bugunde yoldayim , bakalim ne bulsam yicem artik
kızlar sütlü kahvemi içtim
leslie 3 mil yaptım
akşam yemeğim tavuk baget ve bol salata olacak
saat 17 den önce yemeyi düşünüyorum
canım yemek konusunda bir şey sorucam, sulu yemek ve zeytinyağlı dışında pek tecrübem yok da :)) ben bir kere patlıcanı fırına atmıştım ama yağsız yapınca inanılmaz çirkin bir tat oluyor, kusacak gibi oldum yiyemedim. hani sıvı yağ ekleyip fırınlayınca geldiği bir kıvam var ya patlıcanın, onu yağsız olarak o kıvama getirme şansımız var mı :)) sırf domates rendeleyip atsam yine olmaz herhaldeSabah : kandil simidi peynir ceviz
Aksam: patlican guvec, cacik.bugun 2 öğün cunku kahvaltıyı geç yaptım
Bence domatesle ve baharatla tatsız olmaz bide öyle deneyebilirsin,fırında hiç denemedim Cnm yapan varsa bilgilendirsin bizi decanım yemek konusunda bir şey sorucam, sulu yemek ve zeytinyağlı dışında pek tecrübem yok da :)) ben bir kere patlıcanı fırına atmıştım ama yağsız yapınca inanılmaz çirkin bir tat oluyor, kusacak gibi oldum yiyemedim. hani sıvı yağ ekleyip fırınlayınca geldiği bir kıvam var ya patlıcanın, onu yağsız olarak o kıvama getirme şansımız var mı :)) sırf domates rendeleyip atsam yine olmaz herhalde
Canım ender saraçin 10 hareketi var onu yap.adam 3 hafta da inceleçeksiniz diyorM mirayhanim canim benim 1.5 ay oldu 7 kg verdim ama hala cok bariz bir degisiklik hissetmedim acikcasi. sabirli olmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?