Diyet yarışması

ay bu gecikme hayırlara gelsin insallah, bende kilo verince düşünüyorum allahın izni ile... Bu arada hayıt çayını araştırın bi isterseniz. özellikle gebelik düşünenlerde cok kullanıyorlar,
Öyle mi bakayım o zaman biz bir süredir uğraşıyoruz zaten bu ay tahlillerim var o yüzden adet olmam lazım hem de ara vermem gerekiyor geçen ay kimyasal geçirdim bu ay dinlenmece sanki oluyorum da hafif leke gördüm bakalım inşallah hayırla çözülsün tahlillerimi yaptırayım zayıfladım da çok şükür yeni bir sayfa yeni bit başlangıç olsun aynı şekilde sizin için de inşallah kilo vermek hamilelik öncesi önemli

Siz bi araştırın baya faydası var. Tahlillerinizde temiz çıkar insallah. Bende olumsuz bir doğum süreci geçirdim. Sonrasında bu kilolara geldim 37. Haftada ölü doğum yaptım. kendimi bi bıraktım bırakış o bırakış. yeniden ayaklanıyorum. Umutluyum... Amh degerine baktırdım 1.1 geldi dr sıkıntı yok pcos da yok. Hormon testinde lh düşük geldi fakat normal dedi dr. Tek sorun insülin direnci var onun içinde kilo verdikçe yuruyusle geçer demişti. kasım 15 de endokrinde randevum var bakıcaklar tekrar . Bu sene insallah mutlu haberler alırız. Allah iki cihana yakışan evlat nasip etsin amin... Kolaylıkla sağlıkla,

Çok üzüldüm gerçekten Rabbim acınızı hafifletsin. Benim bir kürtajım iki kimyasalım var ve şu an psikolojik olarak hep kötüyü düşünüyorum aklıma hep kötü ihtimaller geliyor. Atlatması zor durum evlatla sınanmak çok zor ne denir ki. Sizin için önünüzdeki sürecin en hayırlı afiyetli geçmesi için dua edeceğim birlikte inançlı olalım diyorum sadece. İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun her konuda

Çocuk konusu gerçekten hem cok heyecanlı mutlu mucize hemde cok hassas ve üzücü allah yüreğimizi hafifletsin. Rabbim sizede bana da ve isteyen tüm annelere kolaylıkla sağlıkla ailesine vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.
Bu süreçte iman etmek tevekkül etmekten başka çare yok. Çünkü elimizden birşey gelmiyor. Allah dilerse olacak insallah, Bizde rabbimizden isteyeceğiz nasip etsin insallah,

Amin aminnn çok haklısın kaderin önüne geçilmez çok dua etmek lazım. Ve çok duyuyorum bu tarz hikayeler Birçok kadın maalesef bu zorlu süreçleri yaşıyor… Önce sağlık diyelim kafamızı toparlayalım Rabbim nasip eder inşallah inançlı insanlarız

Konunuza tam hakim değilim ama benzer süreçlerden geçmişiz galiba. Bende tüp bebek ile kızlarıma hamile kaldım. Öncesinde basarız deneme düşük falan yaşadım. Dediğiniz gibi dua etmemiz gerekiyor. Rabbım en doğru zamanda nasip ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kolaylıkla inşallah

İyi akşamlar kızlar. Bugün kahvaltıda 1 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta ve yeşillik yedim 2 dilim tam buğday ekmekle. Öğlen yemeğini yiycek zaman bulamadım malesef akşam yemeği içinde yemek yapmaya üşendiğim için hamur kızartayım dedim çok az yedim midem almadı 2 armut yedim. Bugün hiç uyumadım listeme. Yemek kadar yememekte metabolizmayı yavaşlatıyor malesef. İnşallah ilerleyen saatlerde acıkmam. Ben spor yapamıyorum malesef hiç vaktim olmuyor

Amin insallah, Allah yolumuzu bahtımızı acık etsin. Size ve evlatlarınıza sağlık afiyet nasip etsin. Güzel günlerini görmeyi her anında olmayı nasip etsin. Tebirk ederim. Benim 37. haftada ölü doğum ile sonuçlandı. henüz bir evladım yok. Takdiri ilahi allah insallah nasip eder. bana da ve tüm isteyen herkesede.

