Cnm bugün tartilamadin dimi sen, 5 haftada 75 olursun kesin haftada 1 kilo versen bile oluo ki daha fazla verirsin kilona göreKızlar ya bende ramazana kadar 75 in altına düşmek istiyorum. Tam 5 hafta var inşallah görürüm.
youtubedan bi bakıcam şimdi canımCanım ender saraçin 10 hareketi var onu yap.adam 3 hafta da inceleçeksiniz diyor
Şu fazla gitme işinden vazgeçelimm artik yani bı öğünde yanlış bişey yediysek akşam toplayalim,vücut totale bakar aman bugün kaçtı zaten demeyinBu arada bugün fazla fazla gidiyorum hiç yazmayayim
kilon kaçtı canım? ilk sayfadaki listede göremedimKızlar ya bende ramazana kadar 75 in altına düşmek istiyorum. Tam 5 hafta var inşallah görürüm.
evet canım %99 daha şiş oluyor ve 1 kg civarı fazla çıkılıyor tartıda, kimisi 2 kg bile fazla çıkıyor ama ben %1lik dilimdeyim, adetken ne şişlik oluyor ne de tartıda fazla çıkıyorum :))Nihayet adetim başladı
Allahtan sabah 3 mil Leslie ve squatları yaptım. Sancım fena
Adet döneminde vücut daha şiş oluyor di mi?
Walla varligi bir dert yoklugu baska dert...evet canım %99 daha şiş oluyor ve 1 kg civarı fazla çıkılıyor tartıda, kimisi 2 kg bile fazla çıkıyor ama ben %1lik dilimdeyim, adetken ne şişlik oluyor ne de tartıda fazla çıkıyorum :))
-1 cok iyiBende 88.5 im kızlar. -1 yani. Az ama bunada şükür
80.9 du canım 2 hafta öncekilon kaçtı canım? ilk sayfadaki listede göremedim
ben adet oncesi hic kilo veremem ama adetin ikinci ucuncu gunu pattadak duser kilom. herksein vucudu farkli farkli,Nihayet adetim başladı
Allahtan sabah 3 mil Leslie ve squatları yaptım. Sancım fena
Adet döneminde vücut daha şiş oluyor di mi?
mantigin sesi Lorelai:) ben de buna tamamen katiliyorum, saldim ipin ucunu, artik gerisini mevlam kayira yapmayalim, yenen masada kalmistirŞu fazla gitme işinden vazgeçelimm artik yani bı öğünde yanlış bişey yediysek akşam toplayalim,vücut totale bakar aman bugün kaçtı zaten demeyin
Bende 88.5 im kızlar. -1 yani. Az ama bunada şükür
o zaman bence kesin hedefine ulaşırsın sıkı tuttuğun sürece.80.9 du canım 2 hafta önce
canım ben döküm ızgara tavada önlü arkalı çevirerek pişiriyorum sonra içine ne koyacaksam koyuyorum çok lezzetli oluyorcanım yemek konusunda bir şey sorucam, sulu yemek ve zeytinyağlı dışında pek tecrübem yok da :)) ben bir kere patlıcanı fırına atmıştım ama yağsız yapınca inanılmaz çirkin bir tat oluyor, kusacak gibi oldum yiyemedim. hani sıvı yağ ekleyip fırınlayınca geldiği bir kıvam var ya patlıcanın, onu yağsız olarak o kıvama getirme şansımız var mı :)) sırf domates rendeleyip atsam yine olmaz herhalde
normalde hiç yemezdim ufaklılarına aldanıp 4 tane yedim canımSuveybe13 ben de deneyeyim o zaman dokum tava var. Keske iki tane yiyip biraksaymissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?