- 16 Mayıs 2025
- 332
- 194
- 18
- 36
Güzel menü canım . Afiyet plsunSelam bu hafta yoğun başladı bakalım,cuma tatile inşallah
Bugun
Öğlen büyük bir kase salata
Regl yaklaşıyor dayanılmaz tatlı isteğimi 2 hurma ile bastırmaya çalıştım
Akşam 4 yk bulgur pilavı 2 köfte
4000 adım
Egzersiz bıgun yok,yarın inşllh
Çok güzel kilo verdin canım. Hakkıdır. Afiyet olsunKızlar bugün kendimi ödüllendirdim biraz serbest beslendim.
Kahvaltı sigara böreği 1 adet haşlanmış yumurta biraz da patates kızartması yedim
Öğlen kahve içtim orta şekerli yanına Bir dilim baklava
Akşam döner yedim sonrasinda iki top dondurma
4000 adım attım şimdi de
Yemeği biraz abartmış olabilirim
Benim öğünler böyle
Kahvaltıda ekmeğin yarısını yiyemedim
Bir bardak şalgam
Ara olarak
Fıstık ezmeli incir
Kefir
Akşamda
Ton balıklı salata
Tam buğday ekmeği
Kabak bende yapayım yarın iyi fikir hem detox gibi olur,sote üzeri yoğurt mu yapıyorsun?19 Ağustos 2025 Salı
Sabah 10.30
2 yumurta
40 gram peynir
Öğle 14.00
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 ceviz ve dereotu ile salata
Ara 17.00
1 şeftali
Akşam 19.30
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 ceviz ve dereotu ile salata
2.5 litre su
Spor yapamadım bu gün arkadaşlar. Alerjim çok fazlaydı. Alerji ilacını içtim. O da beni o kadar halsiz bırakıyor ki. Hep uyku halindeydim.
Ben şu şekilde yapıyorum. Lahmacun örneği verdiniz oradan devam edeyim mesela öğlen lahmacun yedim akşam kesinlikle karbonhidrat yemem protein yemeye çalışırım Bir kase yoğurt veya yarım porsiyon ekmeksiz tavuk pirzola gibi kesinlikle aç bırakmam kendimi. Sonrasında diyelim normalde 40 dakika yürüyorsam bir saate çıkarırım o gün evde de biraz egzersiz yapardım 15-20 dakika. Dengelenmiş sayılırsınız zatenKızlar Günaydın ,
Bugün ki planım şöyle;
Sabah 2 yumurta domates salatalık maydanoz dereotu
Öğlen Ofis dışı ziyatetimiz var Yemeği dışarda yiyelim ekipçe dediler. Ne yerim bilmiyorum. Aklıma gelen lahmacun sağlıklı bir bowl kase olursa oda olur bilemiyorum artık :)
Akşam Öğlen yediğimden dolayı yemeği pas geçicem.
Spor Yürüme bisiklet yapıcam
Dışarıda yemek yeme olunca sağlıklı tercihler yapamıyorum. Siz diyet sürecindeyken Dışarıda yemek olsun misafir gezmelerinde davetlerde olsun kendinizi nasıl dengeliyorsunuz? yada aman koyverelim yarın zaten devam mı ? Diyetisyene bu hafta bu konuyu sorayım ama once sizlerinde fikrini almak isterim:)
Evet mantıklı. Bende diyetisyene yazdım. Rutini bozmuyoruz. o öğün onu yediysek akşam listemizde ne varsa onu yapıyoruz. Ertesi gün 1 litre daha fazla su içip yürüyüşü 1 saat yürüyorsanız 1.5 saat yapın diyor.Ben şu şekilde yapıyorum. Lahmacun örneği verdiniz oradan devam edeyim mesela öğlen lahmacun yedim akşam kesinlikle karbonhidrat yemem protein yemeye çalışırım Bir kase yoğurt veya yarım porsiyon ekmeksiz tavuk pirzola gibi kesinlikle aç bırakmam kendimi. Sonrasında diyelim normalde 40 dakika yürüyorsam bir saate çıkarırım o gün evde de biraz egzersiz yapardım 15-20 dakika. Dengelenmiş sayılırsınız zaten
Oooh afiyet şifa olsunEvet mantıklı. Bende diyetisyene yazdım. Rutini bozmuyoruz. o öğün onu yediysek akşam listemizde ne varsa onu yapıyoruz. Ertesi gün 1 litre daha fazla su içip yürüyüşü 1 saat yürüyorsanız 1.5 saat yapın diyor.
Bu arada lahmacun yedim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?