- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
- Konu Sahibi nursehulya
-
Canım geçmiş olsun diyeceğim ağrı+ödem+psikolojik etkilenlenmeler oluyor genelde...Ama üzülme haftaya o ödemleri attınmı tartı yüzünü güldürecek inşallah...[/QUOTE .!.:inşallah abla bugün 300 gr eksik çıktım meselaödem gitsin de azalacak inşallah
Kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman tartıl anım bizim topikte şart yok :))) bol su iç anım...regl döneminde tatlıdan uzak durmak çok zor oluyor...
kımse yok yaa neyse hemen menumu yazayım kızlar
sabah:kk peynır,1 tatlı k bal,2tam tah.ekmek,domates,salatalk,6 tane fındık
ara:1 form bıskuvi
öğle:6 yk sebzelı turlu ve 1 bardak ayran
ara.3 hurma
akşam:4 yk bulgur pılavı,salata,1 bardak ayran
2 kupa yesıl çay,2lıtre su
bugünkü menüm
sabah (12:00):
peynir zeytin domates salatalık biraz da reçel
akşam (18:00):
iki kaşık mantarlı tavuk sote
bir kaşık pilav
iki dolu kaşık yoğurt
ben de aranıza katılabilir miyimkine?
bugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldımEki Görüntüle 1110305
veee bu da biricik annemle fotoğrafımız Eki Görüntüle 1110306
topicteki bütüüünn annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun
not:bugün yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyim
annenin doğum gunu kutlu olsun canım nıce yıllara bu arada annene bayıldım yemınle maşallahı var tas çıkartır genclerebugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldımEki Görüntüle 1110305
Merhaba ben cuma günü tartılamadım cumartesi pazarda biraz düzensiz geçti bu sabahki kilom 61.8 hedef kilom 55.Bu cuma tartılacağım ama
1.60 cm canım61.8 ne güzel ya şuan bana hayal gibi:) boyun kaç? İnşallah 55 i yakın bir zamanda görürsün
:)
bugün annemin doğum günüydü burası diyet topiği farkındayım ama yaptığım pastayı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ben bayıldımEki Görüntüle 1110305
Tebrikler canımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tartıldım bende başlangıç kilom :72kg. ve 1 kg.vermisim....cumartesi normal diyetimi yaptım ama pazar günü kaçırdım biraz yaa
Hafta sonu benimde kötüydü...Tam bir fiyaskoMerhaba ben cuma günü tartılamadım cumartesi pazarda biraz düzensiz geçti bu sabahki kilom 61.8 hedef kilom 55.Bu cuma tartılacağım ama
61.8 ne güzel ya şuan bana hayal gibi:) boyun kaç? İnşallah 55 i yakın bir zamanda görürsün
:)
Artık bana kilo vermek çok uzak gibi geliyor yaa1.60 cm canım
68 den geldim ben buralara sonra bıraktım falan bu aralar yeniden başladım işte
Hayir yaa neden uzakmis. Ben bile verdiysem herkes verir ben 5ogun yerdiimmmmmmTebrikler canım
Hafta sonu benimde kötüydü...Tam bir fiyasko(
Artık bana kilo vermek çok uzak gibi geliyor yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?