Diyet yarışması

Sabah kahvaltımda yarım kapya, bi tutam dereotu, 1 yumurtayla omletim vardı, yarım domates, 1 salatalık, 2 ceviz, 2 dilim ekmek
Öğle yemeğimde türlü, brokoli, 3 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara 10 kadar küçük üzüm, 3 küçük incir, 3 ceviz
Akşam yemeğimde de ızgara tavuk, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, salata vardı.
15 dk leslie yaptım. Akşam spor yapacak yerim yoktu. Bir odada annem yatıyor, bi odada babam tv izliyor, bi odada kızım uyuyor derken en son mutfakta spor yapmaya karar verdim o kadar formdan düşmüşüm ki 15 dk leslie yordu beni.

Listeyi yarın hazirlaycam kızlar kusura bakmayın nolur aşırı yorgunum erken uyuycam sabah halleder atarım buraya. Bugün serbest beslenme günümüz olduğu için isteyen salı günleri yediğini atar veya atmaz yeni gelen arkadaşlarımızın bilgisine

Yumurtayı haşlamıştım. İnan akşam onları yapacak halim kalmıyor ikizlerim var 1 yaş olacaklar az kaldı ve 1 sn bırakamıyorum. Arkamı dönene kadar ayaklanmış oluyolar düşecekler diye aklım çıkıyor. Yemek yemeye fırsat kolluyorum. Bugün öğle ve akşam yemeği yiyemedim kurabiye attım ağzıma bikactane. Bu kadar yiyemeye nasıl kilo veremiyorum anlamıyorum

Dün yazmadım çünkü yemekten sonra cips yedm artık dayanamadım bir de kilolar gitmeyince amaaan modunda girdim bu hafta çok dikkat edemeyebilirim ama elimden geleni yapacağım haftaya adet bitince ilaç kullanmaya başlayacağım kalori açığı oluşturmak istemiyorum o yüzde son haftam artık ne kadar başarırsam öyle bitireceğim

Allah kolaylık versin ben bi tane 15 aylıkla zor başa çıkıyorum. Sen ninja olmalısın

Kızlar dün akşam ben de 1 kare bitter çikolata yedim yazdıktan sonra bugün de saldım gitti. Ofis günümdü. Sabah kalkınca hazırlarım götürürüm dedim, kızın erken uyanınca hazırlayamadım. Simite talim. Ofis çevresinde de pek yer bilmiyorum. Ama bugün keşfe çıktım. Kahvaltı söyleyebileceğim yer buldum.

Merhaba canım tamam gel kilonu bildir ama her gün aktif ol olur mu yediğin içtiğin Spor vs hepsini gün bitmeden yaz her gün. Salı günleri tartı günümüz
Merhaba teşekkür ederim bu sabah ki tartı sonucum

Eklentiler

• 1000082787.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…