Öyle mi bakayım o zaman biz bir süredir uğraşıyoruz zaten bu ay tahlillerim var o yüzden adet olmam lazım hem de ara vermem gerekiyor geçen ay kimyasal geçirdim bu ay dinlenmeceay bu gecikme hayırlara gelsin insallah, bende kilo verince düşünüyorum allahın izni ile... Bu arada hayıt çayını araştırın bi isterseniz. özellikle gebelik düşünenlerde cok kullanıyorlar,
Siz bi araştırın baya faydası var. Tahlillerinizde temiz çıkar insallah. Bende olumsuz bir doğum süreci geçirdim. Sonrasında bu kilolara geldimÖyle mi bakayım o zaman biz bir süredir uğraşıyoruz zaten bu ay tahlillerim var o yüzden adet olmam lazım hem de ara vermem gerekiyor geçen ay kimyasal geçirdim bu ay dinlenmecesanki oluyorum da hafif leke gördüm bakalım inşallah hayırla çözülsün tahlillerimi yaptırayım zayıfladım da çok şükür yeni bir sayfa yeni bit başlangıç olsun aynı şekilde sizin için de inşallah kilo vermek hamilelik öncesi önemli
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim acınızı hafifletsin. Benim bir kürtajım iki kimyasalım var ve şu an psikolojik olarak hep kötüyü düşünüyorum aklıma hep kötü ihtimaller geliyor. Atlatması zor durum evlatla sınanmak çok zor ne denir ki. Sizin için önünüzdeki sürecin en hayırlı afiyetli geçmesi için dua edeceğim birlikte inançlı olalım diyorum sadece. İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun her konudaSiz bi araştırın baya faydası var. Tahlillerinizde temiz çıkar insallah. Bende olumsuz bir doğum süreci geçirdim. Sonrasında bu kilolara geldim37. Haftada ölü doğum yaptım. kendimi bi bıraktım bırakış o bırakış. yeniden ayaklanıyorum. Umutluyum... Amh degerine baktırdım 1.1 geldi dr sıkıntı yok pcos da yok. Hormon testinde lh düşük geldi fakat normal dedi dr. Tek sorun insülin direnci var onun içinde kilo verdikçe yuruyusle geçer demişti. kasım 15 de endokrinde randevum var bakıcaklar tekrar . Bu sene insallah mutlu haberler alırız. Allah iki cihana yakışan evlat nasip etsin amin... Kolaylıkla sağlıkla,
Çocuk konusu gerçekten hem cok heyecanlı mutlu mucize hemde cok hassas ve üzücü allah yüreğimizi hafifletsin. Rabbim sizede bana da ve isteyen tüm annelere kolaylıkla sağlıkla ailesine vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.Çok üzüldüm gerçekten Rabbim acınızı hafifletsin. Benim bir kürtajım iki kimyasalım var ve şu an psikolojik olarak hep kötüyü düşünüyorum aklıma hep kötü ihtimaller geliyor. Atlatması zor durum evlatla sınanmak çok zor ne denir ki. Sizin için önünüzdeki sürecin en hayırlı afiyetli geçmesi için dua edeceğim birlikte inançlı olalım diyorum sadece. İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun her konuda
Amin aminnn çok haklısın kaderin önüne geçilmez çok dua etmek lazım. Ve çok duyuyorum bu tarz hikayeler Birçok kadın maalesef bu zorlu süreçleri yaşıyor… Önce sağlık diyelim kafamızı toparlayalım Rabbim nasip eder inşallah inançlı insanlarızÇocuk konusu gerçekten hem cok heyecanlı mutlu mucize hemde cok hassas ve üzücü allah yüreğimizi hafifletsin. Rabbim sizede bana da ve isteyen tüm annelere kolaylıkla sağlıkla ailesine vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.
Bu süreçte iman etmek tevekkül etmekten başka çare yok. Çünkü elimizden birşey gelmiyor. Allah dilerse olacak insallah, Bizde rabbimizden isteyeceğiz nasip etsin insallah,
Konunuza tam hakim değilim ama benzer süreçlerden geçmişiz galiba. Bende tüp bebek ile kızlarıma hamile kaldım. Öncesinde basarız deneme düşük falan yaşadım. Dediğiniz gibi dua etmemiz gerekiyor. Rabbım en doğru zamanda nasip ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kolaylıkla inşallahÇocuk konusu gerçekten hem cok heyecanlı mutlu mucize hemde cok hassas ve üzücü allah yüreğimizi hafifletsin. Rabbim sizede bana da ve isteyen tüm annelere kolaylıkla sağlıkla ailesine vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.
Bu süreçte iman etmek tevekkül etmekten başka çare yok. Çünkü elimizden birşey gelmiyor. Allah dilerse olacak insallah, Bizde rabbimizden isteyeceğiz nasip etsin insallah,
Amin insallah, Allah yolumuzu bahtımızı acık etsin. Size ve evlatlarınıza sağlık afiyet nasip etsin. Güzel günlerini görmeyi her anında olmayı nasip etsin. Tebirk ederim. Benim 37. haftada ölü doğum ile sonuçlandı. henüz bir evladım yok. Takdiri ilahi allah insallah nasip eder. bana da ve tüm isteyen herkesede.Konunuza tam hakim değilim ama benzer süreçlerden geçmişiz galiba. Bende tüp bebek ile kızlarıma hamile kaldım. Öncesinde basarız deneme düşük falan yaşadım. Dediğiniz gibi dua etmemiz gerekiyor. Rabbım en doğru zamanda nasip ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kolaylıkla inşallah
Bir ayda 5kilo gitmiş. Süpersin. Darısı başımaKızlar selam,
Sonuçlarım şöyle ;
Nisavera 'cığıma kolaylık olsun :)
12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2 Eylül : 115.9 >1,7
10 Eylül : 116,1 > +0,2 gr
16 Eylül : 115,2 >-0,9
Herkese bol eksiler,
Spor yok.
sabah şeftali ceviz
Öğlen Salata + Yayla markanın salata topiği baklagilli olan
Akşam Yumurta 15 kuruyemiş yeşillik
Adet olup bitince düzene girer. Motivasyon bozmak yok. Haftaya güzel güzel gidecek o kilolarSelamlar bu hafta tartıda eksi yok bendetüm hafta diyete dikkat ettim bozmadım hiç dün tartıldığımda 52:900dü bugün 52:700 halbuki henüz adet olmadım gecikmemin 5. günündeyim. Bu hafta kilo hesabım çok karışık adet olduktan sonra normale döner inşallah
Peynir, zeytin, yumurta haşladın mı, biraz da domates salatalık, yanına da 2 ceviz kahvaltı oluyor zaten. Akşamdan hazırlayıp streçleyip koysan sabah da hemen yumurtayı koysan belki kolaylık olur. Gerçi insan akşam pert oluyor amaGünaydın kızlar. 2 günlük sonucum.
Bugün kahvaltı peynir zeytin yeşillik falan yapcam şimdi. Farklı bisey hazirlayanadım. Bu saate kadar fırsat bulamadım bi türlü çocuklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?