Diyet yarışması

kızlar dün resmen rezil bir gündü yemek açısından.
sabah kalvaltı 1 simit, 1 yumurta
öğle yemeği tavuklu salata
ara öğün 3 kayısı, 3 ceviz
akşam tavuk ızgara, salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek.
gece kaçamak 1 kare bitter çikolata

spor yok.

olsun nazar diyelim bi kereden ne olacak devam etmek lazım bir kere yediğimizle kilo alınmıyor. Devam ettikçe kaçamaklar devede kulak olur

Günaydın kızlar. Dün yazamadım.misafirim vardı diyet gitti tabiki. Bugün kaldığım yerden devam. Kahvaltıda 2 yumurta kırdım az yağda, peynir zeytin salatalık domates yedim. Ekmek yok. Öğlen pazı kavurmam var akşam planım yok bakalım

Bu menü kötü değil ki simit var ama o da günün geneli iyi olduğu için pek fazla diyeti etkilemez.

Günaydın kızlar kahvaltım omlet yanına biraz çilek reçeli yedim Bir dilim ekmek şekersiz çay canım çok bir şey istemedi bugün

Kızlar selam. Kahvaltıda yarım simit, peynir ve salatalik yedim. Öğlen yemeğimde azıcık çorba ve erişte yedim. Arada bir dilim kek yedim bu yüzden kendimi cezalandırıyorum ve akşam sadece çorba içtim. Gün içerisinde 2 kez türk kahvesi ve gün boyu detoks suyumu içtim. Birazdan da filtre kahve içeceğim ve enerjim kalırsa azıcık egzersiz yapacağım. İyi akşamlar herkese

Akşam yarım dilim pasta yedim tüm gün güzeldi oysa ama arkadaşla buluştuk kıramadım akşam yemeğinde de Erzurum yöresine ait irmik ve bulgurdan oluşan bir porsiyon bir şey yedim adını unuttum neydi

kızlar dün akşam kızı uyuturken ben de uyumuşum yine :) dolayısıyla sporum yok.

kahvaltımda 2 tane karabuğday patlağı üzerine fıstık ezmesi ve üstüne muz dilimleri, 1 yumurta
öğle yemeği pırasa, yoğurt, çoban salatası
ara kavun ve badem
akşam yemeği barbunya, pilav, salata ve yoğurt

bugünki kahvaltım da dünkü ile aynıydı, ekstradan roka vardı biraz
KAÇAMAK 1 kare bitter çikolata
öğle yemeğimde taze fasulye, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
ara öğün üzüm ve badem
akşam yemeğinde de diyetisyen bi tavuklu bir dürüm tarifi vermişti onu deneyeceğim. üzerine yoğurtlu sos, içinde marul domates vs olduğu için ekstra bişey olmayacak yanında.

bu akşam spor yapmam gerekiyor artık. uyuyup kalmazsam leslie yapacağım 15 dk.

kızlar benim de meyve ile başım belada :)
Hiç rafine şeker paketli gıda bitter dahil almadım ağzıma. Acaba tatlı ihtiyacını meyveden mi çıkarıyorum ya abartmadan da olsa arada ağzıma üzüm atıyorum yada inciiiir ah o incir mevsimi bitseydi :)
Bu haftada planlarıma ek olarak az da olsa meyve yiyorum nasıl çözücez bu işi bilemedim gitti

Benim de sorunum abur cubur paketli gıda pasta tatlı bugün çok zorluyor mesela dün arkadaşa uyup pasta yediğim hâlde pasta yazdığım kelimeden bile canı çeker mi bir insanın

Benim de sorunum abur cubur paketli gıda pasta tatlı bugün çok zorluyor mesela dün arkadaşa uyup pasta yediğim hâlde pasta yazdığım kelimeden bile canı çeker mi bir insanın
inanırımmm inan kiii oluyor. ya bende diyete başladım kafadan onları sildim ama yerine tatlı meyveler girdi durup düşündüm ben bu kadar meyve mi yiyyordum. Artık dolapta kalanlar bitsin bi daha almayacagım. Gercekten zor haklısınız

Selamlar şehir dışına çıktım şu anlık diyeti bozacak bir şey yapmadım sadece dün gece biraz dondurma yedim onun dışında tabii. Kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım akşam yemeğinden sonra bisiklet sürdüm burada spora vakit bulabiliyorum yarın da yürüyüş yaparım belki yüzerim sonraki gün döneceğim zaten diyete uymaya gayret ediyorum şimdilik her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…