- 30 Kasım 2014
- 675
- 836
- 333
Haftaya inşallahBen bu haftayı da artıyla kapatmışım çok üzgünüm
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Süpersin. Aynen devamGeçen hafta 65.70
bugün 64.85
Fark 850gr
70.60la başlamıştım devam
Yumurtayı haşlamıştım. İnan akşam onları yapacak halim kalmıyorPeynir, zeytin, yumurta haşladın mı, biraz da domates salatalık, yanına da 2 ceviz kahvaltı oluyor zaten. Akşamdan hazırlayıp streçleyip koysan sabah da hemen yumurtayı koysan belki kolaylık olur. Gerçi insan akşam pert oluyor ama
Allah kolaylık versinYumurtayı haşlamıştım. İnan akşam onları yapacak halim kalmıyorikizlerim var 1 yaş olacaklar az kaldı ve 1 sn bırakamıyorum. Arkamı dönene kadar ayaklanmış oluyolar düşecekler diye aklım çıkıyor. Yemek yemeye fırsat kolluyorum. Bugün öğle ve akşam yemeği yiyemedim kurabiye attım ağzıma bikactane. Bu kadar yiyemeye nasıl kilo veremiyorum anlamıyorum
Eline sağlık cabım. Teşekkürler. İlk hafta olduğu için çabuk gitti muhtemelen. Keşke herkesin böyle 2.5 2.5 gitse her hafta sağlıklaEvet kızlar birincimizlady_heidi maşallah çok çok güzel vermişsin canım devamm
Eki Görüntüle 3645184
Teşekkürler. Haftaya senden de güzel bir kilo kaybı bekliyoruz hayırlısıylalady_heidi çok tebrik ederim maşallah mükemmel kilo vermişsin
Nisavera her hafta uğraştığın için teşekkürler canım eline sağlık
Çok güzelmiş bu hangi uygulamadan yapılıyorEvet kızlar birincimizlady_heidi maşallah çok çok güzel vermişsin canım devamm
Eki Görüntüle 3645184
Merhaba canım tamam gel kilonu bildir ama her gün aktif ol olur mu yediğin içtiğin Spor vs hepsini gün bitmeden yaz her gün. Salı günleri tartı günümüzMerhaba ben de katılabilir miyim? 10 kilo fazlam var
Merhaba canım tamam gel kilonu bildir ama her gün aktif ol olur mu yediğin içtiğin Spor vs hepsini gün bitmeden yaz her gün. Salı günleri tartı günümüzMerhaba kızlar, ben de katılabilir miyim acaba? Ama yarın sabah tartılabilirim :)
Merhaba teşekkür ederim bu sabah ki tartı sonucumMerhaba canım tamam gel kilonu bildir ama her gün aktif ol olur mu yediğin içtiğin Spor vs hepsini gün bitmeden yaz her gün. Salı günleri tartı günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?