- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
SelamKızlar merhaba . Nasılsınız. Ben dün çok yoğundum. Ancak bu gün dinlendim. Kendime geldim.
Dün dedemle babaannemin mevlidi vardı. Gelen gideni ağırladık. Tüm gün ayakta. Oradan çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının doğum günü vardı. Oraya uğradım. Akşam da kuzenlerim bendeydi. Gece yatağın yolunu zor buldum yorgunluktan
Evettt ya bende cok merak ediyorum. Ama regl dönemine yaklaştım biraz şişlik hissediyorum. Tartıda etkisini göremesem de üzülmeyecegim. beklentim minimum 1 kiloda :) Sen kaç bekliyorsun?Yarın tartı günümüz çok heyecanlıben hiç kaçamak yapmadım umarım güzel olur
Benim WC’ye çıkma sorunum var malesef ama yinede en az 1 kilo bekliyorum vallaEvettt ya bende cok merak ediyorum. Ama regl dönemine yaklaştım biraz şişlik hissediyorum. Tartıda etkisini göremesem de üzülmeyecegim. beklentim minimum 1 kiloda :) Sen kaç bekliyorsun?
Merhaba Allah kabul etsin bende de yoğun bir gün vardı anca eve gectimKızlar merhaba . Nasılsınız. Ben dün çok yoğundum. Ancak bu gün dinlendim. Kendime geldim.
Dün dedemle babaannemin mevlidi vardı. Gelen gideni ağırladık. Tüm gün ayakta. Oradan çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının doğum günü vardı. Oraya uğradım. Akşam da kuzenlerim bendeydi. Gece yatağın yolunu zor buldum yorgunluktan
Bravo vallaYarın tartı günümüz çok heyecanlıben hiç kaçamak yapmadım umarım güzel olur
Tebrikler canım. Çok güzel kilo vermişsin .Kızllllaar günaydın,
Bugün ki planım şöyle;
Sabah 2 yumurta 15 zeytin domates salatalık yeşilçay bir dilim çavdar ekmek
Öğlen 11 kaju 11 badem 11 fındık 2 ceviz ve hindistancevizli tarçınlı kahve
Akşam kabak detox ( bol dereotu maydanozlu)
Spor : Yapasım yok gibi bilemedim her an değişir :)
12.08.2025 tartı sonucum 120.1
19.08.2025 tartı sonucum 118.8
Fark : 1,3
Allah herkese afiyet sağlık huzur versin. Devaaammm pes etmek yokkk.
bollll eksiler olsun gidecek hepsi iradene ve sabrını tebrik ediyorum. Nice eksilere :)Günaydınlar. Herkese bol eksili bir gün olsun inşallah
99.5 kg ile başladım.
Bu gün : 98.6 kg
Fark 900 Gr
Yüzde : % 0.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?