CANIM NEOLUR UZME KENDINI BIZ OYACELL ARKADASIMIZLA BERABER YAVAS AMA EMIN ADIMLARLA ILERLIYORUZ GEL SENDE KATIL ARAMIZA OYANIN BASARI OYKUSUNDEN CIKTIK YOLA GEL BERABER GÜZELLESELIM ŞenizŞeniz165 boyundayım,73 kiloyum,hayatım boyunca hep kilolu oldum,her zaman diyet yapıcam yapıcam dedim,yaptım da,ayda 10 kilo bile verdim aslında ama her zaman fazlasıyla geri aldım,şimdi kendimce yine diyet yapmaya çalışıyorum,bugün 6.günüm ve pes etmek üzereyim,bugün kampüsteydim herkes fast food yiyor,onların içinde ne yapacağım bilemedim,çok zor tuttum kendimi,bi de yurtta kalıorum,her yerimden kıl çıktı,bu da moralimi daha çok bozuo,kendime olan güven ve saygımı kaybetmek üzereyim artık senağlama
CANIM NEOLUR UZME KENDINI BIZ OYACELL ARKADASIMIZLA BERABER YAVAS AMA EMIN ADIMLARLA ILERLIYORUZ GEL SENDE KATIL ARAMIZA OYANIN BASARI OYKUSUNDEN CIKTIK YOLA GEL BERABER GÜZELLESELIM ŞenizŞeniz
herkese merhabalar..benim boyum 1.62,kilomsa 80..kilomu yazarken bile hüzünleniyorum..kim derdi ki ben bu kiloya kadar çıkacaktım.. çocuğum olana kadar hep zayıf biriydim..kilom 59 u geçmezdi ..evlenmeden önce 4 sene boyunca sabit kilom 52 idi.bu kadar zayıfken hiç diyet yaptığımı hatırlamıyorum..ama çok spor yapıyordum..zayıf kalmaktan ziyade spor yapmayı sevdiğim için yapıyordum..ardından 2 saat nerdeyse dans ediyordum..ama insan evlendikten sonra niyeyse üstüne bir rehavet çöküyor..evlendikten sonra sporu hepten bıraktım,ardından hemen kilom 57 ye çıktı.spora geri başladım 52 ye geri indim..hamileliliğimde bile zayıftım..68 kilo ile doğum yaptım.ve ondan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım..ve sonuç 80 kilo almış mutsuz bir insan..ailemin yanına gittiğimde dışarı bile çıkmak istemiyorum...arkadaşlardan biri görür diye..görenlerde sana ne olmuş böyle diyorlar ya o kadar zoruma gidiyor ki..inceciktin ,hiç yakışmamış bu hal sana demelerine sinir oluyorum..4 gündür yediklerime dikkat etmeye başladım..ekmeği azalttım..zayıflamak için titreşimli kemer kullanıyorum..çok olmasada egzersiz yapmaya başladım.ama tam bir zayıflama havasına girmek için gaza gelmeye ihtiyacım var arkadaşlar..:çok üzgünüm:
artık bıktım
aylardır diyetteyim ama hala hedefime ulaşabilmiş değilim
diyetisyen kontrolünde devam edeyim bu sefer olacak dedim ama yine yok yine yok
2 aydır diyetisyen kontlotündeyim ve verdiğim kilıo sadece 2.3
ve dün ki kontrolümde yarım kilo almış çıktım
gerçi evdeki tartıda sabittim ama akşam saati kontrol olunca art çıktığını düşünüyorum
bilmiyorum kendimimi kandırıyorum
ziira sabah eşim öylede kendimi kanırıyomuşum
birde böyle bir durum var eşimde diyette benim
birlikte diyetisyene gidiyoruz o 2 ayda 10 kilo verdi ben......
o bol bol kaçamak yapıyor benim sıkmaktan psikolojim bozuldu
ve hazmedemediğim bir durumda eşimin 10 kilosu daha var verecek ve düzenli olarak devam ediyor
bu 10 kiloyuda verdiğinde artık benle aynı kiloda olacak çünkü ben yerimde sayıyorum
eşimi çok tebrik ediyorum bu durumundan ama aynı kiloda olmak beni çok üzecek
akşam sen artık diyeti bırak ki en azından uyumlu olalım aynı kiloda olmayaalım dedim güldü bana
hayır ben mutlaka 65 kiloya inecem dedi
az gelmesin bu kilo size eşiminde boyu kısa 168 boyu var onun için
dün geceden beri uyumuyorum düşünüyorum
mmeditasyon filan yapıyorum tanıyanlar bilir etkisi olacak beynim çözecek bu kitlenmeyi diye ama yok ben auynı ben
kendimi mi kandırıyorum gerçekten ben bilmiyorum
ve bu gün artık yememeye karar verdim
sağlıklı beslenerek verecem dedim hep
şükür neredeyse 10 kilom gitti böyle ama artık 6 aydır gitmiyor
demekki vücudum bu yeme düzenine alışınca şok istiyor ve iki hafta şok diyorum
zararlı olduğunu bilsemde kendimi zorlıycam inşallah bozmam
çok çok az yiycem öyle bir diyeti filan uygulamıycam
biraz protein minumum düzeyde ekmek ve bol salata ile devam edecem 2 hafta ve ne olursa olacak artık
yine olmaz sa bilmiyorum artık kendimi nasıl hissedecem
tek bildiğim şey ben şişmanım ve şişman olmaktan hiç mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?