Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar temmuzda kisa bi sureli esimle tatile gidicez temuzun sonuna dogru iNŞALLAH nasip olur❤ kizlar 3 ay var ➡➡ sizce kac olurum ya en azindan bu topalak halimden kurtulurum degil mi 3 aya kuzucanlar guzel giyinmek istiyorum❤

Siyah olan etek cok guzel bende moru var ama suan olmuyo malesef bi de gomlegi etegin icine koymak gerekiyor kilolu olunca olmuyo

Siyah olan etek cok guzel bende moru var ama suan olmuyo malesef bi de gomlegi etegin icine koymak gerekiyor kilolu olunca olmuyo
Aynen canim etek icinde kullanilmiyo benim bel bolgesi ve ust daha kalin oldugu icin boyle uzun etek alamiyorum ama yandan yirtmaclilar falan var cok seker, umarim bu yaz rahat rahat giyeriz

Kizlar temmuzda kisa bi sureli esimle tatile gidicez temuzun sonuna dogru iNŞALLAH nasip olur❤ kizlar 3 ay var ➡➡ sizce kac olurum ya en azindan bu topalak halimden kurtulurum degil mi 3 aya kuzucanlar guzel giyinmek istiyorum❤
Ayy ne guzel biz de tatil plani yapiyoruz ama gidecegimiz yere karar veremedik daha,siz nereyi dusunuyorsunuz?bence en az 10 kilo verebilirsin kuzum.

Valla canim hic bozmazsan bence 15-16 verirsin dukan cok etkili

Ben bayramda cesmeye gidiyorum kuzenlerimle. Temmuzun ilk haftasi dogum gunum var, erkek arkadasim cok guzel bir sey planladim dedi bakalim ne planlamis :) agustosta da erkek arkadasimla tatile gidicem. Bayrama kadar 7-8 kg versek super olur kizlar

Ayy ne guzel biz de tatil plani yapiyoruz ama gidecegimiz yere karar veremedik daha,siz nereyi dusunuyorsunuz?bence en az 10 kilo verebilirsin kuzum.
Kuzum esimim 3 4 gun izni var cok yok biz ya kapadokya yada samsun bize yakin yerlere gideblrz yolda vakit kaybetmemek icin balim ❤ kusum buna okadar ihtiyacim var ki INŞALLAH gideriz kuzum sizin uzun mu tatiliniz kuzum

Ben bayramda cesmeye gidiyorum kuzenlerimle. Temmuzun ilk haftasi dogum gunum var, erkek arkadasim cok guzel bir sey planladim dedi bakalim ne planlamis :) agustosta da erkek arkadasimla tatile gidicem. Bayrama kadar 7-8 kg versek super olur kizlar
Nice yıllara simdiden balim ❤ ah bizi cok guzel gunler bekliyordur INŞALLAH

Kuzum esimim 3 4 gun izni var cok yok biz ya kapadokya yada samsun bize yakin yerlere gideblrz yolda vakit kaybetmemek icin balim ❤ kusum buna okadar ihtiyacim var ki INŞALLAH gideriz kuzum sizin uzun mu tatiliniz kuzum
Supermis biz de gitmistik kapadokyaya ama gunubirlik,Samsunda cok guzel,hadi insallah kucuk bir kacamak yaparsiniz:)

Bizim on gun falan olabilir canim,bakalim tayin oncesi gidelim dedik bir yerlerw ama nasip tabi.

Temmuza daha var tatlim, bence cok rahat verirsin senin iki tatil planin var supermis:)

Ayy cok heyecanli bakalim ne supriz yapacak ben bile merak ettim valla

canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz hırslı olman lazım her ay 6 versen 18 yapar
bizde karedeniz turu yapıcaz inşallah bir türlü nasip olmadı oraları gezip görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…