Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Kilo bildirimi :

Geçen hafta başlangıç haftam:70.6

bu hafta:70.4

giden:-200

Hedef :60 kg

Şeyda Coşkun'un karabuğdayını yapıyım dedim
Allah'ım tansiyonum düştü ve şuan başımın ağrısından çatlıcam bir dilim ekmeğe domates azıcık peynir koydum yedim şimdi ama hala başım çatlıcak
Buarada bir haftadır niye kilo veremedim ben ya? Acaba hızlanmış bir şekilde kilo verip şok diyetle sonra mı kalori saysam?
Yarın yada ptesi 2-3 gün tavuk salata ayran diyeti yapıcam ya bari 100 gram gideydi of direncimi kırmam kıramam

:)

Canım bence şöyle sağlıksız şeyleri yapma şok diyet vs..karabuğdayda nesi ? baksana tansiyonun düşmüş dikkat et kendine sağlığından olma...

Kızlar menüm :
kahvaltı : tereyağında pişmiş 1,5 yumurta..bi dilim peynir,1 çay kasıgı bal,1 dilim ekmek,domates,salatalık
öğlen : 1 kase nesfit
akşam : 1 porsiyon tavuk sote,salata,yoğurt yada ayran:)
buraya yazmak iyi geliyo kacamak yaparsamda yazınca kendimi suçlu gibi hissedicem diye kacamak yapamıyom

Canım bence şöyle sağlıksız şeyleri yapma şok diyet vs..karabuğdayda nesi ? baksana tansiyonun düşmüş dikkat et kendine sağlığından olma...

İşte hareket kısıtlılığım var zaten buara dışarıya çıkamıyorum oğluma yemek bile yedirirken zor oluyor ve acil kilo verip rahatlamam lazım

merhaba kızlar hemen bıldırımı yapayım gecen cuma başladım dıte gecen hafta kılom.67 bugunkı kılom.66
hedefim 58 inşallah bugünkü menüm
sabah:2 tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,kkpeynır,domates ve salatalık 6 fındık
ara.1 form bıskuvı
öğle:1 balık,salata,1 tam buğday ekmek
ara.1elma
akşam:sebzelı mantar 6 yk.3yk yoğurt,salata1 tam buğday ekmek
2lıtre su,3 kupa yesıl cay,50 dak yuruyus

Kızlaaaaarrrrr şuan çok mutluyum ne kadar gram düşmesede kilomdan zorla yatarak giydiğim pantolonumu çok rahat giydimmmmm :)) ay çok mutluyum

Hemende ne çabuk pes ettin canım şimdi 2 kilo fazla çıkarsın birdahaki hafta bir bakmışsın 2 kilo birden gitmiş canım üzülme bence problem etme...

ay abla dün psikolojik olarak felaket durumdaydım ilk gün malum mahvediyo beni ama bugün iyiyim çok şükür kilom 61.4 çıktı dörtyüz gram fazla çıktım regl yüzünden ama olsun haftaya gidecek inşallah

bugünkü menüm :

sabah (08:30):
bir adet poğaça çay

öğle (12:50):
bir kase nesfit

akşam (15:00):
bir dilim kek bir küçük poğaça misafirlikteydim mecbur yedim

Merhaba dunku menumu yazamadim firsatim olmadi bu sabahta tartilamadim cunku arkadasimdayim ve burda tarti yok malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabikide bu topik onun için var birbirimizi uyarmak ve motivasyon için tebrik ederin canım...

Tebrikler 1. sen sırtlandın bu hafta sanırım
Kızlaaaaarrrrr şuan çok mutluyum ne kadar gram düşmesede kilomdan zorla yatarak giydiğim pantolonumu çok rahat giydimmmmm :)) ay çok mutluyum
Demekkki sıkılaşıyorsun olacak olacak

Merhaba dunku menumu yazamadim firsatim olmadi bu sabahta tartilamadim cunku arkadasimdayim ve burda tarti yok malesef

Canım geçmiş olsun diyeceğim ağrı+ödem+psikolojik etkilenlenmeler oluyor genelde...Ama üzülme haftaya o ödemleri attınmı tartı yüzünü güldürecek inşallah...

Arkadaşlar dün menü bildirimim olmadı çünkü nöbetteydim zaten birşeyler yiyecek vaktimde olmadı..işe gitmeden 1 kase çorba yemiştim,akşam gibi 1 etipuf,3 bisküvi,gece 3 te 1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı bal,8zeytin ,1 dilim ekmek yedim...

Bugün 2 dilim tam bğdy ekmeği,1 domates,2-3 çatal sürülebilir peynir,1 kase yeşil erik yiyorum...

Tamam canım bak şafağınıza az kalmış o zamana kadar belki bir ilerleme kaydedersin,güzel bir değişiklik olur...

Kizlar merhaba çok yoğun günler geçirdim o yüzden girenedim regli olduğum için tartilmadim haftaya yazarim çünkü cok sisim tartilip moralini bozmak istemiyorum

Menüm
Sabah .0.75 krep domates salatalik peynir
Aksam menemen bal çok az tereyagi ve ekmek ne kadar ekmek yedim bilmiyorum çünkü normal ekmek yemek zorunda kaldim ama tahminen 3-4 dilim yemisimdir

Kizlar merhaba çok yoğun günler geçirdim o yüzden girenedim regli olduğum için tartilmadim haftaya yazarim çünkü cok sisim tartilip moralini bozmak istemiyorum

Kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman tartıl anım bizim topikte şart yok :))) bol su iç anım...regl döneminde tatlıdan uzak durmak çok zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…