Ispanak mihlamasi nasil oluyo kzuum?menun guzel gorunuyor afiyet olsun.Kizlar bugün
Sabah 11 gibi
Tarhana corbasi ictim oh bogazlara iyi geldi icine az ekmek dogradim yalan olmasin
Öğlen 15.00
1 elma ( tarcinli )
1 fincan nane limon
Akşam (18.00)
Ispanak mihlamasi yaptim daha yemedim esim gelince yeriz❤
Yanindada 1 bardak ayran icerim
Spor yok kuzular
Su da 1.5 anca iciyorum
Valla bende cok heyecanliyim cunku ara tartida yapmadim suan net durumum ne bilmiyorum.Pazar gününü heyecanla bekliyoruz
Afiyet şeker olsun, valla canım çekti :)kızlar akşam ali nazik ve semizotu salatası yedim
hemen arkasından sütlü kahvemi içtim yemek faslını böylece kapattım
sağol canımAfiyet şeker olsun, valla canım çekti :)
Yok yazmadim canim kizlar bana bi el ativerin.bu hafta dagitim yaa.gevherbanu canim sen yazdin mi menunu ben mi kacirdim?
ben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. eşlerimizden, sevgililerimizden daha çok iltifat almaya başlarız, ilişkilerimize bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.Yok yazmadim canim kizlar bana bi el ativerin.bu hafta dagitim yaa.
Evet alişveriş merkezine gidip bakip aslinda okadarda begenmedigin ,sirf üstune oldu diye kilolari örten kiyafetleri almak zulum yaaben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. evli olanlar eşlerinden daha çok iltifat almaya başlar, ilişkilerine bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.
aynen öyle. bence aynada fotonu çek canım, kaçamak yapacak gibi olduğunda birkaç dakika bak fotoya, bence yemekten vazgeçersinEvet alişveriş merkezine gidip bakip aslinda okadarda begenmedigin ,sirf üstune oldu diye kilolari örten kiyafetleri almak zulum yaa
buradan uzaklastıkça insan diyetten de uzaklaşıyo, burada olunca bir iki kaçamak, böyle devam etmeyeceğini görüyorsun, üzerinde konuşunca.Hem yogun stresliydi ama asil yazamama sebebim suçluluktan heralde
Evet alişveriş merkezine gidip bakip aslinda okadarda begenmedigin ,sirf üstune oldu diye kilolari örten kiyafetleri almak zulum yaa
biraz beğenmeme iyidir, farkındalık yaratır, ben bunu değiştireyimin peşine düşersin.Yok yarindan itibaren inş. Kacirsam da korkmadan düzenli menü yazacam.aslinda arada göz atinca bi kendi yediklerime bak bide herkezin menüsüne diye suçluluktan, bi haftadir battikça battim.aynada kendimi begenmiyorum zatende.ben asil eski resimlerimi görünce içim sizliyo sanki o zayif insan ben degildim.mutasyon geçirmiş gibi.
Ne oldu canim isler mi bitmedi iyi gidiyordunYok yazmadim canim kizlar bana bi el ativerin.bu hafta dagitim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?