Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ne is yapiyorsun canim?ogle yemeklerini nasil hallediyorsun,onumuzde daha cok var iradeli davranirsan verirsin canim.
Öğretmenim canım
Öğle arası herkes birşeyler yerken oturmak zor oluyor ama öğlen yiyincede veremedim
Ama irade olmayıncada diyet olmuyor
Kaçamak kaçamağı getiriyor
İnşallah önümüzdeki 3 ay düşe bildiğim kadar düşmek istiyorum
Asıl hedefim 53 olmak

Iradeli davranip,gunluk menulerine dikkat edersen kisa surede verirsin canim ben cuma gunleri tartiliyorum istersen seni de sayfanin basina ekleyebilirim,ama duzenli katilim saglarsan tabi.
Canım evdeki tartım bozuldu en son pazartesi tartıldım 73 düm
Pazar'a kadar Yen'i bir tartı alırım alıncada hemen yazarım

Ogle yemek icin yaninda kuru yemis alabilirsin ceviz,findik,badem onlarda tok tutar hem de yag yakici ozelligi var kahvalti 7.30 da yapiyorsan aksama kadar cok uzun zaman oluyor o zamanda meto yavaslar.kucuk saklama kaplarin varsa yogurtta goturebilirsin bence.

Canim ozaman tarti aldigin zaman yazarsin ona gore kendimize oncelikle nisan hedefi koyariz,bir de senin icinde cuma kilo bildirimi yapmak uygun mu?

Ben cuma tartilicam ona gore kendime nisan sonuna kadr bir hedef belirliycem.

Bademi seviyorum ama yiyince abartıyorum
Yoğurdu düşündüm birde süt içmeyi
Yarından itibaren süt ya da yoğurt götürmeyi düşünüyorum

Canim ozaman tarti aldigin zaman yazarsin ona gore kendimize oncelikle nisan hedefi koyariz,bir de senin icinde cuma kilo bildirimi yapmak uygun mu?

Ben cuma tartilicam ona gore kendime nisan sonuna kadr bir hedef belirliycem.
Bu hafta tartıyı alınca yazarım ama diğer haftalar cuma yazarım inşallah

Bademi seviyorum ama yiyince abartıyorum
Yoğurdu düşündüm birde süt içmeyi
Yarından itibaren süt ya da yoğurt götürmeyi düşünüyorum
Canim sayiyla gotur yaninda mesela 3 ceviz beser tane findik ve badem alirsan kacirmamis olursun bir kucuk sutle ya da yogurtla harika bir menu olur.
Bu hafta tartıyı alınca yazarım ama diğer haftalar cuma yazarım inşallah
Tamam canim oyle yaparsin ama firsat buldukca menulerini yazarsan uzerine yorum yapariz.

Canim bide spor yapabiliyormusun?kac litre su iciyorsun onlari da yaz.Bebis emzirdigin iicn daha cok su icmwn lazim en az 2.5 litre,onlari da yazarsan menunle beraber daha iyi olur

Canim bide spor yapabiliyormusun?kac litre su iciyorsun onlari da yaz.Bebis emzirdigin iicn daha cok su icmwn lazim en az 2.5 litre,onlari da yazarsan menunle beraber daha iyi olur
Spor olarak dolmuştan erken inip eve kadar yürümek 30 dk olacak şekilde olmazsa uzatıyorum yolu
Su konusunda 2,5 litre içmeye dikkat ediyorum

Bizim evde bulunuyor ama ayda yilda bir yani yeriz,Allahtan benim tatli isiyle pek aram yok o nedenle hic zorlanmiyorum.

Ayy cok iyi ya benim zaafim tatli, bana kilo aldiran tek sey de o. Cunku yemeklerimi hep normal yerdim, ama uzerine mutlaka tatli bir seyler gotururdumne kadar cok zarar vermisim vucuduma. Bugun 7. gun oldu tatli, cikolata, abur cubur yemedim

Kizlar iki bucukta eve geldim ve hic oturmadan tereyagi yaptim (yogurt kaymagindan) simdi isim bitti aziicik totom yer gorsun

Smiile tatliyi biraktiysan cok guzel kilo verirsin. Ben de malesef karbon cok seviyorum,sarma dolma,pilav,makarna ya dusun bir oturusta uc tabak makarna yedigim olurdu

Aksama ne yapsam kendime acaba
Esime buzluktan icli kofte cikardim haslarim,kendime bir sey bulamadim daha.

Saat 17:00 da akşam yemeğimi yedim
Tavuk,yumurtalı ıspanak, yoğurt ve bol yeşillik yedim
Yatana kadar çok kötü olursam bir bardak süt içicem onun dışında bugünlük bu kadar

Saat 17:00 da akşam yemeğimi yedim
Tavuk,yumurtalı ıspanak, yoğurt ve bol yeşillik yedim
Yatana kadar çok kötü olursam bir bardak süt içicem onun dışında bugünlük bu kadar
Gayet guzel canim menun iyi kusursuz afiyet olsun.

Kizlar ben de aksam soganli yumurta yedim bir bardakta ayran ictim.

Esim gelince yuruyuse ciktik,45 dk doga yuruyusu yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…