Ay darısı başımaYaklaşık 2 ay
Ben ekmek konusunda zorlanmadım ama canım tatlı istiyor onuda kuru incirin üstüne şeker ilavesiz katkısız fıstık ezmesi sürüyorum ara öğünde öyle geçiyor. Ben kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum ağzımda büyüyor ama diyetisyen kahvaltı yapmadan yumurta yemeden zayıflayamazsın dedi mecbur yiyorum şuanlık güzel kilo veriyorum açlığada alıştımAfiyet şifa olsun,
Bugün biraz yorgunluk var bende hiç enerjik hissetmiyorum kendimi. sıcaktan mı nedir. İyisiyle kötüsüyle bu haftayı güzel tamamladık.
Ekmek ve tatlı konusunda zorlanan var mı ? Bugün benim canım biraz tatlı bişi istedi gibi oldu. Hurma attım bi tane ağzıma. Sanki geçti gibi. Bugün ev temizliycem temizlik yaprken unuturum insallah.
Ekmek konusunda kahvaltıya eklediğim bir dilim beni kurtarıyor zaten ben en çok ekmeği kahvaltıda arıyorum. Öğlen ve akşam o kadar ekmek aramıyorum. Fakat sabah kahvaltısı en sevdiğim öğün ve bayılıyorum. :)
Neyse çok uzatmadan herkese bol dirayetli keyifi günler olsun amin.
Bol bol eksiler olsun.Ben ekmek konusunda zorlanmadım ama canım tatlı istiyor onuda kuru incirin üstüne şeker ilavesiz katkısız fıstık ezmesi sürüyorum ara öğünde öyle geçiyor. Ben kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum ağzımda büyüyor ama diyetisyen kahvaltı yapmadan yumurta yemeden zayıflayamazsın dedi mecbur yiyorum şuanlık güzel kilo veriyorum açlığada alıştım
olur oyle anın keyfini çıkar yarın devam, Salı günü insallah hepimiz tartıda mutlu oluruzdur.Herkese merhaba dün menü bildirimi yapamadım. 2 günlük kaçamak yapalım dedik. Dün ve bugün için şehir dışındayım ve haliyle beslenmeme pek dikkat edemiyorum bugün de jildirm yapamayacağım. Ama yarın kaldığım yerden devam edeceğim herkese iyi pazarlar.
Evet ya malesef bende zeytin yağı sevmiyorum mecbur bir tatlı kaşığı yemek yağı koyuyorum salatayaBol bol eksiler olsun.
Bende yumurtayı mumkun degil ekmeksiz yiyemiyorum. Diyetisyenim kahvaltıya bir dilim ekşi maya yazdı değilse yutmak mümkün degil ve tüm gün bulantı ile geçiyor. Şükür bir dilimle hallediyoruz.
Bu süreçte birde şunda çok zorlanıyorum ben salatalarda ve söğüşte mümkün degil yağ olmadan yiyemiyorum. Normalde bir tatlı kaşığı zeytin yağı yazıyor salatalara. El sıkıştık 2 yemek kaşığı yaptık :) Tuzsuz yağsız yeşilliklere hayyıııırr ::):)):
Salı canımTartı salı mıydı yarın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?