Ben biraz zorlanıyorum açıkçasıMerhaba hanımlar, nasıl gidiyor süreciniz, açıkçası benim baya zor gidiyor. Eskisi ben olsaydı keşkebu haftayı alışma süreci olarak kabul ediyorum inşallah haftaya çok daha iyi olacağıma inanıyorum.
Teşekkür ederim dikkate alacağım mutlakaMerhaba canım. Benim de alt bedenim üstüme göre fazla. Diyetisyene gittiğimde bana 2 ana 1 ara öğünle alt bölgeden en güzel veririz demişti. Naçizane paylaşmak istedim. Bir de günde 5 bin adım sabah aç karnına veya akşam yemeğinden önce.
40 yaş annesiyim, 94 kilo girdim doğumaAynen bu hafta biraz alışma süreci benim için
Ben 39 yaşında 2 çocuk annesiyim. İlk geceliğine 25 kilo aldım ve 90'nın üzerini görmüş biriyim. Tam kilo vermeye başlamışken ikinci oğluma hamile kaldım bu kez çok kilo almadım ama yine de kiloludum. Uzunca dönem belkide her zaman kilolara mücadele ettim. 7 yıl önce 64kg kadar düşmüştüm uzunca süre korudum bunu ama 3,5 yıl önce meslek değişimi yattım ve öğretmenliğe geçtim. Haliyle hem mesleki açıdan hem de hayatımda da çok rahata kavuştuğum bu dönemde maalesefki kilo almaya başladım ve şu an 75'i gördüm ve ne yazıktır kilo alınca hep basenlerimden alıyorum şöyle anlatayım yanlara doğru benişleyen bir görüntüm var üst bedenime alt bedenimin arasında 2 beden fark var. Toparlanacagım ama hem tatlı düşkünlüğü bırakacağım hem de hayatıma yürüyüş eklemem lazım iyice hareketsizleştim. İşte böyle
Ben tatlıda zorlanıyorum en çok ama tutuyorum kendimiBen biraz zorlanıyorum açıkçası
Helal sana devamm bırakmak yokBen tatlıda zorlanıyorum en çok ama tutuyorum kendimi
Aynen bırakmak yok kızı uyuttum hadi egzersiz yapalım birazdannHelal sana devamm bırakmak yok
KesinlikleAynen bırakmak yok kızı uyuttum hadi egzersiz yapalım birazdann
70den 64e ne kadar zamanda düştünüzMerhaba,olur burda motivede olursunuz ama önce kendiniz isteyeceksiniz ben doğumda 30 kilo aldım,21 ayda verdim,son hızlanma dönemecim hazirandı tekrar düzenli egzersize kalori hesabına başladım vucut oturduktan sonra kalori sayma işini bırakıyorum daha dengeli abartmadan herşeyden yiyerek besleniyorum gebelik öncesi böyleydim , ama ben vucudumu artık tanıyorum sadece diyetle kilo veremiyorum egzersizede vucut alışıyor bir süre sonra o nedenle hep setlerimi değiştiriyorum belli aralıklatla vucudu şaşırtıyorum,haziran ortası gibi hedef koydum 70 kiloyu kıramıyordum bir türlü , dedimki agustos son hafta tatile kadar 62 olucam,şu anda en son tartıda 64 ü gördüm bakalım bu salı 63 ü görürsem yuksek ihtimal tatile 62 giderim,bu süreçte çok acı var bol sabır ve azim gerekli,gündüz çalışıyorum eve gelince kızım uyuyanq kadar non stop 22:00-22:30 arası uyur sonra pelte gibi oluyorum,yemeğimi geceden yapıyoruö bazn ertesi gün için ve bu araya zorda olsa egzersizi sıkıştırdım hazirandqn bu yana çünkü tartı ve aynanın motivasyonu herşeye değiyor
Yaklaşık 2 ay70den 64e ne kadar zamanda düştünüz
Ara öğün 1 muz , 1 hurmaHafta sonlarıda ilk öğünüm öğlen oluyor:))
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kavun
Yarım dilim tam bugday ekmek
Yarım avokado
4 tk yoğurt
Akşama Allah kerim
Ben de aynı şekilde aylardan sonra ilk defa AVM ye gittim çok kalabalıkti hafta sonu ondan heraldeKızlar o kadar yorgunum ki. Ayakta zor duruyorum. Kızım okul başlıyor diye alışverişe çıkalım dedi. 6 saat AVM deydim. Ben uzun süredir gitmemişim herhalde AVM ye. Bu nasıl bir kalabalık. Başıma ağrılar girdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?