Diyet yarışması

Ben biraz zorlanıyorum açıkçası

Kahvaltı
Sebzeli omlet yaptım bol yeşillikli
Yanına şekersiz çay ve bir dilim ekmek yedim çok az çikolata yedim
Öğlen
menemen yaptım
Akşam
yoğurt yedim canım çok bir şey istemedi biraz ekmek doğradım içine azıcık da pekmez koydum kızlar

Teşekkür ederim dikkate alacağım mutlaka

40 yaş annesiyim, 94 kilo girdim doğuma bendede aynı dert alt taraf hep daha fazla kilo alıyor,basen kalça da en zor eriyen bölge maalesef ama oluyor,tatlı benimde zaafım bu süreçte hurma,kuru üzüm siyah çekirdekli hem kesiyor hemde demirin düşükse inanılmaz iyi geliyor,basenlerin ve kalçanın en büyük dostu ise kalça bacak egzersizleri

bugunun sporu,iyigeceler herkese

Eklentiler

• E1887D25-4ABB-4A00-A336-1F7E4C038147.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar günaydın.
Bugün detox günü
Sabah 2 yumurta 2 peynır maydanoz
Öğlen bir kase yoğurt 5 hurma 3 kaşık tuzssuz kabak çekirdeği bir tatlı kaşı tahin
Akşam bir kase yoğurt 5 hurma 3 kaşık tuzssuz kabak çekirdeği bir tatlı kaşı tahin
Spor Zumba Spining
Herkese bol şanslar dirayetli günler,

70den 64e ne kadar zamanda düştünüz

Hafta sonlarıda ilk öğünüm öğlen oluyor:))
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kavun
Yarım dilim tam bugday ekmek
Yarım avokado
4 tk yoğurt

Akşama Allah kerim

16 Ağustos 2025 Cumartesi
Sabah 10.00
80 Gr peynir
Salatalık
10 zeytin
4 ceviz

Akşam : 2 kabak
4 yemek kaşığı yoğurt
Dereotu ile salata

2 litre su ve 10 000 adım

Kızlar o kadar yorgunum ki. Ayakta zor duruyorum. Kızım okul başlıyor diye alışverişe çıkalım dedi. 6 saat AVM deydim. Ben uzun süredir gitmemişim herhalde AVM ye. Bu nasıl bir kalabalık. Başıma ağrılar girdi .

Merhabalar dün yazmayı unuttum ama çok yemedim birkaç gündür de tartılıyorum tartıya ufak ufak da olsa olumlu yansıyor :)
Bugün kahvaltıda biraz çikolatalı ekmek yedim bir tane pankreas ve az salatalık çok abartmadım. Öğlen yemiyorum zaten ama biraz üzüm ve incir yedim iki tane de dondurma yerim.
Akşam bulgur pilavi yeşil fasulye yanına biraz kavun yerdim yine abartmadım şu an sanki biraz aç hissediyorum uyuyana kadar kendimi tutacam artık :)

Ben de aynı şekilde aylardan sonra ilk defa AVM ye gittim çok kalabalıkti hafta sonu ondan heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…