- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Canım sütlü kahve yap yani ben süte Türk kahvesi koyup içiyorum çok tok tutuyor birşey yiyesin gelmiyorbana inanılmaz bi açlık krizi geldi 1 tabak daha patlıcan ve kabak yedim yoğurtla ve hemen nescafe yaptım, geçer umarım. yağsız diye çok yedim patlıcan ve kabağı, yarın artı görücem diye korktum şimdi
Canım o konuda dilim yandı ama önceden internetten bakarım kafamda bir model oluştururum sonra onu ararımAyy hadi insallah:) sende mi benim gibi netten alisveris yapiyorsun yoksa:)
Canim lahana da turp gillerden ondan dolayi ama corbasini yapip cok pisirilince o kadarda siskinlik yapmaz.
ben şekersiz nescafe içiyorum canım biraz light süt ekleyerek, o da tok tutuyor. türk kahvesi hiç sevmiyorumCanım sütlü kahve yap yani ben süte Türk kahvesi koyup içiyorum çok tok tutuyor birşey yiyesin gelmiyor
Okuldayken bende mecbur ondan içiyorum ama evde kendim yapıyorumben şekersiz nescafe içiyorum canım biraz light süt ekleyerek, o da tok tutuyor. türk kahvesi hiç sevmiyorum
Toparlarsın canım merak etme önemli olan peşini bırakmamak inşallah öksürüğünde geçiverir hemenMerhaba kizlar öksurugum gecmek bilmedi tekrardan baska doktora gittim enfeksyon gecmemis bana sprey verdi cok şükür gribi atlattim öksürük baki kaldisimdi sprey kullaniyorum oda biraz yakiyor ama artik yemeklerimi yapiyorum ama tartilmaya korkuyorum masal3487 kesin kilo aldim hisediyorum agiz yara diye yumusak olarak pogaca falan yedim o acitmiyordu yumusak olduğu icin agzimi ama onlar arti olarak gelecek eminim Suveybe13 L LoReLaiii masal3487 ve diğer arkdaslar kuzular artik menulerimle dönüyorum bu aksam ekmeklerimi yapicam sanki yeniden basliyor gibi oldum nede guzel bi ayar tutturmustum umarim yeniden hersey guzel olur yolum cok uzun cunku
İnşallah canım hedef koyalım ve ona doğru koşalım
Balim ben pazar tartilip hedef koycam suan korkuyorum tartiya çıkmaya ama hedef koymak bencede azimlendriyorİnşallah canım hedef koyalım ve ona doğru koşalım
Aynen canım menün güzel bence Pazar'a eksi görebilirsinBalim ben pazar tartilip hedef koycam suan korkuyorum tartiya çıkmaya ama hedef koymak bencede azimlendriyor
Ah kuzum yorgun düştüm yeniden hayrlsyla baslicamToparlarsın canım merak etme önemli olan peşini bırakmamak inşallah öksürüğünde geçiverir hemen
Ah kuzum kesin kilo aldim hisettim gobegim azcik sonmustu yine cikti bakalim ne cikicamAynen canım menün güzel bence Pazar'a eksi görebilirsin
Pazar gününü heyecanla bekliyoruzAh kuzum kesin kilo aldim hisettim gobegim azcik sonmustu yine cikti bakalim ne cikicam
tekrardan geçmiş olsun canım, başla bir an önce, kilo almışsan bile hemen verirsin çok kısa bir süre oldu çünkü. tam gaz devam et sıfır kaçamakla, yine tutturursun ayarını merak etmeMerhaba kizlar öksurugum gecmek bilmedi tekrardan baska doktora gittim enfeksyon gecmemis bana sprey verdi cok şükür gribi atlattim öksürük baki kaldisimdi sprey kullaniyorum oda biraz yakiyor ama artik yemeklerimi yapiyorum ama tartilmaya korkuyorum masal3487 kesin kilo aldim hisediyorum agiz yara diye yumusak olarak pogaca falan yedim o acitmiyordu yumusak olduğu icin agzimi ama onlar arti olarak gelecek eminim Suveybe13 L LoReLaiii masal3487 ve diğer arkdaslar kuzular artik menulerimle dönüyorum bu aksam ekmeklerimi yapicam sanki yeniden basliyor gibi oldum nede guzel bi ayar tutturmustum umarim yeniden hersey guzel olur yolum cok uzun cunku
Canim valla ozledik seni,toparlan gel bekliyoruzMerhaba kizlar öksurugum gecmek bilmedi tekrardan baska doktora gittim enfeksyon gecmemis bana sprey verdi cok şükür gribi atlattim öksürük baki kaldisimdi sprey kullaniyorum oda biraz yakiyor ama artik yemeklerimi yapiyorum ama tartilmaya korkuyorum masal3487 kesin kilo aldim hisediyorum agiz yara diye yumusak olarak pogaca falan yedim o acitmiyordu yumusak olduğu icin agzimi ama onlar arti olarak gelecek eminim Suveybe13 L LoReLaiii masal3487 ve diğer arkdaslar kuzular artik menulerimle dönüyorum bu aksam ekmeklerimi yapicam sanki yeniden basliyor gibi oldum nede guzel bi ayar tutturmustum umarim yeniden hersey guzel olur yolum cok uzun cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?