Kızlar selam, ben dün yazmamışım.

Bugün sabah kahvaltım: peynir, zeytin, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 2 dilim ekmek. Listemde yoktu 1 tane gün kurusu yedim kaçamak oldu.
Öğle yemeğim ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav
Ara 20 kadar küçük üzüm tanesi, 12 tane badem
Akşam sebze günümdü, yine ıspanak, salata, 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık kadar pilav yedim.
Spor yok maalesef.

Bugün diyetisyen günümdü, 2.4 kilo vermişim. 1.8 kilo yağdan gitmiş, ödem gitmiş biraz. Metabolik yaşım da 47den 45e düşmüş. Obezlikten yağlı duruma geçiş yapmışım. 3 kilo daha verirsem ideal yaş aralığımın üst sınırına geçeceğim. Gelecek hafta için yine yarım kilo hedefi koydu. İnşallah sizle birlikte motivasyonum devam ederse ay sonuna dek ideal aralığıma girerim. Sonraki hedefim de ideal kilom olan 57 kilo, sonrası da var ama adım adım inşallah.
Benim tek sıkıntım kızımdan dolayı spor, yürüyüş vs yapamıyorum. Aşırı hareketli bir bebek olduğu için arabasına koyayım birlikte yürüyelim olmuyor, evde yapayım desem o uyuduktan sonra o da olmuyor 10u buluyor uyuması. Sonra zaten enerjim kalmıyor. Ona bir şekilde çözüm bulmam lazım acilen.

Günaydın kızlar dün çok aktif olamadım kahvaltım omlet peynir biraz krempeynir pekmez yedim öğlen atıştırmalık kefir yanına biraz badem ceviz
Akşam haşlama tavuk ve pilav yedim

Kızlar selam,
Sonuçlarım şöyle ;

Nisavera 'cığıma kolaylık olsun :)

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2 Eylül : 115.9 >1,7
10 Eylül : 116,1 > +0,2 gr
16 Eylül : 115,2 >-0,9
Herkese bol eksiler,

Spor yok.
sabah şeftali ceviz
Öğlen Salata + Yayla markanın salata topiği baklagilli olan
Akşam Yumurta 15 kuruyemiş yeşillik

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-16 at 07.17.16.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
Selamlar bu hafta tartıda eksi yok bende tüm hafta diyete dikkat ettim bozmadım hiç dün tartıldığımda 52:900dü bugün 52:700 halbuki henüz adet olmadım gecikmemin 5. günündeyim. Bu hafta kilo hesabım çok karışık adet olduktan sonra normale döner inşallah

Eklentiler

• 396C6AA3-988C-4D0D-973E-A1F06F089E80.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kızlar. 2 günlük sonucum.
Bugün kahvaltı peynir zeytin yeşillik falan yapcam şimdi. Farklı bisey hazirlayanadım. Bu saate kadar fırsat bulamadım bi türlü çocuklardan

Eklentiler

• 1000091617.webp
    13 KB · Görüntüleme: 17
Bir ayda 5kilo gitmiş. Süpersin. Darısı başıma

Adet olup bitince düzene girer. Motivasyon bozmak yok. Haftaya güzel güzel gidecek o kilolar

Günaydın kızlar. 2 günlük sonucum.
Bugün kahvaltı peynir zeytin yeşillik falan yapcam şimdi. Farklı bisey hazirlayanadım. Bu saate kadar fırsat bulamadım bi türlü çocuklardan
Peynir, zeytin, yumurta haşladın mı, biraz da domates salatalık, yanına da 2 ceviz kahvaltı oluyor zaten. Akşamdan hazırlayıp streçleyip koysan sabah da hemen yumurtayı koysan belki kolaylık olur. Gerçi insan akşam pert oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…