Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar ya bende ramazana kadar 75 in altına düşmek istiyorum. Tam 5 hafta var inşallah görürüm.
Cnm bugün tartilamadin dimi sen, 5 haftada 75 olursun kesin haftada 1 kilo versen bile oluo ki daha fazla verirsin kilona göre

ender saraçın 10 hareketine baktım, üşengeç biri olarak bana uygun egzersizler, kısa sürüyor çünkü. bugün başlıcam akşam. mezura bulursam evde ölçü alıcam

Nihayet adetim başladı
Allahtan sabah 3 mil Leslie ve squatları yaptım. Sancım fena
Adet döneminde vücut daha şiş oluyor di mi?
evet canım %99 daha şiş oluyor ve 1 kg civarı fazla çıkılıyor tartıda, kimisi 2 kg bile fazla çıkıyor ama ben %1lik dilimdeyim, adetken ne şişlik oluyor ne de tartıda fazla çıkıyorum :))

Kahvaltı da haşlanmış yumurta,salatalık ve havuç yedim
Arada 1 tane yeşil elma &bol su
Oglen de iki kase corba ictim ekmeksiz
Aksama Allah Kerim,bu sanciyla pek bisey yapamayabilirim

Nihayet adetim başladı
Allahtan sabah 3 mil Leslie ve squatları yaptım. Sancım fena
Adet döneminde vücut daha şiş oluyor di mi?
ben adet oncesi hic kilo veremem ama adetin ikinci ucuncu gunu pattadak duser kilom. herksein vucudu farkli farkli,

aksam yemegini de bir ton balikli salatayla atlattim, cok sukur bugunu hasarsiz atlattik,

10bin adimi gecmisim yine bugun.

Şu fazla gitme işinden vazgeçelimm artik yani bı öğünde yanlış bişey yediysek akşam toplayalim,vücut totale bakar aman bugün kaçtı zaten demeyin
mantigin sesi Lorelai:) ben de buna tamamen katiliyorum, saldim ipin ucunu, artik gerisini mevlam kayira yapmayalim, yenen masada kalmistir

kızlar akşam yemeğinden iki saat sonra 4 tane ufacık gün kurusu yedim
eşim önümde çikolataları götürürken nefsimi kırmak için yedim
ama pişman oldum

canım ben döküm ızgara tavada önlü arkalı çevirerek pişiriyorum sonra içine ne koyacaksam koyuyorum çok lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…