Günaydın kilolarımız yakınmış ben de 67.80 çıktım dünGünaydın kızlar, bugün itibariyle ben de katılıyorum o halde. Sabah tartıldım 67.650 çıktım. Hepimize bol eksiler diliyorum
olsun nazar diyelim bi kereden ne olacak devam etmek lazım bir kere yediğimizle kilo alınmıyor. Devam ettikçe kaçamaklar devede kulak olurkızlar dün resmen rezil bir gündü yemek açısından.
sabah kalvaltı 1 simit, 1 yumurta
öğle yemeği tavuklu salata
ara öğün 3 kayısı, 3 ceviz
akşam tavuk ızgara, salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek.
gece kaçamak 1 kare bitter çikolata
spor yok.
Çok zor gerçektenAllah kolaylık versinben bi tane 15 aylıkla zor başa çıkıyorum. Sen ninja olmalısın
Bu menü kötü değil ki simit var ama o da günün geneli iyi olduğu için pek fazla diyeti etkilemez.kızlar dün resmen rezil bir gündü yemek açısından.
sabah kalvaltı 1 simit, 1 yumurta
öğle yemeği tavuklu salata
ara öğün 3 kayısı, 3 ceviz
akşam tavuk ızgara, salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek.
gece kaçamak 1 kare bitter çikolata
spor yok.
diyet listemin dışına çıktığım için biraz kötü hissettim, ama dediğin gibi 1-2 öğünden bişey olmaz inşallah.Bu menü kötü değil ki simit var ama o da günün geneli iyi olduğu için pek fazla diyeti etkilemez.
Benim de sorunum abur cubur paketli gıda pasta tatlı bugün çok zorluyor mesela dün arkadaşa uyup pasta yediğim hâlde pasta yazdığım kelimeden bile canı çeker mi bir insanınkızlar benim de meyve ile başım belada :)
Hiç rafine şeker paketli gıda bitter dahil almadım ağzıma. Acaba tatlı ihtiyacını meyveden mi çıkarıyorum ya abartmadan da olsa arada ağzıma üzüm atıyorum yada inciiiir ah o incir mevsimi bitseydi :)
Bu haftada planlarıma ek olarak az da olsa meyve yiyorum nasıl çözücez bu işi bilemedim gitti
inanırımmm inan kiii oluyor. ya bende diyete başladım kafadan onları sildim ama yerine tatlı meyveler girdi durup düşündüm ben bu kadar meyve mi yiyyordum. Artık dolapta kalanlar bitsin bi daha almayacagım. Gercekten zor haklısınızBenim de sorunum abur cubur paketli gıda pasta tatlı bugün çok zorluyor mesela dün arkadaşa uyup pasta yediğim hâlde pasta yazdığım kelimeden bile canı çeker mi bir insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?